Şimdi Ara

Gold V mi Silver elo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangi elo da daha sağlam oyunlar dönüyor gold v mi yoksa herhangi bir silver mı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gold 5 su kıçımı kurtardım vic kostümünü aldm artık rahatım rank girmem diyenlerin yeri
    Silver ise platlık oyuncuyum afk feeder troll geliyor akü yeaa diye ağlayanların yeri sen seçimini yap

• Silver 2 3 kesinlikle gold 4 5 den daha kaliteli :D

• BRONZ
  • İkisinde de kaliteli oyun dönmez

• Dia altı çöp

• kaliteli oyunlar senin kafa dengin olan insanlar takımına /karşına gelince dönüyor malesef bu bazen 15 lvl olur bazen gold3 bazen dia1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %90 dandik maçların döndüğü bi server tr.Ha takım kur gir aşırı eğleniyorsun orası ayrı
  • Krethuss kullanıcısına yanıt
    Ya abi takım sistemi de çok komik biz 2 alman 3 türk team kurduk geceleri atıyoruz işte almanlar tam full of ballz zaten eğlenceli maçlar atıyoruz almanca ing türkçe konşuyoruz neyse takım 5 de 5 yaptı gold 3 e attı. Takımda 4 tane diamond 4 1 tane plat 5 var anlam veremedik takımı sildiler :D

• Silver bir arkadaş eksilemiş beni
  • plat2de bile berbat oyun dönüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

Dia altı çöp

Dedi bronze player

• DurBirDakika kullanıcısına yanıt
    Bi fark bekleme. İkisi de aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DurBirDakika

Ya abi takım sistemi de çok komik biz 2 alman 3 türk team kurduk geceleri atıyoruz işte almanlar tam full of ballz zaten eğlenceli maçlar atıyoruz almanca ing türkçe konşuyoruz neyse takım 5 de 5 yaptı gold 3 e attı. Takımda 4 tane diamond 4 1 tane plat 5 var anlam veremedik takımı sildiler :D

Takımdaki kişilerin elosuyla alakalı bir durum.Eğer lige rağmen düşükse öyle oluyor.Bizim sizden daha düşükmüş mesela
  • kimse kusura bakmasında silver-gold elolarda 10 maçın 7-8 si leş gibi olur. ha elmasta olmuyo mu oluyo çoğu boost ama bu oran yüksek değil.
  • Krethuss kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi ama en düşük plat vardı sadece çok saçma geldi
  • Hepsi kötü aga. Daha bugün nasus oynadım arkadaşımın hesabından. Karşımdaki riven cloth+5 pot başladığım için küfretti. 10. Dakika dan sonra amumuyla kata da geldi triple atmaktan ciğerim soldu :(

• Bronz daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silver daha sakat... ilk 10 maçının 6 sını yenen silver 1-2 çok zor değil. en azından gold 5 dekiler bir eşik atlamış.
  • Bu bendemi oluyor bilmiyorum ama silverda hiç bir zaman istediğim lane i alamıyordum ama goldda her oyun mid alabiliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.