< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 20 Eylül 2024; 16:28:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
God of War: Ragnarök (2024) [PC ANA KONU] #Türkçe (21. sayfa)
-
-
Oyunu yapan mininum sistem gereksinimine 1060 yazmış ama olsun arkadaş ilgi toplamaya çalışıyor boş yapıyor işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ajitasyon yapmaya gerek yok. Yok biz ansan değil miyiz yok bilmem ne…
Yapımcı 1060 yazmış da 1080p low 30 fps diye belirtmiş zaten. Yalan da söylemiyorlar zaten o şekilde çalışıyor oyun. Steam de de bunu bile bile optimizasyon kötü diye negatif vermeye ne denir bilemiyorum zaten.
O küfür ederim diyen de durmasın merak ettim ne küfür edecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN: Glasscannon-90 -
Pc' de dualsense özellikleri kullanılabiliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ - Oyun: Steam Deck - Playstation 4 - Playstation Vita
- Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
-
Oyunda sevmediğim tek şey backtracking, yani mesela bi diyara gidiyorum ama malesef bazı yerler farklı bi ekipman istediği için onu da storyde devam ederek elde ettiğimiz için es geçiyorum sonra o gereken ekipmanı aldıgımda hatırlayacağım da geri gideceğim de bulacağım da... Oyun diyor ki bana şimdi diyor yyy realmine geçiceksin, burası uzun ve zorlu olucak hemen gitmek istediğine emin misin, bak bir önceki realmde yapmadığın şeyler olabilir istersen onları yap diyor. Ulan yapmak isterdim de hepsi bende olmayan özel bi ekipman istiyor ben napayım.
_____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down. -
Birkez daha anladıkki vramde artık bu devirde önemli 8 gb sorgulanıyor yetmez yani optimizasyondan bağımsız söylüyorum görünüşe göre normal ram kullanımıda 16 gb dolduruyor neredeyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
3060 12400F 32GB ram'li sistemimde 1440p yüksek detaylarda FG kapalı DLSS quality'de 60 FPS'in üzerindeyim. 3060 gibi giriş-orta seviye sistemlere bile iyi ölçeklendirilmiş çok memnun kaldım.
Ayrıca minimum specs olarak GTX 1060 6GB ve RX 5500XT 8GB diye açıkça belirtilmiş ama burada Sony'nin veya port eden firmanın hatası bu konuda bilgilendirme yapmamış olması. En azından yayınlanan sistem gereksinimlerine 4GB Vram'e sahip grafik kartlarında oyun çalışmayacaktır diye not düşebilirdi. Oyunu satın almış oynamayı bekleyen birçok kullanıcı son dakikada mağdur olmazdı.
Şu da bir gerçek ki onlarca farklı PC konfigürasyonu var. Geliştiriciler, daha güncel ve güçlü donanımlara odaklanarak, eski donanımların desteklenmesini bilinçli olarak azaltma eğiliminde bu olağan bir durum. Benzer bir durum Dx11 zorunluluğu ile Crysis'de yaşanmıştı.
Her geliştirici 10-15 yıllık grafik kartlarına destek sağlayıp optimize etmek mecburiyetinde değil. 8GB VRAM bile sınırda artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 20 Eylül 2024; 18:14:53 >_____________________________
-
4060-7735H ile doku ve model ultra da, 2k, dlss kalitr ve AMD FSR-FG ile 100-140 arasi gidip geliyor. Laptop olunca zorlamak istemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
oyunu ps4 fat'de bitirmiştim ilk çıktığında şimdi 4070S ile 2k çözünürlükte oynuyorum da ps4 versiyonu ile arasında çok fark yok gibi geldi bana, kapı vb şeylerin dokuları daha kaliteli ve daha keskin.
bir de oyunu klavye ve mouse ile oynamak daha rahat bence ds4 v2 ile oynamaktansa.
_____________________________ DUPLEX - UNLiMiTeD - HR - PRELUDE - SKIDROW - RELOADED - CPY - CODEX - PLAZA BTCR - CRD - DIMENSION - DEMAND - WRB - FLT - KTR - LiBRARiANS - IAMABLE - SPARKS - CORE - HOODLUM - RAZOR1911 -
Aslında çok yerinde bir tepki olmuş tebrik ediyorum
anlayana anladığı dilden..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 
İyiler ilk görüşte tanınmaz -
Sistemi yetmiyor diye oyuna negatif vermek çok saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 20 Eylül 2024; 18:15:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana sakin olun diyeceğinize önce haddinizi bilin. Biz kendi ürünümüzün kapasitesinin de farkındayız, gücünü de biliriz. O arkadaş hatalı ise sen niye ona çanak tutuyorsun demezler mi adama? Sonra laf yiyince de ben yanlış bir şey mi söyledim diyorsun. Evet sen yanlış bir şey söyledin. Kimse 1650 de niye açmıyor veya kötü performans gösteriyor dedi mi de sen insanları ürünlerinin kapasitelerinin farkında olmamakla itham ediyorsun? Dediğim gibi önce sen haddini bil, otur oyununu oyna. Seni ne geriyor da bu ithamla suçluyorsun burada yorum yapanları?
Ben keyiflendiğim bir mod haberini paylaşıyorum, oynanamayan bir oyunun oynanabilir kılındığını söylüyorum. Bir tanesi kullandığımız karta laf söyler, diğeri kullandığımız kartın kapasitesinin farkında olmadığımızla itham eder, bir tanesi yapımcılar 1060 yazmış ne edek diyor birde hadsizce ilgi toplamaya çalıştığımızı söylüyor. Yani oyunla alakasız ne kadar yorum yapan varsa gelip yorum yapıyor. Üstte mod'a, oyuna yönelik yorum var mı? yok. Sonra da ilgiyi biz topluyor oluyoruz. Hey Allahım...
Neyse diyip geçiyorum. Oyununuza bakın arkadaşlar. Her naneye yorum yapmayın, yaptığınız yorumu bir süzgeçten geçirin de öyle yorum yapın. Kendi sisteminiz çok iyi olabilir, mutlu olun ne güzel. Size ne yahu 1650 ile, 1050 ile, 3050 ile oyunu oynayabilen adamlardan. Çok ardınız yandı ise yazın Santa Monica'ya, Sony'e bu oyun en düşük 1060 diyor, 6 GB Vram diyor nasıl 1650 de çalışıyor diye onlar uğraşsın sizin saçmalıklarınızla.
Belli ki algı problemi olan da bir insansın. Edebiyat yapıp durmuşsun. Ben ne demişim sen ne anlatıyorsun. Adama çanak mı tuttum aksine alıntı yapıp böyle cümle kurulmaz dedim. Algı problemi olmayan biri anlar zaten bunu. Haddimi bilecek mişim. Bildirsene hadi bekliyorum korktum epey. Bir şey eski ise eskidir, yetersiz ise yetersizdir, bunu bilmek, söylemek kişiye hakaret ya da küçümsemek değildir. Oynayabilene, modlayana bir laf da etmedim. Acındırmaya gerek yok kendimizi. Söylediğimin arkasındayım kendim kullansam kendim de aynı şeyi söylerdim gelip edebiyat ve duygu sömürüsü yapmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Eylül 2024; 18:43:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Wukong'u bitirecek, GoW 2018'i tekrar oynayacak ardından Ragnarök için hazır olacaktım. Wukong anca bitti sayılır. GoW 2018 oynamaya başlamadım henüz. En acısı da Ragnarök'ü de alamadım henüz. En son paraya kıyacağız herhalde. Yok mu dolandırmayan, hakkı ile %20 indirimli satan.
Bu arada oyunu alan, oynayan herkese iyi oyunlar dilerim.
_____________________________ -
Asıl algı sorunu olan sensin üstüne de hadsiz den öte terbiyesizsin. Edebiyat demiş birde sabır sınar oyun konusunda. Biz eski yeni diye bir şey dedik mi? demedik hatta ilk gönderimde 1650 hala ölmemiş demişim değil mi? Bu senin birinci algı sorunun. Ondan öte sana soruldu mu bu kart eski mi yeni mi diye? sorulmadı ama sen belirtme gereği hissettin. Bu da senin ikinci algı sorunun. Senin gibi terbiyesiz ve ondan da öte okuduğu anlama sıkıntısı çekenleri usulce köşelerine alıp ağlamalarını izliyoruz. Senin bir tedavin yok üzgünüm. Üstte benden küfür bekleyen arkadaşın da bir tedavisi yok. Lafının arkasındaysan usulca alıp dilediğin gibi kullanabilirsin, yeter ki benim yorumuna cevap verip bildirimlerimi kirletme. Şimdi yavaş yavaş o klavyenden kafanı kaldır temiz hava al, bu yoruma da cevap yazıp benden bir tane tertemiz engelleme kazanma diye öneriyorum. Uza yani senin anlayacağın şekilde.
Bir şey yazarken sorulmasını mı bekleyeceğiz hepimiz? Sen soruldukça mı yorum yapıyorsun? Milleti "kendinize küfür ettirmeyin" diye tehdit eden, kahvehaneden yorum atar gibi ilk postunu atan kişi gelmiş bana terbiyesiz diyor. Güzel olay. Kendi kendine sağa sola çıkışırsın millet çok korkacak gibi, şu anda gördüğün gibi de kimseye de etkisi olmaz. Milleti tehdit et, tepki gelince engelle, aynen de edebiyatını yapmaya devam et kendi kendine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Eylül 2024; 18:49:31 >_____________________________ -
![God of War: Ragnarök (2024) [PC ANA KONU] #Türkçe](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/aa/b5/00/aab50016ffb405bd20b33bf4f41c8e19.gif&t=0&width=480&text=1)
Mouse'da sorun yaşayan var mı ? oyun içinde mouse ile kamerayı kontrol edemiyorum sağ ve sol tık tuşlarım çalışıyor ama sağa sola vs dönmüyor mouse yabancı forumlarda da 1-2 kişide sorunu gördüm ama çözüm önerileri işe yaramadı

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt