Şimdi Ara

Godzilla (2014) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
2
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koobee24

İlk yorumlar güzel filmle ilgili. şu anda 8.9larda geziyor puan ama sırf fanların oy vermesi tabi önem vermeyin.

+1
  • İMDB puanı 9,2
    Yorumlarda iyi,hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk yorumlar güzel filmle ilgili. şu anda 8.9larda geziyor puan ama sırf fanların oy vermesi tabi önem vermeyin.

9,2 şuanda
    güzel bir film bizi bekliyor
  • Düşer o puan fanboylar vermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 11 Mayıs 2014; 15:02:40 >
  • çıkmayan bir filmin puanına bakmam ben açıkcası ama güzel olacağı kesin
  •  Godzilla (2014)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

9,2 şuanda
    güzel bir film bizi bekliyor

ustuste ortalama bir film oldugu ile ilgili yorumlara denk geldim bugün de. ne efsane ne de çok kötü diyorlar. 10 üzerinden 7 gibi.

• trailer on numara bu filme gidilmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Düşer o puan fanboylar vermiştir.

Daha çıkmayan filme fanboylar verir sadece puanı zaten
  • 9.3 oldu imdb
  • İsterse 9,6 olsun bir şey ifade etmiyor. Hobbit, Marvel, DC Comics ve çoğu yönetmen filminde ilk IMDB puanlarının hepsi bu kadar şişik olur. Kemik kitle oy verdikten sonra çıkar ortalaması. Çoğunluğu Godzilla ve Bryan Cranston'ın fan kitlesi.
  • En fazla 0.5 puan düşer, o bile son zamanların en iyi filmi olmasına yetiyor.

• Dikkate alınacak yer.
    Top 1000 voters 20 6.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

En fazla 0.5 puan düşer, o bile son zamanların en iyi filmi olmasına yetiyor.

Bunu yaz kenara günü gelince cevaplayacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: double minded

dünyalar savaşı'nda ki gerilimi yakalayacağını düşünüyorum filmin.o çaresizliği tekrar sinema salonlarında yaşamak güzel olacak.umarım yanılmam.

abov war of the worlds de ben sinemada taş kesilmiştim.. hala daha izlersem etkisine girerim süper filmdi + oyuncular konu 4/4 lük.. umarım dediğin olur
  • 1-2 hafta içinde IMDB listesinin dışında kalıcak burayada yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

dünyalar savaşı'nda ki gerilimi yakalayacağını düşünüyorum filmin.o çaresizliği tekrar sinema salonlarında yaşamak güzel olacak.umarım yanılmam.

abov war of the worlds de ben sinemada taş kesilmiştim.. hala daha izlersem etkisine girerim süper filmdi + oyuncular konu 4/4 lük.. umarım dediğin olur

umarım beklediğimiz kadar güzel olur be çok umutluyum bu filmden
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

aynen.sinemada koltuğa çivilendiğimi hissettiğim son filmdir.fragmanlardan ben bu ışığı gördüm.
  • Rotten Tomatoes ortalaması bile 85 olmuş, izleyici puanları da 91.

Yılın filmi geliyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.