Şimdi Ara

Godfall [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
2
Favori
8.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aron2186

    Yok olmadı kardeşim



    Alıntıları Göster

    Bende oldu Engin'cim. Hdd mi bozuk acaba.

  • taskonamco kullanıcısına yanıt
    Bendede drop çok oluyordu bugünkü updatele düzelmiş çok nadir oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar "oynamalısınız" demeniz bir şey değiştirmeyecek bence, ben oyunu oynayınca gizemli bir şekilde bu gördüklerim şipşak düzelecek şeyler değil. Ben oyunu izleyen birisi olarak çekici bulmadım, izlenimlerimi yazdım, parasını verip oynadıktan sonra da izlediğim oyundan edindiğim izlenimler değişmeyecek. İzlemekle arasındaki tek fark tuşlara benim basmam ve üstüne para vermiş olmam olacak. Yani yazdıklarımda herhangi bir yanlışlık varsa oyunu oynayan arkadaşlar olarak düzeltin, bileyim.


    @Seriyye1453 Ne alaka oynamadan yorum yapmayın bilemezsiniz olayı? Cebine telefon alırken, evine herhangi bir ürün alırken görüntüsüne, işlevine, kullanılabilirliğine, kalitesine bakmıyor musun? Burada neden illa "alıp oynamalısın". Oyun oynayınca iyi hissettiriyor diye geri kalan şeyleri oturmuş ve sistemli mi oluyor? Milleti falan da yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum, oyun eye-candy ama sistemleri oturmuş, uzun vadeli bir oyun değil bu aşamada, ileride güncellerler, düzelir bunlar, mis gibi oyun olur, kumaşı kötü değil. Çok mu yanlış anlamışım diye girip youtubedan reviewlara baktım, adamların da çoğu benim gibi düşünüyor ve bu adamlara ücretsiz gelmiş bu oyun.


    Şu an satın alan arkadaşlar oynayıp keyiflerine baksınlar ama bütçesi rahat olmayan adamlar bence alırken 2 kere düşünsünler.





  • Geliştirici firma çok ilgili "reddit" forumunda "geri dönüş" leri alıyorlar, ingilizce biliyorsanız fikirlerinizi yazabilirsiniz, google translate kullanarak bile yazsanız anlaşılır olur genel olarak, yapımın 6 ay sonra Xbox a çıkıcağı duyruldu, steam tarafınada gelir büyük ihtimal. 


    https://www.reddit.com/r/PlayGodfall/

  • 130 MB civarı bir update geldi aynı zamanda server tarafınada update yapıldı , server tarafına yapılan update "Matchmaking" sistemi hazırlıkları olabilir. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 15 Kasım 2020; 9:35:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seriyye1453

    Oynamadan yorum yapmak ne kadar makul beğenmiyorsan yorum yapmazsın kardeşim burda milleti yanlış yönlendirmeyin

    Niye yazmasın ben de izlediğim kadarıyla benzer şeyleri düşündüm. ''Oynamadan bilemezsin'' tamam sen oynayan olarak arkadaşın dediklerinin aksini anlat o halde?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxıs

    Kısa soluklu bir aksyon videosu yaptım , karakter detayları şu şekilde , class phoenix , itemlar legendary-epic karışık , augment ler rare-epic karışık , build critical odaklı , level 31. 


    Not: Devasa bir update geldi , notlarda pek fazla madde yok lakin performansta hatrı sayılır bir artış oldu bende bu bağlamda notlarda yazmıyan değişikliklerde söz konusu olabilir.


    Ana başlığa oynanış olarak ekledim, güzel aksyon olmuş. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 15 Kasım 2020; 9:40:57 >




  • Oyun ücretsiz telefon hack n slash oyunlarından grafikler ile sıyrılabilmiş yoksa birebir aynı. Savaş yeterince üzerinde çalışılmamış, dünya boş ve hikaye ise sadece olmak zorunda olduğu için yazılmış gibi. Toplamda 10 saatte bitirip bir daha yüzüne bakılmayacak tam bir hayal kırıklığı

  • withindarkness kullanıcısına yanıt

    15 saat oldu oyun daha bitmedi . Sadece seyrederek oyun tam anlaşılmıyor. Tabi genel geçer bir kanıya sahip olursunuz ama oyun kafa dagitmalık çok eğlenceli bir oyun . Son oyunlardan dirt 5 , valhalla , call of duty ve bu oyunu aldım. Sürekli oynadığım bu oyun ve call of duty . Oyunun eğlenceli bir kombatı var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 15 Kasım 2020; 10:32:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxwell1

    130 MB civarı bir update geldi aynı zamanda server tarafınada update yapıldı , server tarafına yapılan update "Matchmaking" sistemi hazırlıkları olabilir. 

