Şimdi Ara

Gökhan topun atıldığını görmemiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarının gazetelerini okuyunca komik komik yorumlar gördüm. Biri demiş yerden topu alırken top toplayıcı bi top daha attı topu göremedi. Öbürü demiş trübünlerden şişe geldi sanmış ona eğilmiş. İnsaf yaw göz var nizam var zaten o kadar yavaş gidiyo ki topa vakit geçirmeğe uğraştığı her halinden belli.

Gökhan topun atıldığını görmemiş.

• Sahanın içinde bir top varken ikinci bir topu atmak baştan yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

Sahanın içinde bir top varken ikinci bir topu atmak baştan yanlış.

İşte Gökhan'ın hatası buydu zaten. Top toplayıcı çocuğa "topu at" işaretini kendisi yaptı. Ama çocuk topu atınca atılan topu eğilip bıraktı yerdeki topu almaya kalkıştı. Bunu fark etmeyen çoğu insan da kartın yanlış olduğu yanılgısına düştü. Oysa zaman geçirmeye yönelik kurnazca bir hareketti ve hakem kararında haklıydı.
  • kalearkası kamerasının görüntülerinde topu atan çocuğun yüz ifadesi ve el hareketi her şeyi anlatıyor zaten,
    ''ne yapuyor bu yahu'' gibilerden şaşırıyor çocuk...
  • hadi topu at demedi diyelim bariz eğiliyor top gelirken..Eğer top oynamaya niyetin varsa kucagına gelen topu alırsın yerdekini bi tıkla dışarı atarsın..Sonra polyanacılık oynamazsın demi gökhan..
  • Galatasaray maçında Fenerbahçemizin tek golünü atan ve daha sonra anlaşılmaz bir kararla oyundan atılan oyuncumuz Gökhan Gönül, kırmızı kart gördüğü pozisyonda o hareketi zaman kazanmak için yapmadığını söyledi.
    Maçın ardından medya mensuplarına konuşan Gökhan, hakem kararlarıyla ilgili olarak, "Söyleyecek bir şeyim yok. Gerekli kişiler değerlendirir. Ben, golü attığım için çok mutluyum. Özellikle bunun Galatasaray'a olması benim için ayrıca önemli. Takımımı 9 kişi bıraktığım için de herkesten özür diliyorum. Kart görmemem gerekirdi, beraberliği yakalamıştık ama hakem zaten orada kart göstermeye hazırdı" dedi.
    Gökhan kart gördüğü pozisyonu ise, "Ben top toplayıcı çocuktan bir kaç kez top istedim ama vermedi. Daha sonra, yerdeki topu almaya çalıştığım sırada ise top attı. Hakem bunun üzerine bana kart gösterdi. Birkaç dakika kazanabilmek için böyle bir şey yapmazdım. Ama hakem doğruca geldi ve kartı gösterdi'' diye konuştu.

• Yahu bütün Fenerbahçelilerin zekasıyla alay ediyor daha dünün çocuğu... At diyen kendisi, atılan, üzerine gelen topu görmediğini iddia eden kendisi... Hele bir eğilişi, toptan kaçışı var ki seyre değer...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bak bukonuda haklısın ortaya görsel bir sonuç çıktı sonuçta herhalukarda
    quote:

Orjinalden alıntı: wasatime
    At diyen kendisi, atılan, üzerine gelen topu görmediğini iddia eden kendisi... Hele bir eğilişi, toptan kaçışı var ki seyre değer...
  • quote:

Yahu bütün Fenerbahçelilerin zekasıyla alay ediyor daha dünün çocuğu... At diyen kendisi, atılan, üzerine gelen topu görmediğini iddia eden kendisi... Hele bir eğilişi, toptan kaçışı var ki seyre değer...

adam açıkladı öle bişey yok maçta gördük top fln istemedi ayrıca gelen topu görmemişte değil dedi ki sahada top varsa ben ona koşarım o çoçuğu arkama attığı toptan banane dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

quote:

Yahu bütün Fenerbahçelilerin zekasıyla alay ediyor daha dünün çocuğu... At diyen kendisi, atılan, üzerine gelen topu görmediğini iddia eden kendisi... Hele bir eğilişi, toptan kaçışı var ki seyre değer...

adam açıkladı öle bişey yok maçta gördük top fln istemedi ayrıca gelen topu görmemişte değil dedi ki sahada top varsa ben ona koşarım o çoçuğu arkama attığı toptan banane dedi

arkasına attığı top he

matrixteki neo hareketi gibi sıyrıldı toptan, görmemişmiş bide.

