Şimdi Ara

Gökhan Gönül, 1 milyon 750 bin Euro'yu beğenmedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS LILER SABRIYE 2 KUSUR MILYON EURO verince tabii Gokhan Gonul gibi bir adama 1.75'i cok bulmamizi normal karsilar. Sabrinin 2 milyon euro aldigi yerde Gokhan 20 almali rahat yuru gidin gsliler kaybolun ya. Bileklik satin siz

Siz işportada bileklkk satin , Engin Baytar Ferrari icinde eurolari saysin, sevgilisi benzinlige dalsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizari

Şener oynar diyenler var yahu. Ciddi ciddi bunu diyenler var.

Şener'in kaç maç bize puan kaybettirdiğini unuttunuz mu?

Aynen sezon başındaki maçları unuttular herhalde balık hafızalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Gökhanı beğenmeyen ve sevmeyenler var.

sevmek zorundamıyız ? zora gelince kimse fenerbahçeliliğimizi sorgulamasın derler kontrat başına geçince en çok ben almalıyım derler gitse de gitmese de bu mesaj dursun burda gitti diye söylüyorsun derler belki ilerde, futbolundan da kendinden de haz etmiyorum hiç samimi gelmiyor bana. umarım gider
  • Yine bir Fb medyasi manupulasyonu sonrasi "sampiyonluk gelmezse agir bedeller,faturalar odenir" diyen,sezonun yarisini sakat geciren adami el ustunde tutmaya basladik,gitti gidecek soylentileri yuzunden

Aziz Vp gitmeyecek diye yazi yazdirdi Alaattin Metin e,milet Aziz in gitmesini isterken Vp gider mi acaba moduna girdi

Fb nin beli dogrulmaz,surekli ikinci oluyoruz

Yakinda 3.lukler de baslar,sonra degme keyfimize

• Sunu da soyleyeyim,bu adam Gs deki Hamit in Fenerbahce varyasyonudur

Fb li oldugumu sorgulatmam der ama para begenmez(Hamit te yabancilarin aldigi paralara bakin vs demisti)

Eger gercekten Fb liysen bos kontratin altina bile imza atman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Gökhanı beğenmeyen ve sevmeyenler var.

sevmek zorundamıyız ? zora gelince kimse fenerbahçeliliğimizi sorgulamasın derler kontrat başına geçince en çok ben almalıyım derler gitse de gitmese de bu mesaj dursun burda gitti diye söylüyorsun derler belki ilerde, futbolundan da kendinden de haz etmiyorum hiç samimi gelmiyor bana. umarım gider

Siz sevmeyin zaten, değerini bilen biliyor, seven seviyor.
  • Bu takım ne çöplere para ne paralar ödedi adamlar maçlara çıkmadan Gökhan'dan kat ve kat fazla para kazandılarda. Gökhan'ın parası mı bir tarafınıza battı. GG yerine alacağın yabancı futbolcu en az 3-4 Milyon Euro ister. Bonservis bedelide cabası. Şener'i monte edelim diyenler ise ağır futbol cahili falan sanırım. Şener Süperlig için iyi kaliteli bir bek olabilir. Ama Fenerbahçe gibi bir takım as beki asla olamaz. Hedef Avrupada başarı ise doğru düzgün bir bek lazım. Diego çöpünün 3.5 Ozan vasıfsızının 1.7 kazandığı yerde Gökhan,Topal ve Caner'e 3 kuruş zam yapmayıp "sizin paraları indirelim hehe daha çok çöp alıcaz diğerleri yattığı yerden kazansın " gibi söylemlerde bulunmak nasıl bir mantıktır anlamak güç.
  • Şener Fb seviyesinde değil. Gg den de 2-3 gömlek düşük. Gg yi çok ararsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İş dünyası da aynıdır. Çalıştığınız işyerinde performansınız ne olursa olsun maaşınızda radikal artış olmaz. İstediğiniz para için başka bir işyerine transfer şarttır.

