Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gold Wireless Stereo Headset Kullanıcı İncelemesi

Yaklaşık olarak iki aydır kullandığım Gold Wireless kulaklıkla ilgili sizler için kısa bir kullanıcı incelemesi yazmaya karar verdim, Playstation 4 için kulaklık arayanların mutlaka dikkani çekmiştir almayı düşünenler için belki bir fikir verebilir, umarım beğenirsiniz.

Kutu İçeriği

- 3.5mm uçlu kablo (PS Vita, telefon, tablet gibi USB den kullanamayacağınız ürünler için)
    - PS4 veya PC'nizde bağlamanız için USB Wireless Adaptör.
    - USB to Micro USB kablo

Kutu içeriğine kutu açma videosundan bakabilirsiniz:

(Video bana aittir )

Sony tarafından geliştirilen bu ürün asılında Playstation 4 için tasarlanan bir headset ama bu diğer donanımlarda kullanamayacağınız anlamına gelmiyor, bu kulaklığı PC veya diğer donanımlarda kullanmanız mümkün, kulaklık 7.1 Virtual Surround Sound özelliğine sahip ve Playstation 4'de oyun oynaken benzersiz bir tecrübe yaşatıyor, yalnız bu özelliğini maalesef PC'de desteklemiyor keşke PC içinde bir destek olsaydı. Ürün kulağınızı tam olarak kapladığı için dış sesleri duymuyorsunuz ve ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi, ses performansı kabul edilebilir bir seviyede olduğunu rahatlıla söyleyebilirim. Kulaklıkta suni deri kullanılmış aslında Sony gibi bir markanın gerçek deri kullanması beklerdim ama büyük bir eksiklik değil, uzun kullanım sürelerinde terleme oluyor buda biraz rahatsız edici. Tuş takımları kaliteli diyebilirim ama tuş takımı kullanımı çok pratik olduğunu söyleyemem bir oyuncu kulaklığında bu önemlidir kesinlikle daha iyi yapılabilirdi.

(Genel görünüşü)

Ürünün kalitesi gayet iyi ama Sony'nin yüksek kaliteli ürünlerine alışığımızdan olsa gerek daha iyi olmasını beklerdim, yıllardır Sony ürün kullanan biri olarak diğer ürünlerine kıyasla daha kalitesiz bir yapıya sahip Gold Wireless Headset ama bu kötü kalite olarak algılanmasın ürün diğer rakiplerine göre gayet iyi bir kaliteye sahip, üst taraftaki mavi renkli sünger bölüm belki ilerleyen zamanlarda deforme olabilir ama dikkatli kullanımda sorun olacağını sanmıyorum. Mikrofonu çok verimli değil ama kötüde değil bu özelliğinin daha iyi olabilirdi, karşı tarafın sizi tam olarak duyabilmesi için mikrofon sesini sonuna kadar açmak zorunda kalıyorsunuz. Kulaklık katlanabiliyor bir yapıya sahip buda daha az yer kaplamasını sağlıyor yer sorunu olanlar için güzel bir özellik.

(Katlıyken bu şekilde görünüyor.)

Ürünün iki modeli var biri Jet Black (benim incelemesini yaptığım) diğeri ise Limited Edition White. Teknik olarak aralarında fark yok sadece renkleri farklı sizin hangisi hoşunuza gidiyorsa o rengi alabilirsiniz.

Jet Black

Limited Edition White

Artılar:
    + Ses kalitesi
    + 7.1 Virtual Surround Sound
    + Tüm donanımlarla uyumlu olması
    + Malzeme kalitesi
    + Katlanabilir yapısı

Eksiler:
    - PC de 7.1 Virtual Surround Sound olmaması
    - Uzun kullanımda terletiyor
    - Tuş konumları
    - Mikrofon daha iyi olabilirdi

Puanım: 79/100

Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

• guzel konu ellerine saglik.

pc destegi yok derken sadece belli ozelliklerini kullanamiyoruz anlaminda mi? pcde calismiyor mu

ve alternatif olarak onerdigin gaming kulaklik varmi gerek pc gerek ps4 icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kalitesine lafım yok ama 2-3 saatten sonra kulakları terletmeye başlıyor.Kafada lüzumsuz bir ağırlık hissi bırakıyor.önceden kulak üstü kullanmadıysanız hiç bulaşmayın derim.aldım iki hafta sonra sattım
  • sesi sonuna kadar acmak gerekmiyor ses yaridan dahada az durumda millet cok net duyabiliyor

• Sahsen kullanmadim sharkoon kullanicisiyim fakat sony i arkadasima aldik kendisinden gelen tepki genelde ses siddetinin biraz kisik oldugu yonunde, siz ne diyorsunuz bu konuya?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

guzel konu ellerine saglik.

pc destegi yok derken sadece belli ozelliklerini kullanamiyoruz anlaminda mi? pcde calismiyor mu

ve alternatif olarak onerdigin gaming kulaklik varmi gerek pc gerek ps4 icin

Hocam Pc destegi var sorunsuz calisiyor ama kulakligin 7.1 virtual surround sound ozelligi pc'de calismiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 21 Mart 2015; 16:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

sesi sonuna kadar acmak gerekmiyor ses yaridan dahada az durumda millet cok net duyabiliyor

Ben arkadaslarimla sohbet ederken sonuna kadar acmak zorunda kaliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Sahsen kullanmadim sharkoon kullanicisiyim fakat sony i arkadasima aldik kendisinden gelen tepki genelde ses siddetinin biraz kisik oldugu yonunde, siz ne diyorsunuz bu konuya?

Ses seviyesi yeterli seviyede hocam ben ortanin biraz ustunde kullaniyorum.

• Source kullanıcısına yanıt
    ya sizin urunde sorun var yada kulak burun bogaza basvurmak lazim cunku urunde boyle bir sorun yok

• Tanıdık kbb ci var sesi duyamiyorsaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Sahsen kullanmadim sharkoon kullanicisiyim fakat sony i arkadasima aldik kendisinden gelen tepki genelde ses siddetinin biraz kisik oldugu yonunde, siz ne diyorsunuz bu konuya?

Ses seviyesi yeterli seviyede hocam ben ortanin biraz ustunde kullaniyorum.

Eyvallah hocam arkadasim bu konuda biraz yakinmisti da ondan sordum sagolasin

• O kadar para harcamış, kutu falan açmış, cihazı tanıtmışsın ama keşke kafana da taksaydın da, gül cemalini görseydik...
  • Hayret küsüratını yazmamış bu sefer.
  • kulaklık girişi olan tüm cihazlarda kullanabilinirmi
  • Babam bugün hediye olarak almış ama ben daha paketini açmadan iade etmek istediğimi söyledim sağlık konusunda endişelerim olduğu için.Ne tür wireless kullanıyor? Bildiğimiz Wifi internet gücünde mi dalgaları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIM120B

Babam bugün hediye olarak almış ama ben daha paketini açmadan iade etmek istediğimi söyledim sağlık konusunda endişelerim olduğu için.Ne tür wireless kullanıyor? Bildiğimiz Wifi internet gücünde mi dalgaları ?

Alfa beta gama ışımaları ypıyor kullanma zaten evde bi tek bu kulaklık dalga yayıyor sağlığına zararlı

• arkadaş kötüleyen kötüleyene böyle bir mantık olur mu ya :S
    10 numara kulaklık evet terletiyor biraz ama ses kalitesi gayet iyi 800 900 tllik beatslerin 1 tık altı bence ...
  • Bir sene olmadi ust taraf ta ki deri yapiskan yerinden ayrildi kulakligin yani da oyle cok dandikmis cok

• Source kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zaman geçmiş daha yeni fark ettim, videolarında kullandığın müzikleri çok arıyor musun kardeş, genelde +18, 3X müzikler bunlar...
  • Ahlaka mugayir müzikler mi?

d2vstator selefin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.