Şimdi Ara

Gökhan Gönül, 1 milyon 750 bin Euro'yu beğenmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhan Gönül iyi futbolcu ama bu sezon son 10 maçta hiçbirşey yapmadı.

Aldığı paraya o mevkide 8 takla atarak oynayacak ne futbolcular var Avrupa'da...

Geçmiş günlerin hatrına ve takımdaki tecrübeli yerlilerin sayısını korumak adına maksimum 2m€'luk 2 yıllık sözleşme teklif edilmeli.

Beğenmiyorsa BJK ve GS de dahil istediği takıma gidebilir, gittiği anda da bu camiada bir daha asla kabul görmeyeceğini bilerek gitmelidir.
  • Gönderilsin diyenler gökhan gidince maç konularında keşke gökhan gitmeseydi diye ağlayacak. Michael kadlec bile 2milyon alırken gökhana 3 bile azdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki farkı anlayamıyorsunuz galiba. Gökhan Gönül'ü beğenmediğimiz falan yok ama istediği rakam çok komik. 1.7 milyona oynamayacaksa buyursun kapı orada.
  • Bu takımdan kimler gitti kimler eğer Gökhan parayı beğenmediği için gidiyorsa defolup gitsin diyecez tabi ne sandiniz 32 yasında 1.5 m beğenmiyor yok yaaa biz surda deli gibi is arıyoruz cebimize para girsin diye sonra ondan arttırıp maçlara gitmeye ugrasiyoruz forma alıyoruz beyefendi 1.5 m avroyu beğenmiyor kufur ettirtmeyin Fenerbahcenin 21. Yüzyılda tek efsanesi vardır Alextir Gökhan emre volkan eyvallah severim ama para için gidicekse bu oyuncular Tuncay kadar değeri kalmaz hiç kimsenin gözünde

• Gökhan Gönül Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden biri... Buna sözümüz yok :) Ama kusura bakmasın da yedeği gencecik Şener olan 32 yaşında bir adamın bu parayı istemeye hakkı yok. İsterse Dani Alves olsun :) Giderse güle güle, aslanlar gibi Şener var orada. Zamanla çok daha iyi olacaktır, Gökhan Gönül'ü bile 1-2 sene içinde geçeceğini düşünüyorum.
  • Şener oynar diyenler var yahu. Ciddi ciddi bunu diyenler var.

Şener'in kaç maç bize puan kaybettirdiğini unuttunuz mu?
  • Avrupada Bir Ton Gökhan Gönüller Serdar Aziz ler dolu yabancı kurali yokken Yerli lere para saçan klup net gerizekalidir

• Şenerden bi halt olmaz.

Amaçsızca topu alıp önüne bakarak atağa kalkıyor.

Sonra saçma sapan bir verkaç denemesi yapıp topu kaybediyor. Veya olmadı dağlara taşlara güzel bir orta açıp sonlandırıyo atağı.

Üzerine birde arkadaşlarına ve yedek kulubesine bakıp mevkisine dönüyor.

Bu mudur Fenerbahçenin beki. :)

Gökhan gitsin taraftarda istemesin algısı yaratıyolar ve siz gayet güzel yiyorsunuz bu durumu.

Takım parçalanınca taraftarda parçalanıyor.

Senelerdir aynı terane.

Önder Turacı Serkan Balcı gibi beklere layık bizim taraftar.

Hasan Aliyi beğenenler ve yeterli görenler var.

Çok bile yazdım sizin gibilere zaten.
  • konudaki futbol fakirlerinin alayini bloklayacagim. haluk ulusoy falan hikaye. en buyuk fener dusmanlari icimizde

• Gökhanı beğenmeyen ve sevmeyenler var.
  • Gökhan'ı severdim ama artık miadını doldurdu 32 yaşında,sezonun çoğunluğunu sakat geçiren adama sırf kafasını tekmeye sokuyor diye 2 milyon € verilmez.

Umarım gider.
  • Gökhan ve Caner gitsin diyenlerin yeni sezon başlayınca göreceğim. İkisinin yerini doldurmak için en az 15 Milyon harcanacak ama gelenler ikisini de aratacak ondan sonra kimse ağlayıp sızlamasın.

