Şimdi Ara

Göksu da Öğretmene Uçan Tekme - VİDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkenin vay hali vayyyy

    Az önce haberlerde okuduğum bir garip barzoların yaptığı eylemdir.


    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki Göksun Fen Lisesi'nde görevli öğretmene saldıran bir grup genç, önce kadın öğretmene yumruk attı, sonra da uçan tekme...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyor -- 23 Ağustos 2017; 16:33:47 >







  • erkek olsa erkek öğretmene uçan tekme atan öğrenci yazar mıydın
  • Başlık yanlış kadın öğretmene saldıranlar 4-5 kişilik alkollü grup. Öğrenciler mi belli değil.

    Ha yine de öğretmene saldıranların güzel bir dayak yiyip yıllarca dışarıya çıkmaması lazım. Hatta sınır dışı edilsin çünkü bu tiplerden hayır gelmez bırakın nereye giderse gitsinler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Ağustos 2017; 16:27:42 >
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Sana olsaydı daha farklı birşey yazardım sıkıntı etme :)

    No problem


    Henüz o kadar cahil olamadık cinsiyet ayrımına takılacak kadar.. Netice de insan
  • Memleketin her tarafından fışkırıyor.

    Bak bunlara guzel bir ceza kitleyecen.

    Bittimi. Bitmedi.

    Bunların analarını babalarınıda ceza kesecek.

    İyi bir evlat, insan, birey yetişdiremedikleri için
  • Doğurup sokağa salmak yok.
  • Dh forumlarının vazgeçilmez konularından öğretmen aşağılama konularıdır. Normal tabi yaş aralığı nedeniyle, hepimizde eğitim aldığımız için illaki herkesin kendine göre fikri oluyor. Tabi bu ülkede yapmadığı iş hakkında bile fikir yürütenler olduğu için normal. Neyse

    Öğretmen konularında dediğim de çok eleştiri alıyordum. Her zaman uyarı yaptım bakın eğitimde asıl sorun disiplin diye. Özellikle son 10-15 yılda inanılmaz kötü bir gidiş var, yanlış anlaşılmasın bunu akp,chp vb. siyasi bir eleştiri değil toplumsal bir eleştiri için söylüyorum.

    Ve yine tekrarlıyorum bu disiplin konusu biran önce gözden geçirilmezse bu olaylar ve daha kötüsünü yaşarız. Hadi şehiri geçtim eskiden öğretmene kötlük yerlerde ilçelerde saygı duyulurdu şimdi o da tam tersine dönmüş durumda. Bana kimse o zamanlarda öğretmenler iyiydi falan demesin 2 yıl okuyan liseden mezun olanın öğretmen olduğu yıllar bana palavra anlatmaya başlamadan uyarayım.

    Özel okullarda falan öğretmen afedersinizde itin şeyine yani...

    Valla aklı olan öğretmen olmasın benden size tavsiye, 1-2 ay tatil için meslek seçmeyin veya imrenmeyin, eğer yaptığın işte mutluysan zaten insan tatil bile aramıyor.




  • Üstad herşey eğitim kalitesinden geçiyor fakat şu dönemde öğrenciler hem eskiye göre daha asi, öğretmenlere saygısızca konuşuyor.

    Kaldı ki öğretmenin azarladığı öğrencinin ailesi gelip tehdit ediyor sen benim çocuğuma nasıl bağırırsın vs vs.
  • şimdi anlamadığım şu, kadına öğretmen diyemi saldırmışlar yoksa oradan geçen herhangi birine bu saldırıyı gerçekleştirebilecek zihniyetteki şahışların, yukarıda alkollü olduğuda söyleniyor, kim olursa olsun kadın erkek gücü yetecek herkese saldıracak kişiliksizlermi?

    öğretmen konusuna gelecek olursak, ben hep söylerim eğitim ve sağlık ticaret ile olacak işler değil, birisi insan yetiştirme biriside insan kurtarmak ile alakalı bunları ticari yaptığın anda sorun sıkıntılar meydana geliyor.

    zamanında hep söylerdim yine söyleyeyim. bir öğretici var, bu kişi devlet okulunda derse giriyor umursamaz tavır ile öğretsede öğretmesede aynı parayı alacağını bildiğinden çaba gösterip çabalamıyor. ama aynı kişi dersane yada özel derslerinde, bilgilerini azami derecede paylaşıp öğretmeye çalışıyor, neden çünkü orada ona göre para alacağını biliyor. hepsi böyledir demiyorum ama maalesef genel çoğunluk böyle oluyor.

    herzaman dediğim gibi yine herşeyin başında ahlak olmadığı ve ahlak ile başlamadığı zaman böyle sıkıntılar olacaktır oluyordur. bizim herşeyden önce insanlara ahlaklı dürüst olmayı öğretmemiz gerekiyor. bunu öğpretmeden vereceğimiz eğitim ve bilgilerle, ya insanları kurtaracak ilaçlar üretilir yada insanları öldürecek uyuşturucular, çünkü insanların yararınada zararınada üretilen şeyleri adına bilim insanları dediğimiz kişilerden çıkıyor. hiçbir silahı eğitimsiz biri üretip tasarlamıyor, yada hiçbir uyuşturucu maddeyi eğitimsiz kişiler üretmiyor.




