Şimdi Ara

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: criminal73
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
18
Favori
29.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alt tab yapınca düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt
    Hayır düzelmiyor maalesef. Hizmetlerden klavye ve mouse girdilerini tekrar çalıştırmaya kadar herşeyi denedim… patch bekleyeceğiz gibi duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3050ti yetersiz vramden dolayı oyunu açmıyor galiba :(

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #TürkçeSOYAB YTRyoutube
    soyab ytr god of war low vram fix god of war ragnarok rtx 3050 ti god of war pc fix 4gb vram god of war ragnarok 4gb vram fix god of war vram issue solved god of war 4gb vram workaround god of war 6gb vram requirement ryzen 5600h god of war rtx 3050 ti god of war fix rtx 3050 ti vram bypass God of War: Ragnarok | 4GB VRAM Issue Fixed | RTX 3050 Ti & Ryzen 5600H |insufficient vram error fix How to Fix God of War Ragnarok Insufficient VRAM & DirectX 12 Error God of War Ragnarok VRAM fix God of War Ragnarok DirectX 12 error DirectX 12 feature not supported God of War Ragnarok PC error fix god of war ragnarok error god of war ragnarok d3d12 feature not supported god of war ragnarok insufficient vram fix god of war ragnarok error how to fix god of war ragnarok pc error ⚠️ Disclaimer : All The Information Provided On This Channel Are For Educational Purposes Only.This Channel Does Not Promote Or Encourage Any illegal .The Channel is No Way Responsible For Any Misuse Of The Information. 🛃 If you are the official developer or the owner of the game and want me to delete the video on my channel please e-mail me ASAP, I will respond within 24 hours or less. There is never a need to strike a video down when you can get it removed within the same day and keep the channel and yourself happy Email- suhailytr831@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=QLeDCvCYp3c
  • Marcus Glory kullanıcısına yanıt
    God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #TürkçeKaran Benchmarksyoutube
    God of War Ragnarök PC Performance Test 00:00 VRAM Limit Issue FIXED (MOD) 01:50 1080p Low (Native Quality) Less Demanding Area 03:50 1080p Low (Native Quality) Very Demanding Area 05:50 1080p Low (FSR 3 Quality) Less Demanding Area 07:50 1080p Low (FSR 3 Quality) Very Demanding Area 09:50 1080p Low (FSR 3 Quality + FG) Less Demanding Area 11:50 1080p Low (FSR 3 Quality + FG) Very Demanding Area Download the MOD from here: https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/12?tab=files If you're trying to run the PC port of God of War: Ragnarok on a 4GB VRAM card and getting an error that says "Not enough VRAM," don’t worry, there’s a workaround! You can bypass this VRAM limit error by using a mod. I've added the link to the description; feel free to download the mod from there. To install it, just drag and drop the files into the game's root folder, and the game should launch without any issues. It's unclear why Jetpack Interactive locked out 4GB VRAM cards, especially since the game runs just fine on them. So, this mod is a great fix for that limitation. A big "L" for Jetpack Interactive on this one! Join Us on Discord : https://discord.gg/KBFucctQCN PC Specifications, ► CPU : Intel Core I5-13600K @ 5.10Ghz Stock Speed ► CPU Cooler : Cooler Master Liquid ML240L V2 RGB ► GPU : GALAX GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 ► PSU : Deepcool PM750D 750 Watt 80+ Gold ► RAM : HyperX Fury Beast 32GB(4x8GB) DDR4 3200Mhz ► Motherboard : MSI PRO Z690-A Gaming DDR4 ► OS : Windows 11 Pro (x64) Build 22H2 ► SSD : Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 5000MBps ► HDD : Seagate Barracuda Internal 4TB 5400RPM ► Monitor 1 : LG UltraGear 27'Inches IPS 2560 x 1440 @ 180hz ► Monitor 2 : Samsung 27'Inches IPS 1920 x 1080 @ 75hz ► Cabinet : Deepcool CK560 Mid-Tower Gaming Black ► Keyboard : Redgear MK881 Invador Pro ► Mouse : Logitech G102 Gaming RGB 8K DPI ► Recorder : Corsair Elgato Game Capture HD60S+ #gtx1650 #benchmark #godofwarragnarok Join This Channel to Get Access to Perks: https://www.youtube.com/channel/UCXFSyf8jnK9IkzVewxub-CA/join For Business Inquiries : techngame5686@gmail.com Instagram : https://www.instagram.com/karanbenchmarks/ Twitter : https://twitter.com/KaranBenchmarks Any questions just ask in the comments, I'll reply as fast as I can !! Please like, share and subscribe if you liked the video :)
    https://www.youtube.com/watch?v=W_sc0hrtIgc

