Arkadaslar GOW3 ps2 icin sizce cıkar mı cıkmaz mı?
Bence cıkar cünkü ps 3 cok yaygın olmadıgı icin oyun satmayabilir bu yüzden ps 2 icinde uyarlayabilirler (en azından ben öle ümit ediyorum)
İnşallah çıkar ama ben pek zannetmiyorum
PS2 için çıkmaz bence pek ümitlenmeyin.
PS3 dururken PS2'ye bu oyunun çıkması çok zor bir ihtimal.
Balık kavağa çıkarsa God of War 3'de Ps2'ye çıkar yani malesef çıkmaz tabi gönül isterki çıksın her PS kullanıcısı God of War 3 oynama zevkini yaşasın...
PS2 ye GodOfWar3 degilde God Of War Chain Of Olympus cikacak su PSP deki versiyonu.
quote:
Orjinalden alıntı: zack06
PS2 ye GodOfWar3 degilde God Of War Chain Of Olympus cikacak su PSP deki versiyonu.
Bu güzel haber işte. Kaynak varmı peki ?
Pek araştırmadımda o yüzden soruyorum.
Walla gametrailers in forumunda okumustum o yuzden cikacak diye yazdim ondan sonrada baktim haliyle son gelismelere. Yalanci durumuna dusmek istemem. God Of War Chain Of Olympus on PS2 yaziyordu.
böle bir saçma sapan bir soru olamaz.ps2 ye neden çıksın gow 3?ps2 biraz daha satsın diye mi?son teknoloji ile geliştirecekleri bir oyunu neden ps2 ye çıkarsınlar?kaç exclusive oyun ps2 ye çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: zack06
Walla gametrailers in forumunda okumustum o yuzden cikacak diye yazdim ondan sonrada baktim haliyle son gelismelere. Yalanci durumuna dusmek istemem. God Of War Chain Of Olympus on PS2 yaziyordu.
Anladım. Teşekkürler.
Asil ben t Tesekkur ederim anlayisin icin
Bundan sonra ps2'ye ea sport'un oyunları dışında pek bir şey çıkmaz
Keşke çıksa, ama imkansız.
Hiçbir şey imkansız değildir
. Çıksa Chains of Olympusta çıkardı.
PS 2 de God of War' dan geçilmiyor zaten, bırakında üçüncü oyun çıkmayıversin
kesinlikle çıkmaz, çünkü bu oyun çıktığında binlerce insan sırf bu oyun için ps 3 alacak başta ben ps2 ye çıktığı zaman millet hemde bedavaya oynamış olacak korsan cdlerle sony bu kadar aptal mı ya
Bence PS2 de başlayan efsane PS2 de son bulmalı, tıpkı diğer oyunlarda olduğu gibi ps2 grafiklerinde yapılabilir. Ama tabii bunu Sony' nin istemsi lazım........
Ancak; bu oyun port edilebilir God Of War Chain Of Olympus.Aynı Silent hill Origins de olduğu gibi.
GOW 3'ün ps2'ye çıkma ihtimali bana göre %0,01
ps3 e çıktıktan sonra çıkarsalar olur bence ama sony yaparmı : sanmıyorum