  • Bir bayana yumruk atabilecek kadar asagilik olan bu kisilerin kimligi belli mi?
  • Ogretmen diye degil adamlar yoldan gecen birine zevkine saldirmislar cunku ceza almayacaklarini biliyorlar
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    forumu kullanıcısına yanıt
    İnsan Empati kurunca daha da sinirleniyor herşeyden önce düşünsenize sizin eşiniz ablanız veya çaresiz olan kız kardeşinize bunu yaptıklarını..

    Bu ve bunun gibi tipleri nasıl adam edeceksin ki aile terbiyesi alamamış kişi öğretmenden nasıl alacak ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyor

    İnsan Empati kurunca daha da sinirleniyor herşeyden önce düşünsenize sizin eşiniz ablanız veya çaresiz olan kız kardeşinize bunu yaptıklarını..

    Bu ve bunun gibi tipleri nasıl adam edeceksin ki aile terbiyesi alamamış kişi öğretmenden nasıl alacak ki?

    Ben bu tarz insanların genlerinde bozukluk olduğunu, düzeltilemeyeceğini düşünürüm. Ve toplum sağlığı açısından öldürülmeleri gerektiğine inanırım.
  • Gençler öğretici oyun ve örnek filmleri izlemiyor...
  • tabiki felaket birşey, ama bunu genlere bağlamak daha felaket olur. sizin tezinize göre hareket edersek, ve bunun tedavi edilemeyeceğini düşünürsek, o zaman ne yapmamız gerkeiyor biliyormusunuz. o genlere sahip aile sülale yada bir ırkı tamamen yok etmemiz gerekiyor. çünkü siz cümlenizde, bunların öldürülmesi gerektiğini söylüyorsunuz. yani bu ve bu tip davranışları sergileyen kişilerin, genlerini taşıyan bütün kişiler küçükten büyüğe, potansiyel şekilde herşeyi yapabielcekleirni düşündüğümüz ortaya çıkacak, bunun çözümü içinde herkesin öldürülmesi gerekmektedir.

    ben şunu sürekli söylerim. insan denen varlık herşeyin en iyisinide yapabilir herşeyin en kötüsünüde yapabilir. bu potansiyel vardır. mesele nefsini terbiye edip iyi olanları yapmaktır. yoksa yaradan bu sınırı koymamıştır. insanın iradesini serbest bırakmıştır. olumlu yada olumsuz davranması ona kalmıştır.




  • Hep söylediğim gibi kamyonla insanlara saldıranlar için kamyonu yapan eğitimli kişileri suçlamalıyız söylediğim gibi

    Hep söylediğim gibi demiş miydim; hep söylediğim gibi demeyi söylemeyi çok istiyorum hep
  • öğretmenlik çok zor bence de. genelde 15 yaşındaki çocuklar kolay falan diyor. 3000 tl den fazla maaş + özel derslerle 6000 tl leri geçen maaşları,yılın 3-4 ayı çalışmamaları falan çok zor yani
    3-4 ay evde sıkılırsın tatile çıkman lazım onun parasını kenara ayırman lazım hep sıkıntı hep stres



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 24 Ağustos 2017; 10:35:40 >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    sanırım bunu bana söylüyorsunuz? keşke alıntı yapsaydınız. ama bir kamyonun üretilim sebebi ile bir silahın yada uyuşturucu maddenin üretim sebebi bir olmasa gerek. kamyonu üreten kişiler gidin onu bir yere çarpın yada birilerine çarparak öldürün demiyor. ama silah üretimi yapan kişiler acaba bunu insan yada bir varlık öldürmekten başka ne için kullanabilir. en fazla savunma için diyebilirsin, ama birşeyi savunmak içinde bir saldırı olaması gerekiyor ve saldırı yine silahlar ile yapılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAKACI

    sanırım bunu bana söylüyorsunuz? keşke alıntı yapsaydınız. ama bir kamyonun üretilim sebebi ile bir silahın yada uyuşturucu maddenin üretim sebebi bir olmasa gerek. kamyonu üreten kişiler gidin onu bir yere çarpın yada birilerine çarparak öldürün demiyor. ama silah üretimi yapan kişiler acaba bunu insan yada bir varlık öldürmekten başka ne için kullanabilir. en fazla savunma için diyebilirsin, ama birşeyi savunmak içinde bir saldırı olaması gerekiyor ve saldırı yine silahlar ile yapılıyor.

    Eroin kanser hastalarını rahatlatmak için yapıldı
    meth askerleri uyanık tutmak için. Sonra antidepresan olarak kullanıldı.
    Gençleri uyuşturalım diyenler değil yani bunları bulanlar.

    Eğitim çok doğru temeller üzerine oturmalı. Neyse işyerinden bu kadar oliy.




  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    bende diyorum zaten bunu yapanların hepsi bunu olumsuz yönde kullanmak için yapmıyor. ama olumsuz yönde kullanmak için yapanlarda yapmayanlarda bilim insanları, bunları ayıran tek şeyde ahlaktır. haa ahlak kelimesini kulanmayıp adına etik demek daha çağcıl bir ifade ise bilmiyorum. ama her ne olursa olsun birşeyin önüne ahlak kavramını koymazsak o zaman sıkıntılar meydana geliyor.

    silah konusunda birşey dememişsiniz. sanırım faydalı bir yönünü bulamadınız.

    size hayırlı işler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.