Özellikle bu seneki futboluyla bekleneni daha doğrusu eski yıllardaki performansını bir türlü yakalamayan gökhan gönül bu maçta eski günlerini anımsattı gibi inşallah bu dönüm maçı olur ve hep böyle devam eder
gökhan iyiydi ya bi sağda bir solda.Bekiri bile solda gördüm gözüm açık gitmez
Alexin gidisiyle bir anda patlama yapti muhtemelen AK nin gozdesi olmaya calisiyor gelistigi felan yok hala ortalari vasat sadece pres eklendi 1 2 mac icin ...
orta açması lazım böyle her maç gol atamaz zaten. gg nin sadece havadan orta açma eksiği var
kızları gördü tabi bıldır bıldır moraller arttı her maç ceza gelse fbye demek ki
çünkü sistem uygun.. önünde sow-mireless-topal yardıma geliyor
orta sahada baroni-topal-mireless iyi kapanıyor..gg fazla yük binmiyor ve o da ileriye çok çıkıyor
2 gol attı diye bu muhabbetler yapılmamalı bence ama Gökhan gerçekten git gide iyileşiyor. Bu 2 gol de Gökhan'a moral olmuştur, umarım önümüzdeki maçlara şimdi ki performansına ek olarak güzel ortalar da açar. O zaman sağ kanadımız şahane olur
Gökhanın ortaları biraz daha iyi olsa bence hiç bi sıkıntı kalmıcak.
Aziz fırçalamış hepsini belli bi taraflarını yırttılar maçta. 2 sezondur ilk kez formanın hakkını vererek oynadı. Caner'ide çok beğendim ben 2 maçtır çok faydalı bir futbol oynuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme