Şimdi Ara

GOD OF WAR!! save sorunu ?yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir ps2 aldım ve GOW 1 ve 2 oyununu da aldım.hatta GOW 1'in original cd si mevcut. Sorunum şu ki; oyunun her iki versiyonunda da save bölümlerine geldiğimde save lemeye çalışıyorum fakat "eror saving" mesajı alıyorum. Memory kartım doluda değil eminim, başka oyunları oynarken rahatça save liyorum ama bu oyunun her iki versiyonunu da save'liyemiyorum bilgisi olan varsa yardım lütfen.Şimdiden teşekkür....

• öncelikle emin olmak açısından şunu sorayım oyundaki save noktaları sarı bir ışık hüzmesinin olduğu yerlerdir doğru yerde olduğuna eminsen geriye tek seçenek ya hazıfza kartın oyunun hafızaya alacak kadar veri kapasitesi yok yani tamamı olmasada oyunu saveleyecek kadarki bölümü boş değil yada hafıza kartını ps2 deki yerlerine tam oturtamamış olabilirsin şunuda söyleyeyim oyunu saveleyememen kesinlikle oyunun cd sinden kaynaklanacağını sanmıyorum cd çalışıyor ise oyunu oynayabiliyorsan hafızayada alması gerek tekrar dikkatlice gözden geçirerek kontrol et istersen
  • memory card kesinlikle boş, oyunda doğru yerde save yapmaya çalışıyorum, "create new files..." yaısına yes diyorum ama genede "eror saving " diyor. Fikri olan varmı?
  • Card formatlı değil diyeceğim ama,diğer oyunları yükleyebiliyomuşsun.
  • bu konunun aldığım ps2 nin içindeki çip yada memory cardın original olmaması veya aldığım oyunlardaki save data larının olmaması gibi sebepleri olabilirmi? bilmiyorum böyle şeyler olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    Gears Of War save sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.