Şimdi Ara

Göğüs kıllarımı nasıl seyreltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Ilık olmadığımı belirtmek istiyorum. Ve esas sorunum aslında göğüs kıllarım değil de sakallarımla birleşmeye çalışan göğsümün en üst noktasındaki kıllar. Makasla falan kesiyorum ama acayip uzamaya başladılar. Çok sık değiller ama çirkin gözüküyorlar. Onlara ne gibi bir çözüm önerirsiniz?

• ağzınlan tıt dişinlen çek
  • Makinayla kısalt hocam başka yolu yok gidipte berbere ara makas at diyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Makinayla kısalt hocam başka yolu yok gidipte berbere ara makas at diyemezsin.

Önceden makinayla alıyordum da son aldığımda belli ediyor kestiğim, tam alamadım ya da alıştı p..ler kesilmiyor artık tam. Ağda falan mı yapsam acaba?
  • takip bende adayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

quote:

Önceden makinayla alıyordum da son aldığımda belli ediyor kestiğim, tam alamadım ya da alıştı p..ler kesilmiyor artık tam. Ağda falan mı yapsam acaba?

Ağda sakın deneme tecrübe konuşuyor. Deriyi de soyuyor o kadar kötü yapıyor ki insan 3 gün tişört giyemiyor 1 karış alan olsa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

quote:

quote:

Ağda sakın deneme tecrübe konuşuyor. Deriyi de soyuyor o kadar kötü yapıyor ki insan 3 gün tişört giyemiyor 1 karış alan olsa bile.

ee sen nasıl hallettin hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

quote:

quote:

ee sen nasıl hallettin hocam?

Halletmedim makineyle kisaltcam her zamanki gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NO SS NO GÜVEN.

Hep bunu söylemek istemişimdir.
  • Sakalım yok diye dert ediyordum sağolun.

• Hamamcı otu tozu kullan dostum. Acısız kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edson -- 27 Mayıs 2012; 22:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Hamamcı otu tozu kullan dostum. Acısız kesin çözüm

Kesinlikle kullanma dostum, jilet etkisi yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealityShow

quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Hamamcı otu tozu kullan dostum. Acısız kesin çözüm

Kesinlikle kullanma dostum, jilet etkisi yapar.

Ben bunu geçen yaz omzumda kullandım , ciddi etki yaptı , tüy ( daha doğrusu kıl ) çıkmadı orada bir daha. Ama herkesin vücudunda farklılık gösteriyor kimisinde işe yaramıyor.
  • üstünden azar azar çakmakla yak
  • Arkadaşını çağır 2 saat boyunca tek mi çift mi oynayın.İşe yarıyor tecrübe.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.