Gökhan'ın durumu da bu. Güle güle gitsin.
  • Güle güle

• Gökhan son birkaç yıldır vasat performans sergiliyor takımın demirbşlarından olduğu için tolerans gösteriyor bir bekin en önemli vasıfları kademeye girmek ve asist yapmaktır Gökhan'ın kademesi son birkaç yıl düşüş göstermesine rağmen hep iyi oldu ancak asist yapma özelliğinde gram ilerleme olmadı
  • Gökhan gayet kabul edilebilir performans sergiliyor ezbere yorum yapmayın.

Ffpden dolayı ayar çekilmişken siz hala Gökhana fazladan 200 300 vermekten imtina edin yerine parayla biri gelecek sanın.Senere muhtaç kaldığınızda durumu anlarsınız.

• Senerin oynadığı maçlarda görüyoruz kaç gol yediğimizi.Her şey hücum değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 yaşında 1.75 m euro sağ bek kabul etmiyorsa gidebilir madem burası benim ailem diyorsa kabul ederdi 1.75 te az rakam değil yaşına göre.gökhan için sınav bakalım ne kadar Fenerbahçeli.Ayrıca kendisini severimde iyide oyuncu ama bakalım neyi seçiyor ? 2011 de parasız oynarım diyordu bakalım
  • ne gökhanmış ya 5 ay sakat 4 ay dopingli

bu sene sadece lokomotif maçında dikkatimi çekti. herifte ne ciğer varmış koş koş yorulmuyor demiştim. doping kullanmış meğerse, biraz bile şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Sunu da soyleyeyim,bu adam Gs deki Hamit in Fenerbahce varyasyonudur

Fb li oldugumu sorgulatmam der ama para begenmez(Hamit te yabancilarin aldigi paralara bakin vs demisti)

Futbolculukta iscilik kardeş.senin işin ne bilmiyorum ama
    sana hiç para vermeseler orada calisirmiydin?Gg77 gibisi gelmez.Adam yattığı halde müthiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

quote:

sana hiç para vermeseler orada calisirmiydin?Gg77 gibisi gelmez.Adam yattığı halde müthiş.

Adama para vermesinler demedim ki

Adamlar milyon eurolar aliyorlar zaten(cogumuzun hayatinda goremeyecegi para),ondan da azicik olsun bile feragat etmiyorlar

Su ana kadar kazandigi para cocuguna da,onun torununa da yeter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

quote:

Adama para vermesinler demedim ki

Adamlar milyon eurolar aliyorlar zaten(cogumuzun hayatinda goremeyecegi para),ondan da azicik olsun bile feragat etmiyorlar

Su ana kadar kazandigi para cocuguna da,onun torununa da yeter

Sorun bu değil.Bakıyorsun cop diego 3 alıyor takıma gönlünü vermiş adam 1,7 alıyor(yanlisim varsa düzeltin.)
    1.7m elbet çok fakat burada bir adaletsizlik var.Herkes bunun için tartışıyor zaten.aziz utanmaya 2 isteyen adama 3,5 verecek

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    O Diego isi tamamen Aziz in sucu.

Ama burda haksizlik var diye de Fenerbahce liligimi kimse sorgulamasin diyen adam Fenerbahce Uefa mali kriterde topun agzina gelmisken hala indirim yapmam diyorsa o zaman ben Fb liyim demeyecek.

İstedigi yere gidebilir,taraftarin indirim beklentisi ben gercek Fb liyim demesinden ileri geliyor,Turk oldugu icin vs degil.

Sartlar uymuyorsa gidebilir,sorun yok

Zaten sezonun yarisini sakat geciren bir oyuncu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O Diego isi tamamen Aziz in sucu.

Ama burda haksizlik var diye de Fenerbahce liligimi kimse sorgulamasin diyen adam Fenerbahce Uefa mali kriterde topun agzina gelmisken hala indirim yapmam diyorsa o zaman ben Fb liyim demeyecek.

İstedigi yere gidebilir,taraftarin indirim beklentisi ben gercek Fb liyim demesinden ileri geliyor,Turk oldugu icin vs degil.

Sartlar uymuyorsa gidebilir,sorun yok

Zaten sezonun yarisini sakat geciren bir oyuncu

Haklısın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.