God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe
    God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçenexus mods :: god of war ragnarok
    VRAM Requirement Bypass
    https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/12?tab=files

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 20 Eylül 2024; 19:52:23 >
  • magicans kullanıcısına yanıt
    Demokraside çareler tükenmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • God of war 60 gb
    Ragnarok 170gb
    Hayir grafik olarakda bir fark yok aralarında 2side aynı görsel kalitede
    Uzunluk desem god of war 20 saat falan sürüyor
    Bu oyunda 20 saat civarı
    Ee bu oyunda 170gb olmasının sebebi ne olaki.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

PS5teki gibi sıkıştırma yapmamışlar ondandır. Oyunun ps4 versiyonu da 110-115 gb arası bir şeydi. Call of duty'nin 250+ gb olduğu yerde bu oyunun 170 gb olması gayet normal...

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Sıkıştırma yok o yüzden.

• Oyun ikinci kısma geçince optimizasyonu rezil hale geldi iyice 😀 Bekliyodum zaten yorumları gördükten sonra. Acilen vram sızıntısı işini çözmeleri lazım. Patch beklemeyi düşünüyorum.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Vramden kaynaklı bir sorunmu yoksa genel optimizasyonmu sorunlu oyunu ben daha deneyemedim gerçi bende 6800 16 gb var ama bellek sismesi varsa her türlü doldurur bu rakamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 20 Eylül 2024; 22:42:41 >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Kablo ile bağlanırsanız çalışıyor, kablosuz beceremedim

• Oyun performansıyla ilgili çok saçma bir bilgi vermek isterim. Uncharted 4 oynarken farketmiştim bunu. Diğer gamepadlerde nasıl bilmiyorum ama Xbox gamepadi bluetooth ile bağladığınız zaman gpu kullanımı %60-70lere düşüyor. Az önce kabloyla bağladım gpu kullanımı yeniden 99a çıktı. Performans problemi yaşayanlar varsa bununla alakalı düzeltebilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xientina kullanıcısına yanıt

Xbox gamepad var bende de bluetooth ile. Böyle bir sorun yaşamadım.

• Xientina kullanıcısına yanıt

Hocam aynısını bende yaşadım çok enteresan olay ama öyle ya da böyle kablolu gamepad ile yağ gibi oynuyorum.

Oyunun 2. bölümünde herkes fps sıkıntısı yaşamış, ben de ilk bölüm nasıl yağ gibi ise ikinci bölümde de sıkıntı çekmeden oynuyorum gerçi fps sıkıntısı çekenler hangi ayarlarda nasıl performans beklentisi var bilemedim.

Bakılmadık yer bırakmıyorum yavaş yavaş sindire sindire ilerliyorum. manzaralar müthiş ya.

• Elfheimda ciddi sıkıntılar var.

oyun kitlenip oyundan atıyor.

Daha öncede yasamıstım fakat elfheimda ilerleyemiyorum maalesef.

Yaşayan var mı?

edit: sorunu cözdüm elfler bomba atınca beyaz ısık cıkıyor oyunu bozuyor.

tam ekranı pencereli yaptim.

aydınlatmalar ayarınıda orta seviyeye getirdim sorun cözüldü yasayan olursa diye düzenledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystical23 -- 21 Eylül 2024; 2:34:24 >
  • God of War: Ragnarök (2024) PC ANA KONU #Türkçe

Oyun mükemmel gözüküyor

• İlk bir saat açılışı yaptım gerçekten çok güzel oyun. İnsana tuhaf bir zevk ve heyecan yaşatıyor. Yarın derbi saatine kadar çok güzel akılır bununla. Maç öncesi kesip biçip biraz stres atmak lazım.

• 1650 de 1080p Low ayarlarda FSR 3 Kalite + Frame Gen açık şekilde sabit 60 alıyorum ve FSR da görüntü de artık çamur değil. Yakında DLSS modu çıkarsa ona da bakacağım ama oyun bu haliyle bile aşırı iyi.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar üstat, GTX 1650 ile akıyorum resmen. Lowda bile güzel gözüküyor oyun, oyunun parasını vermişim. Ne hakla beni oyuna sokmuyorsun, FPS düşerse düşsün, siyah ekran alırsam alayım, o beni ilgilendirir. Sen yeter ki beni oyuna sok. Ama sen daha oyuna girmeme izin vermiyorsun, Sony’e gerçekten son zamanlar çok ayar olmaya başladım.

PS5’e özel çıkan TLOU Part 1 Remake’i oynamışım bu ekran kartıyla, PS4’e çıkan Ragnarök’u mu açmayacak? Neyse ki modcu ağabeyler iyi ki var, onlar işimizi çözüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 21 Eylül 2024; 2:32:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RX 5500XT 8GB ekran kartı bu oyunu oynatır mı beyler?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.