Şimdi Ara

Godzilla (2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
2
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman güzel.Kadro guzel,orjinal godzillaya sadık kalmışlar.Güzel bir film olabilir.Beklemedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman hoşuma gitti zaten filmi de W.W. reis için kesin izleyeceğiz.
  •  Godzilla (2014)
  • Senaryo 98'in üzerinden mi devam edecek acaba ?
    En son 1 yumurta kalmıştı içinden çıkmıştı godzilla yavrusu. Yeni filmdeki de o yavru heralde.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bir kez daha ultra abartılı görünen Godzilla afişi, gerçi şehrin içinde bulunduğu dehşeti vurgulamak için o şekilde yapılmış; ancak insan algısı ister istemez filmde de o büyüklükte bir yaratık görmeyi bekliyor. Elbette fragmanda gerçek boyutu gözüküyor, binaların arasında dolanacak kadar küçük. Önce ki yapımın da afişi müthiş abartılıydı, ona benzemiş.

Tek tırnağı üzerine kasaba kurarsın.

Godzilla (2014)

• Üşüyoruz walt reyiz
  • Cloverfield gibi karanlık temalı olsun yeter. Onun haricinde 98 çekimindeki gibi kovalamaca sahneleri olmasın da. 86 yapımı Aliens filmi bile 98'deki yapımı alaşağı ederdi. Yavrulardan kaçmalar bi şebeklikler falan. Bu da kötü olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

fragman müthiş gerçekten
  • Godzilla nın yeri bende başkadır. Trailer ise beklentilerimide aştı. Kesinlikle sinemada izliyeceğim
  • Yeni çıkan fragman harika mayıs ayını iple çekiyorum.
  • Fragman çok sağlam kadroda çok iyi.
  • Fragman fena değil! Devam niteliğinde mi yoksa bambaşka bir konu mu olacak, bir bilgi var mı? Umarım devam filmidir!

• Yine o braaam ses efektini kullanmışlar son senelerde çıkan trailerların çoğunda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 26 Şubat 2014; 19:39:01 >
  • benimde aklıma gelen ilk o oldu fragmanı izlerken o bir yana gerçekten güzel bir film bekliyor bizi sabırsızlıkla bekliyorum
  • mesajım bulunsun merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

98'deki yapım o yıllara göre oldukça etkileyici bir yapımdı bence. Binaların arasındaki kovalamacayı saymazsak, genel olarak efektlerde çok iyidi. Gerçi coverdaki büyüklüğü göremeyince bende bir hayal kırıklığı olmuştu ama yinede çok sevdiğim bir filmdi. Görsel efektlerin Hobbit'i izledikten sonra ne boyutlara geldiği anlaşılıyor. Çıktığında sırf görsel kalitesi için bile izlenebilecek bir yapım.

Hobbit'in görselleri derken tam anlayamadım. Çünkü 10 yıl önceki Lotr'un efektleri ondan daha iyi bence. Ha hobbitteki smaug için diyorsan orası ayrı Smaug muhteşemdi. Ama orklar falan lotr kadar gerçekçi değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bir kez daha ultra abartılı görünen Godzilla afişi, gerçi şehrin içinde bulunduğu dehşeti vurgulamak için o şekilde yapılmış; ancak insan algısı ister istemez filmde de o büyüklükte bir yaratık görmeyi bekliyor. Elbette fragmanda gerçek boyutu gözüküyor, binaların arasında dolanacak kadar küçük. Önce ki yapımın da afişi müthiş abartılıydı, ona benzemiş.

Tek tırnağı üzerine kasaba kurarsın.

Godzilla (2014)

Gerçekten güzel bir efsane tekrar geliyor.Çocukluğumun idolü ve en korktuğum yaratık godzilla.Bu abimizin boyu 150 200 metre arasında dolaşıyor tahminimce.İlk çıktığı yıllarda 40 metre civarlarında,gittikçe büyütüyorlar.50 yıl sonra 500 metre olursa şaşırmayın derim.

Dev yaratıklı filmleri çok çok severim.En son pasific rim filmini izledim,ne kadar abartı bulsamda Godzilla hepsinin atası niteliğinde.Breking bad'de ki kimyacı abimizi görmekte beni mutlu etti.

Olayı kısaca özetlersek

[simage]
     Godzilla (2014)
    [/simage]

Godzilla (2014)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTX790 -- 2 Mart 2014; 4:39:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlackie

Yine o braaam ses efektini kullanmışlar son senelerde çıkan trailerların çoğunda var.

Braaam ses efekti? Hani şu borazan sesine benzer bir ses çıkıyor onu mu kastettin

Bu arada bizim Heisinberg'ün olay üzerine açıklamalar yapması çok yapmacık olmuş filmin büyüsünü bozmuş. Ben umutlu değilim ama boş anımda izlemeyi düşünüyorum.

• gelsin artıkkkkkkkkkkkk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.