Sene içerisinde veya sonunda gecen sezon sonunda bir arkadaş ikisini de mumla arayacağımızı yazmıştı dersiniz.

Gökhan Gönül'e 2.5 milyon euro vermemek için artık gidip en az 5-6 milyon eurolara 31-32 yaşlarında bek alırız. Kimse 5-6 Milyon Euro'ya kaliteli ve genç bek alınması beklemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

adamlar GG yi beğenmiyor lükse bak

Bir laf var da bunlar için söylersek ceza yeriz.Anlamissinizdir.

• keşke beşiktaşa gelmese wan der wiel gibi oyuncular varken 32 yaşındaki leş türk topçularını görmek istemiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Gökhan ve Caner gitsin diyenlerin yeni sezon başlayınca göreceğim. İkisinin yerini doldurmak için en az 15 Milyon harcanacak ama gelenler ikisini de aratacak ondan sonra kimse ağlayıp sızlamasın.

Sene içerisinde veya sonunda gecen sezon sonunda bir arkadaş ikisini de mumla arayacağımızı yazmıştı dersiniz.

Gökhan Gönül'e 2.5 milyon euro vermemek için artık gidip en az 5-6 milyon eurolara 31-32 yaşlarında bek alırız. Kimse 5-6 Milyon Euro'ya kaliteli ve genç bek alınması beklemesin.

diegolardan yedigimiz kazigi gg den cikarmaya calisiyorlar durum basit abi. ayrica rakamlar falan da yalan. gg ye su anki aldiginin daha azi teklif edildi. yani diyorlar ki biz yine hicbir ise yaramayan coplere milyonlar sacacagiz. sen de daha iyi oynasan da bu paraya kalacaksin. kalmazsan koyunlarin onune atariz zaten her seyi yerler. sene bitince aglarlar ama iki cope gene unuttururuz

• Bu nasil fenerbahcelilik? Yillarca turk diye 2 milyon eurolari almis. Bjk 32 yasinda adama 2 milyon euro verecekse durmasin gitsin. Sener kalsin, bir tane Turk daha bulalim, onun yerine guclu yildizlar alip basa oynariz. Bjk de dogru duzgun sag bek yok sol bek yok sampiyon oldu takir takir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bu nasil fenerbahcelilik? Yillarca turk diye 2 milyon eurolari almis. Bjk 32 yasinda adama 2 milyon euro verecekse durmasin gitsin. Sener kalsin, bir tane Turk daha bulalim, onun yerine guclu yildizlar alip basa oynariz. Bjk de dogru duzgun sag bek yok sol bek yok sampiyon oldu takir takir.

Rvp nani kadlec diego souza dunya kadar para alirken gokhandan indirime gitmesini beklemek nankorluktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

adamlar GG yi beğenmiyor lükse bak

millet sahadaki icraata bakıyor son 3 yıl gökhan gönül ne oynadı sıradan bek oyuncusu yeri çok rahat doldurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bu nasil fenerbahcelilik? Yillarca turk diye 2 milyon eurolari almis. Bjk 32 yasinda adama 2 milyon euro verecekse durmasin gitsin. Sener kalsin, bir tane Turk daha bulalim, onun yerine guclu yildizlar alip basa oynariz. Bjk de dogru duzgun sag bek yok sol bek yok sampiyon oldu takir takir.

Rvp nani kadlec diego souza dunya kadar para alirken gokhandan indirime gitmesini beklemek nankorluktur.

Sensin nankor terbiyeli ol. Sana ne ? Bu futbolcularin kazandigi parayi dogrudan aldigim formayla , aldigim biletle , digturke verdigim parayla , ben macini izliyorum diye para veren spnsorla ben ve benim gibi Fenerbahceliler oduyor. RVP dedigin adam, Nani dedigin adamlar dunya yildizi heralde verilecek. Senin gibi Brumaya 13 milyon euro verip cope atmiyorum. Once de terbiyeli olmayo ogren

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.