• Herşeye rağmen, Lugano'yu ve Gökhan'ı atmamalıydı diye düşünüyorum. Yani ne bileyim tamam bir art niyet olabilir, topu bilerek tutmadı ya da hakeme gözlük işareti yaptı falan filan ama. Atma be hocam, stresli maç futbolcular içinde zor. Ufak tefek hareketler olacak, ortam zaten gergin. Biraz konuş, bir iki kere ikaz et. Tansiyonu düşür biraz. Ekran başında biz bile izlerken kendimizi kaybediyoruz, futbolcuda aynı.
    Gökhan'ı sırf attığı golden ötürü atmazdım dışarı, o ne goldü yav Ama maalesef bunları değil, topun altından mı geçti, üstten takla mı attı bunları tartışmak zorunda kalıyoruz.
  • Yeni aktörler kazanıyor Türkiye. Yada oryantal mi demeliydim!

"Akıllınca Kurnazlık yapacaktın. Hakem yemedi. "
  • belkıde yakar toptu ne bılıosunuz saka bı yana barız zaman oynamak ıstedı beceremedı ıste gördü kartı neyını sawunuyo fenerlı arkadaslar anlamak mumkun deyıl
  • Onlar gördüklerine bile inanmaz... Nihat Özdemir gibi bir önderleri var onların. Ne dese doğru kabul ederler...

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

belkıde yakar toptu ne bılıosunuz saka bı yana barız zaman oynamak ıstedı beceremedı ıste gördü kartı neyını sawunuyo fenerlı arkadaslar anlamak mumkun deyıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: E1965

Galatasaray maçında Fenerbahçemizin tek golünü atan ve daha sonra anlaşılmaz bir kararla oyundan atılan oyuncumuz Gökhan Gönül, kırmızı kart gördüğü pozisyonda o hareketi zaman kazanmak için yapmadığını söyledi.
    Maçın ardından medya mensuplarına konuşan Gökhan, hakem kararlarıyla ilgili olarak, "Söyleyecek bir şeyim yok. Gerekli kişiler değerlendirir. Ben, golü attığım için çok mutluyum. Özellikle bunun Galatasaray'a olması benim için ayrıca önemli. Takımımı 9 kişi bıraktığım için de herkesten özür diliyorum. Kart görmemem gerekirdi, beraberliği yakalamıştık ama hakem zaten orada kart göstermeye hazırdı" dedi.
    Gökhan kart gördüğü pozisyonu ise, "Ben top toplayıcı çocuktan bir kaç kez top istedim ama vermedi. Daha sonra, yerdeki topu almaya çalıştığım sırada ise top attı. Hakem bunun üzerine bana kart gösterdi. Birkaç dakika kazanabilmek için böyle bir şey yapmazdım. Ama hakem doğruca geldi ve kartı gösterdi'' diye konuştu.

yoruma bak ayıp ayıp... (gökhanın yorumu)

• Gökhan kart gördüğü pozisyonu ise, "Ben top toplayıcı çocuktan bir kaç kez top istedim ama vermedi. Daha sonra, yerdeki topu almaya çalıştığım sırada ise top attı. Hakem bunun üzerine bana kart gösterdi. Birkaç dakika kazanabilmek için böyle bir şey yapmazdım. Ama hakem doğruca geldi ve kartı gösterdi'' diye konuştu.

burası herşeyi açıklıyor
    cüneyt bir daha bizim maçımızı yönetemez nokta
  • Şu pozisyonu tartışıyorsunuz ya birşey demiyorum. Ayıptır günahtır.
  • gslilar da çoğu bu hakemin yönetimine hayran kalmış ya ne diyim başkan adayınız adnan polat bile ancak böyle saçma bi maçla sanşsızlığımızı kırdık falan diye açıklama yapıyor sizde burda hakemi övün daha
  • Gereksiz bir konu. Yabancı yapar profesyonel deriz, biz yaparız, ayp deriz. Her konuda hemde.

Selamlar,
  • Beyler böyle saçma sapan bir derbi için bunlara gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.