Olmaz karşim bu yolda tek başınasın 🤣🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Godfall [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] (8. sayfa)

-
-
Ben 3080 ile o fpsleri alıyorum ama, r7 1800x işlemci var :D başka bir arkadaş daha vardı sanki bu konuda rtx3080 kullanan o kaç alıyor acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Al şu oyunu da kardeşine yardım et artık 😂😂😂
oyun online tabanlı değilmiydi oyun kırılmış :/
-
Hocam ekledim ben seni oynayalım beraber
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam akşam oynayalım uygun olursanız, ben 18 level falanım 2. Bossta kaldım
Story modunu yaklaşık 13 saatte tek başıma bitirdim. Dreamstone adında ek bi harita daha açıldı. Bütün itemlaerı legendary yaptım ama aynı anda 2 3 boss gelen görevler başladı. Matchmaking istiyor artık oyun. Lvl 34 oldum. Ninapersson ekleyebilirsiniz.
Level 26 yım oyunun sonlarındayım oynamak isteyen eklesin : osmandemi
Arkadaşlar epic games üzerinden kim hangi oyunda gözükmüyor, biri discord kursa da oradan haberleşsek güzel olmaz mı ?
5700xt ile 1080p epic ayarlarda bir çok yerde 60, kimi yerde 80, nadir anlarda ise 45-48 leri görüyorum sizin 5600xt ile 4k da aldığınız değerler benim için ne ifade ediyor? :)
-
Hocam kartta sorun olmasın ? Bios güncellemesi yaptınız mı ? Güncelleme ile frekans değerleri artıyor. Ekran kartını güncelleyin. İşlemcim amd 3600x 16 gb ram var. Sizin de böyle mi ? Benim kart msi gaming x 5600xt.
-
Oyundaki dünyalara göre fps değerleri inanılmaz değişiyor. Tutorial sayılabilecek bölümleri 2k epicte 120 fps oynarken şu an 1080p high ayarlara çektim oyunu ki bu ayarlarda dahi 60 80 arası fps alıyorum. Sistemim imzamda ve bios driver her şey güncel.
Bu arada oyunu 10 saatte bitirmek için speedrun tarzı yaratık kesmeden dümdüz koşarak gitmek lazım dicemde o zamanda düşük level nedeniyle bitirilemez gibi geliyor. Ben yan görev falan oyalanmadan 13.5 saatte bitirdim. Eskiden olsa bende fiyatını haketmez derdim ama maalesef artık bu fiyatlar yeni normalimiz oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 16 Kasım 2020; 19:50:25 >
Her şey güncel, sistemin geri kalanı 3700x, 32gb 3600mhz, msi x570-a pro
sizin yorumunuzu okuduktan sonra biraz performans videoları izledim, üç aşağı beş yukarı benim aldığım fps değerlerini alıyorlar, Sizin aldığınız değerler beni şaşırttı açıkçası
Hayır Tv'ye bağlayıp 4k deneyeceğim en sonunda belki 4kya özel bir durum vardır ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcNeuS -- 16 Kasım 2020; 20:57:29 > -
Bende şaşırdım şimdi.Bir video atıp yayınlayayım hocam sizde bakın. Sizin oyunun fps değerleri uçması lazım
-
Uçması lazım ise benim de uğraşmam gereken bir çok şey çıkabilir du bakalım :) sizin de videonuza bir bakalım
-
Bypass yöntemini indirip denedim.Oyun tam anlamıyla rezalet.İndirmekle sakın uğraşmayın beyler.İndirdiğiniz gb a yazık.Son zamanlarda çıkan en rezalet oyun bile diyebilirim.
-
Bu sizin görüşünüz bu bağlamda sizle sınırlı kalmasında fayda var ek olarak büyük update ler yolda , ray tracing, oynanış ve itemlar ile alakalı ciddi geliştirmeler, online matchmaking vs.., şuanki halide fena değil düzenli oynadığım bir yapım, tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 17 Kasım 2020; 12:35:47 > -
Hocam 2.0.93 güncellemesinden sonra oynadınız mı? Dünya haritasına geçtiğimden beri 60 fps falan alıyorum 5600xt ile sorun ne anlamadım?
-
Denemedim hocam bu akşam deneyip yazarım.
-
Oyunun videosunu çektim aşağıda seyredebilirsin.Oyunu hem oynayıp hemde kayıt aldığım için fps düsmesi doğal olarak yaşandı ama 45 fps nin altına düşmedi. Senin sisteme bir bak hocam bir yerde hata olmalı. Ayrıca anakartın bios güncellemelerini de yap. Fakat şunu da söyleyeyim son yamadan sonra fps de 5-6 fps düşme yaşanmış.
Bu arada fps değerlerine bakmaktan oyunu oynayamadım . Bu nasıl oynayış demeyin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 17 Kasım 2020; 22:7:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X