Şimdi Ara

God Of War 3 Ps2 İçin Çıkar Mı..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
18.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede ps2 de başlayın yılların oyunu tekrar tekrar ps2 de bitmeli.ps3 dede bitiririm ps2 dede.
  • "Bundan sonra PS2'ye EA Sports'tan başka oyun çıkmaz" demeyin. Cod: Waw bile çıkıyor PS2'ye. Kaynak:

http://www.gamefaqs.com/console/ps2/list_c.html
  • HAYIR ÇIKMAYACAK SADECE PS3 ÖZEL BİR OYUN. ÇÜNKÜ HİÇ BİR YERDE PS2 KELİMESİ GEÇMEDİ SADECE PS3
  • Oyunun devamı PS3'e çıkacak öyle açıklandı diye biliyorum. Ama sormayın nerde açıklandı die :)
  • Chains of Olympus'u PS2'ye çıkartmamışlar...GOW3 bence hayal bile edilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

kesinlikle çıkmaz, çünkü bu oyun çıktığında binlerce insan sırf bu oyun için ps 3 alacak

• ya adamlar sırf konsol satmak için GoW3 çıkartıyor. Ps2 yemi çıkarıcaklar.

GoW3 çıktığında birsürü kişi sırf bu yüzden Ps3 alıcak. (ben de dahil)
  • Az önce SCEE'den aldığım habere göre GOW 3 PS2'ye çıkacakmış ama Mercenaries 2 kalitesinde olacakmış
  • gow3 çıktığında ps3 satışlar yarı yarıya artacaktır.birçok insan bu oyunu bekliyor.ps2 ye çıkması imkansız yani
  • Ne zaman çıkacak
  • çıkmasın ben daha gow2 yi bitirmedim dur gow3 hemen gelmesinps3 de oynrım bende ne olcak...
  • Çıktı hatta bende var gel 5 ytl ye satıyım sana
  • GOW serisi artık PS3de dewam eder ölle olsa ilk önce MGS4 ps2 çıkardı
  • God of war 1-2 PS2'nin neyine yetmiyor.. izin verinde 3. oyun PS3'e özel olsun, PS3'e de bir God of war gelsin.
  • god of war 3 , sony nin ps3 için en büyük güvencesi denebilir keza inanılmaz boyutlara ulaşmış konsol rekabet piyasasında dünya genelinde fenomen haline gelmiş, ps2 için çoğu yerde gelmiş geçmiş en iyi oyun seçilen god of war serisinden sony çok daha fazla ekmek yemek ister.
    bu oyunlar için harcanan paralar, prodüksiyonlar vb düşünün. milyon dolarlara ifade edilen çalışmalar bunlar. böyle şahane bir oyunun piyasaya çıktığı gün torrent piyasasına, korsan tezgahlarına düştüğünü bir düşünün. yani oyun sizin için tamamen bedava!!! adamlar sıfır kar ediyorlar!
    ben ps3 almayı şu an düşünmüyorum. ama ilerde ps2 oyunlarının devamı gelmedikçe ( god of war , silent hill , splinter cell vb. ) ps3 almayı ciddi ciddi düşünebilirim.
    god of war 3 içinse 2009 da ya ps3 olan bir kanka bulunmalı ya da ps3 cafelerden birine gitmeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarlike -- 17 Eylül 2008; 8:31:26 >

• gow3 herkes bu oyunu övüyor nasıl bu kadar iyi mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

gow3 herkes bu oyunu övüyor nasıl bu kadar iyi mi ?

Dostum hiç oynamadıysan en azından videolarını seyret
  • quote:

hocam seninkide sorumu ya
    rüyama bile giriyo bazen kritos
    o derece yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

quote:

hocam seninkide sorumu ya
    rüyama bile giriyo bazen kritos
    o derece yani

Kritos

Benim de Cheetos Hep Rüyama Giriyor Cips Ye Uleeeyn!!! Diye Bağırıyor!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.