    Matchmaking gelince ortam baya şenlenicek. 

  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    Seyrettiğim kanısına nasıl vardın ? Oyunu oynadım ve bitirdim ana hikaye 10 saat ancak sürüyor ve daha önce dediğim gibi içi boş özensiz yazılmış hikaye olması için koyulmuş hikaye. Bossların karakterleri zaten yok rastgele serpiştirilmiş. Zırhlara gelecek olursak z skilli hariç hiçbir mekanik değiştiren farkları yok. Yarım yamalak bir oyun yakıdna indirime girer kesinlikle tam fiyattan almayın değmez

  • F2P olup Warframe ile kapismaliydi. Cok fazla para istiyorlar, haliyle tutmadi pek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu oynayan arkadaşlar beni ekler misiniz, boss falan çok zorlamaya başladı birlikte girelim

    Epic id:. TaShOoOo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • withindarkness kullanıcısına yanıt

    Hikaye 10 saatte bitiyor diyince oynamadığını anladım çünkü bitmiyor sallamayın

  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    Ergenlere laf anlatmak eziyet gerçekten. Dün bypasslı versiyonu öğlen düştü gece yarısı olmadan bitti oyun. Sen aynı bossa yüzlerce kere öldüğün için veya amaçsız ne olduğu belli olmayan challange yaparak yan görev kovalağın için bitmemiş olabilir ama bitiyor canım 10 saat bile sürmeden bitiyor. Oyunu oynayınca iyi ki almamışım bu bir AAA oyun değil o fiyatı haketmiyor dedirtti.

    Almayı düşünenler mutlaka önce Godfall bypass olarak aratsın kendileri oynayıp alıp almamaya karar versin. Oyun craklı olmadığı için tüm online özelliklere ve multiplayer'a erişimi var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 15 Kasım 2020; 14:29:55 >
  • withindarkness kullanıcısına yanıt

    35 yaşındayım kardeş öğretmenim bir. Yaşı ne olursa olsun insanlara görüşlere saygı duy iki . İyi bir oyuncuyum toplasan 2 defa öldüm oyunda onda da zaten öldügün yerden başlatıyor. Zaman pek gitmiyor yani . Oynasaydın bilirdin. Oyun 10 saatte bitmez sen ne oynadın bilmiyorum ama sallıyorsun .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    İkiye kadar saymayı biliyorsun öncelikle tebrikler. Fikirlere saygı duyma işini tam anlayamamışsın sanırım. Oynadım ve sevmedim bu kadar basit sen sevdin diye herkes bu oyunu sevecek diye birşey yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin hazır bypass varken isteyen denesin seven satın alsın bırak insnalar kararını versin. Keşke epic yerine steam'da olsaydı %60 beğeniyi zor alırdı bu oyun

  • Tartışmaya gerek yok istiyen oynar istemiyen oynamaz , tadınızıda bozmayın zamanda kaybetmeyin boşa. 


    ----


    İlk boss baya sağlam başarılar diliyorum şimdiden o noktaya gelmemiş arkadaşlara. 

  • Rtx 3080 ile 4k oynayan biri var mı bu oyunu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taskonamco kullanıcısına yanıt

    Hocam 4k rahat oynatıyor. Tüm ayarlar epic te 4k oynuyorum FPS 56- 65 arası gidip geliyor . AMD 5600xt ile . 3080 uçurur.


    Bu arada arkadaşlarla oynayamıyor muyuz ? Onlar davet ediyor ben ediyorum fakat ekibe katılan yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 15 Kasım 2020; 17:12:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.