< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Aynen öyle hocam. Ne kafayla vram limiti koydular anlamadım. Çalışmasa, takılsa kassa anlayacağım ama misler gibi akıyor valla oyun. Texture'lar da kaliteli olduğundan low da bile bir sürü detay görebiliyorsun. Ama bu Sony adam olmaz. Yine kendi eliyle Ragnarok çıkışını baltaladı. Steam yorumları yerleri öpüyor. PSN zorunluluğu ayrı bir saçmalık ama bu da bambaşka bir şey. Sony artık haftalık laf yiyor bizden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bende 8gb vram var ancak olmayanlar icin fitgirl ablamiz 6gb limitini kaldiran versiyonuyla deluxe olarak sunmus, extra diller secmezseniz 50-60 gb arasi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Eylül 2024; 11:43:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Amacım tartışmak değil ancak resmi destek dediğimiz şey nedir tam olarak? Basitçe bir uyarı koyup VRAM’iniz yetersiz olduğu için sorun yaşayabilirsiniz diyememişler mi? Veya madem 6GB altında hiç açılmayacaktı oyun bunu söyleyemezler miydi? Görüyoruz ki millet 1650 kartlarıyla gayet oynayabiliyor oyunu. Elbette kart sahipleri biliyorlar kartlarının eskidiğini ve yetersiz olduğunu. Düzgün çalıştırmazsa sizce kartlarının yetersiz olduğunu mu düşünürler yoksa adamlara laf mı ederler? Sony bu oyunu gayet de oynayabilecek olan oyuncuların oyunu oynamasına engel oluyor. Sizin için demiyorum ama bunu eleştirenlere laf etmek bence ahmaklıktır. Ps4’ün çalıştırabildiği oyunu 1650 çalıştıramıyorsa bence kart sahipleri eleştirmekte gayet haklıdırlar. PS5 için yapılan TLOUPT1 bile oynanıyor neticede. Adam gerekirse 720p FSR performance ve fg açık şekilde low’da oynar ama yine de oynar. Buna mani olmak çok saçma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Su cuceler sehrini nasil gectiniz? Birinin evine girdim, madenleri muhurle diyor ama bir bulamadım. Biraz sıktı sanirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Vanaheim'a geldim biraz oynadım burda, şuana kadar yorum yapacak olursam kesinlikle 1.oyununa göre çok daha zevkli ve daha iyi olmuş. Ben Ragnarok konsola çıktığında genel de tam tersini duyuyordum, çoğu 1.oyun daha zevkliydi diyordu ama katılmıyorum. Ragnarok'da çok fazla önemli karakter var mesela, bu oyunu zevkli hale getiren en büyük unsurlardan birisi. Sadece sen ve atreus yok işin içinde, herkes var. Tüm önemli karakterle konuşuyorsun, onlarla içli dışlı oluyorsun, düşman bile olsa. Oyun sıkmıyor bu yüzden, herkesin bi hikayesi bi olayı var. Harita dizaynları 1.oyuna göre 10 kat daha iyi olmuş. Dwarf diyarı harika bence, insanın gözüne hoş geliyor. Alfheim birinci oyunda çok kötüydü, hiç sevmiyordum. Ragnarok bana alfheim'ı sevdirdi, desert teması çok güzel gitmiş. Vanaheim şuanlık muazzam gidiyor, ortamı çok güzel insanı bayan bir dizaynı yok. Sinematiklerin hepsi insanı kitliyor, hepsi çok özenle yapılmış belli ediyor daha çok görsel şölen sunmak istemişler ve başarmışlar da. Savaştığımız bosslar şuana kadar harikaydı, bildiğim kadarıyla ragnarok'da çok daha fazla boss çeşidi var zaten daha görmediğim kim bilir neler var. 1.oyun direkt Ragnarok'dan başlasaydı bence insanların yorumu daha farklı olurdu, çok daha peak bence bu 1.oyuna göre ve GoW bayağı götürürdü işi. 2018 biraz daha darboğaz gibi duruyor Ragnorok'a göre. |
|
Oyunda 25 saati devirdim gerçek bir baş yapıt nasıl olur santa monica bunun dersini vermiş gerçekten. İlk oyuna göre her şey bir kaç gömlek sınıf atlamış. İlk oyunda neyi seviyorsak karakterler, atmosfer, harita, combat ve düşman çeşitliliği onu alın 3 ile çarpın kısaca. Boss lar hele şahane olmuş. Adamlar siz boss mu istediniz alın demişler kürekle boss çeşitliliği atmışlar. |
|
Koskoca adamı şurdaki suyu kapat şurdaki suyu aç diye koşturup duruyoruz. |
|
![]() PSN: SAVIARs Gamertag: SAVIARs Steam: SAVIARs |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Eylül 2024; 17:38:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Oyunun optimizesi on numara olmuş. PC'de ki grafik kalitesi PS5'e göre farkı hissettiriyor. Gelecek TLOU PART II ve Spider-Man 2 gibi oyunları düşenemiyorum. PC'de şu oyunları oynamak harbiden büyük nimet. PC altın çağını yaşıyor resmen. Ekran kartım bile ısınmıyor 59-60 arası gidip geliyor, o kadar kusursuz ki. Space Marine II de bile 68 derecelerde geziyordu. Adamlar bütün teknolojilerin en üstünü koymuş, olması gereken de bu zaten helal olsun. |
|
![]() PSN: SAVIARs Gamertag: SAVIARs Steam: SAVIARs |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Eylül 2024; 18:3:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |