Şimdi Ara

God of War Trilogy Remake {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PlayStationyoutube
    God of War trilogy remake in development. #ps5 #ps5games #stateofplay #GodofWar #GodofWargreektrilogy #Godofwarremake #GoWremake
    https://www.youtube.com/watch?v=G_tq12WisX8&pp=ygUZZ29kIG9mIHdhciB0cmlsb2d5IHJlbWFrZdIHCQmiCgGHKiGM7w%3D%3D


    God of War Trilogy Remake, God of War, God of War II ve God of War III oyunlarının yeniden yapımıdır. Orijinal Kratos seslendirme sanatçısı TC Carson da geri dönecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 26 Şubat 2026; 11:52:48 >



    _____________________________
  • Keşke remake yapsalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Gelsin gelsin, bunları da fulleyelim.  

    _____________________________
  • Mart ayında serinin 20.yıldönümüne özel duyurulması gündemde.

    _____________________________
  • harika be

    _____________________________
  • Çok özledik eski gow serilerini şimdi böylr oyun yapamıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Kapak resmi orjinal değil biliyorum ama herkül'ün eldivenlerini tekrar takarız umarım. Nasıl bıçaklarını toprağa gömdüyse eldivenlerde bir yerlerdedir.

    _____________________________
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğiniz üzere God of War serisi oldukça köklü bir yapıya sahip. Önümüzdeki Mart ayı ise serinin 20. yıl dönümüne denk geliyor. Giant Bomb'dan Jeff Grubb, Sony’nin yeni yıl dönümünü kaçırmayacağını ve God of War remaster söylentilerinin gerçekleşeceğini vurguluyor. Dolayısıyla üçlemenin yeniden düzenlenmiş sürümlerini yakında elde edebiliriz.



    www.bolumsonucanavari.com
    God of War Remaster Sürümleri Yakında Duyurulabilir
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-God_of_War_Remaster_Surumleri_Yakinda_Duyurulabilir-123576.htm
    _____________________________




  • Yan oyunlarla Ascension'da dahil mi bu sürüme acaba

    _____________________________

    İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Ben de ps de fulleyeceğim hocam emek verip, steamde herkes steam achivement manager kullanıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    PC'ye gelen Sony oyunlarında artık PSN ile eşitlendiğinden Steam'den fulleyince PS hesabımızdan da platinlemiş oluyoruz. O yüzden Sony oyunlarında başarımları fullemekten ayrı keyif alıyorum. Konsolum olmamasına rağmen şu ana kadar GoW Ragnarök, Ghost of Tsushima ve Spider-Man 2'yi platinledim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • 20 Mart'ta serinin 20.yıldönümü var bakalım 10.yıl dönümünde Gow 3 remastered gelmişti hala favori fragmanımdır tüyleri diken diken ediyor.


    PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/god-of-war/?emcid=or-1s-412983 Celebrate 10 years of God of War as we bring God of War 3 Remastered to PlayStation 4 this July 14, 2015. One of the most critically acclaimed games of the last generation, God of War III, has been remastered for the PlayStation 4 system, marking the debut of Kratos on PS4. God of War III Remastered brings the epic battles and carnage to life with stunning graphics, 1080p gameplay targeting 60FPS, and an elaborate plot that once again sees Kratos at the center of destruction as he seeks revenge against the Gods who have betrayed him. Visit our official site: http://www.godofwar.com Like us on Facebook: http://www.facebook.com/godofwar Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/SonySantaMonica http://www.godofwar.com Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content ©2015 Sony Computer Entertainment America LLC. God of War is a registered trademark and the Santa Monica Studio logo is a trademark of Sony Computer Entertainment America LLC.
    https://www.youtube.com/watch?v=WiVk9EKdjq4&ab_channel=PlayStation



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haldir of Lorien -- 2 Mart 2025; 20:30:18 >
    _____________________________
  • Orijinal Gow fani biriyim. yillar sonra sirf eski oyunlari oynamak icin PS3 satin aldim ve 6 oyunu da bitirdim. zaten daha önce ps2 doneminde de Bir cok kere bitirmistim. tum seriyi abartmiyorum 50 kere bitirmis olabilirim.


    Simdi bu Remake e gelelim. Bir kere god of war 2018reboot denilen sacma sapan God of war oyununun G si bile olmayan seri de , bizim orjinal TC carson nin ses sanatcisi değişmisti.
    Remake olursa, Yine ayni kisi mi seslendirecek yoksa reboottaki herif mi? eger reboot taki herif ise , simdiden at cope gitsin.
    ikinci olarak, Gunumuzde Sjw, woke kitlesi, oyunlar da bol bol mor renkli, temalarla Cirkin veya guzel olmayan karakterler, Siyahi, asyalı sisman tipleri oyunlarimiza kadar getirdiler.

    2000 lerin ruhu olan oyunlara baktigimizda kan siddet ve bolca gercekci savas goruntulerinden olan temalar kullanilirdi. Yine 2013 deki god of war ascension haric, Tum original god of war oyunlarinda Seks sahteneleri mevcuttu.
    Ki sirf cocuk oldugumuz icin seks sahnelerini mini game olarak oynamiyorduk yine oyun mekaniklerinde guzel olan bir yan tema idi.
    Remake de Sjw ve woke ile beraber bu ruh ile yapilan seyleri kaldirip 2025 yilinda ki dunya ile yapilirsa benim icin cop degeri tasiyan bir seri olur.


    20 yil sonra Remake iddialari dolaşiyor ortada ama benim gibi sayilari az olan kitle bile bu durumdan endiseli.

    Ayrica seri de en begenilmeyen oyun, God of war ascension dir. Oyunlarda ana menuler cok sey anlatir. Gow ascension nin ana menusune baktiginizda Multiplayer odakli bir oyun oldugunu anlarsiniz.Diger gow oyunlarinin ana menusune bakin, arkada atesleyici bir muzik, sagda kratosun yuzunun yarisi, ozellikle 3. oyunda gelisen donanimla ayri ozel bir animasyon eklenip, kratosun sinirli ve ofke dolu nefes sesi. Daha oyunun icine girmeden ne kadar harika bir seylerin olacaginin habercileriydi.

    Daha yakin zamanda tum seriyi oynamis biri olarak, Gow ascension oyun mekanigi ve cevre etkilesimi tum seri de en yenilikci oyun olarak soyleyebilirim.
    Oyunda kombo yapmak bir hayli usta isi istiyor.Oyunun temasi yine spin off oldugundan ozellikle 3. oyunun golgesinde kalmis. Aksiyon dozaji yine orta derece.


    Ucuncu oyunun bu denli aksiyon dolu olmasinin sebebi, 2005 de ilk ucleme yazilirken, aslinda 3.oyun God of war serisinin son oyunu olacakti. Ama Sony ayni Call of duty gibi spin off yapip ve utanmadan multiplayer koyup saçma sapan isler icine girdi.


    Kratos, master chief, Marcus fenix, Commander Shepherd, Nathan Drake bunlar PS3/x360 doneminin en ikonik karakterleriydi. Bunlardan biri, de kratos . boyle harika bir karakteri mahvettiler.

    Hic ama hic umutlu degilim bu yeni remake den.Bir damla hevesim yok. 2010 larda 16 yaslarinda ve su an coluk cocuga karismis benim yasimdaki insanlar video oyunlari biraktilar ve cocuklariyla ugrasiyorlar.
    Video oyunlarini birakmayan benim gibiler de eminim dusundugum seylerin aynisi dusunuyorlardir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 3 Mart 2025; 0:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Yakın zamanda en çok beklediğim duyuru-oyun bu. Duyurulsun yeter ki bir yıl iki yıl sonra çıksa bile olur. Hele de ciddi ciddi 6 oyunluk bir paket yapılırsa var ya aklımı kaybederim. Psp oyunları bile acayip iyidir çünkü bu serinin. Ben de 2018 God of War'una meh demiş birisiyim bu arada. Asıl olay bu yer yer izometrik olan saf aksiyon oyunlarıydı.

    _____________________________
    Bilincin her türlüsü hastalıktır.
  • 20. Yıla özel 20 Mart’ta duyurulacak diyorlardı ama Santa Monica öyle bir duyuru yok demiş. Sakız gibi sündürdüler bu işi beklentiyi düşük tutun Sony denen işbilmez firmanın ne yapacağı belli olmaz bakarsınız hiç bir zaman çıkmaz bu oyun

    https://x.com/tourenscom/status/1898762653855605059?s=46&t=23r3CTsk69sflPAOzp64JQ

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________

    İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Yalan oldu galiba cidden.

    _____________________________
  • O dönem bayağı heyecanla bekleyip oyunlar elimde mevcut olduğu halde ötelemiştim ancak baktım ki palavraymış meğerse, Rpcs3 üzerinden başladım ve iki haftada altı oyunu hatmettim. Tabii ben Hd Collection olan ve sonradan Ps3 için uyarlandıkları hallerini oynadım ancak arada çözünürlük dışında bir fark yok, onu da Ps2 emülatöründen oynasam bile 4k açıp eşdeğer hale getirebiliyordum zaten. Mekanikler, animasyonlar aynı sonuçta. Neyse. Ps2 ve Psp gibi teknik donanımı bugünün cep telefonlarının bile yanına yaklaşamayan cihazlara, hele de o dönem çıkan diğer oyunlarla kıyaslayınca bu kadar akıcı ve bugün bile yeni hissettirebilecek kadar kaliteli oyunlar yapabilmek nasıl bir beceridir anlamıyorum. Gerçekten Ps3 için bile bu denli akıcı çok az hackn slash yapılabildi sonrasında. Her oyun kendi içinde teknik birer başyapıt. Evrenin kurulumu ve karakterin adım adım gelişimini izlemek de harikulade. Benim için gerçek God of War oyunları bu oyunlar işte. Son iki oyun evet güzel oyunlar ama God of War dediğimiz şey değiller bence. 1 ve 2 zaten efsanedir ancak Psp için çıkan ve aralarda geçen süreci anlatan oyunlar da bence muhakkak oynanmalı. Eksiği yok fazlası var dediğimiz türde oyunlar o ikisi de. Ben bir tek Ascension'ı beğenmedim ve insanların neden bu kadar nefret ettiklerini de anladım. Börtü böcek kesip bulmaca çözdüğümüz dandik bir platform oyunundan halliceydi. Ben kaldı ki bu oyunu oynayabilmek için Ps3 almayı bile düşünüyordum, öyle ki ukdeydi içimde. Neyse ki Chatgpt sağ olsun uyarlamış olduğu config dosyasını emülatörün klasörüne attım da kör topal da olsa oynayıp bitirebildim.


    Gow 3 ise hakkında paragraflarca methiye düzülesi bambaşka bir deneyim. Onu bilerek sona sakladım zaten, Ascension'dan sonra oynayayım diye. Orkestral müzikleri olsun, boss dövüşleri olsun, olağanüstü akıcı mekanikleri olsun ne bileyim yani o kadar iyi bir oyun ki yapılmış en iyi aksiyon macera oyunlarından biri. Dönüp dönüp sıkılmadan oynayabiliyorum ben bu seriyi. Çok güzel abi ya. Remake geçtim bari güncel konsol ve bilgisayarlarda oynayabileceğimiz şekilde remastered edin bari sizden ultra gerçekçi grafik bekleyen de yoktur zannetmiyorum yani. Sony Interactive Entertainment Ceo'su değişti ve Japon bir abiyi başa geçirdiler galiba, bundan sonraki süreç için heyecanlanmak istiyorum o yüzden.

    _____________________________
    Bilincin her türlüsü hastalıktır.




  • 1,2 ve 3.oyun Remake olarak geliyor


    God of War Trilogy Remake - Announcement Teaser



    PlayStationyoutube
    God of War trilogy remake in development. #ps5 #ps5games #stateofplay #GodofWar #GodofWargreektrilogy #Godofwarremake #GoWremake
    https://www.youtube.com/watch?v=G_tq12WisX8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Şubat 2026; 2:14:7 >
    _____________________________

    Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • yeni kratos'u sevip eskisinden de kopamamış biri olarak tam sevinç taklası atacaktım ki gündemi hatırladım.

    Allah bunları korsan oynamak zorunda bırakmasın.


    bu arada psp exc olan oyunlar da fena değildi, onları da iliştirseler süper olurmuş.

    _____________________________
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Keşke PC'ye de direkt çıksa ama sanmıyorum. PC'ye bekleyemeyeceğim bunu, zaten yıllardır bekliyorum. Konsoldan oynar geçerim muhtemelen. Zaten hiçbir şey göstermediklerine göre çıkmasına daha çok var diye düşünüyorum.

    _____________________________
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.