Şimdi Ara

go-kart yapalım (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pajero var jip olarak ama buggy farklı bi buggy alsam bana yetmiyor ancak bu keserdiye düşündüm ayrıca yaptım demek ayrı
  • ayrıca ruhsat felan sorun deil anında çıkar
  • buradan 2 tane teker seti 2 tane arka teker seti alıp geri vitesi olanbir şanzımanda alabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve watches
    İZMİR'Lİ bir işadamı var, DİARDİ marka ( kendi tescilli markası) mükemmel spor otomobiller üretiyor, almanya'ya tanesi 20.bin euro'ya satıyor.bu araç ab ülkelerinde ruhsat alıp, trafiğe çıkabiliyor!
    canım ülkemde yalnızca arazide gitmek zorunda kalıyor!bu bizi engellememeli!bu gayretimiz er veya geç meyvesini verir inşallah!saygılar...

Merve watches
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve watches
    İZMİR'Lİ bir işadamı var, DİARDİ marka ( kendi tescilli markası) mükemmel spor otomobiller üretiyor, almanya'ya tanesi 20.bin euro'ya satıyor.bu araç ab ülkelerinde ruhsat alıp, trafiğe çıkabiliyor!
    canım ülkemde yalnızca arazide gitmek zorunda kalıyor!bu bizi engellememeli!bu gayretimiz er veya geç meyvesini verir inşallah!saygılar...

Merve watches sana mail attim Cevaplarsan sevinirim
  • ok.
  • Baydınız, Yemin ederim baydınız. Her sayfada birileri birileri ile kavga ediyor. Buradaki bilgileri takip edemez oldum. Artık sadece satılık ilanlarına bakıp çıkıyorum. İngilizce bilenleri diygokarts.com'a beklerim. Orada derya deniz bilgi var. Ne bu böyle ya, birbirinizi yemekten iş çıkartamıyorsunuz. Biraz orada gezinin de millet neler yapıyor görün. Az Laf Çok İş...
  • SATILIK MAZEMELER

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• SATILIK MAZEMELER

go-kart yapalım
  • SATILIK MAZEMELER

go-kart yapalım

go-kart yapalım
  • SATILIK MAZEMELER

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• SATILIK MAZEMELER

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• SATILIK MAZEMELER GERI VITESLI ATV MOTORU VE SASESİ KIRMIZI SASE ISTER AYRI AYRI ISTERSE MOTORU AYRI SASESI AYRI SATILIKDIR KOMPLE SATMA TARAFDARIYIM BILGINIZE

SIYAH SASE DUZ MOTORLUDUR BILGINIZE FIYAT VE BILGI ICIN MSJ ATA BILIRSINIZ

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• Arkadaslar su torq konverteri temin edebilecegim fiyat karsilastirabilecegim bir kac site yazarmisiniz internette hic bulamiyorum birtek aizonamechanic var ve baska bulamadim

LUTFEN YARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan1129

Arkadaslar su torq konverteri temin edebilecegim fiyat karsilastirabilecegim bir kac site yazarmisiniz internette hic bulamiyorum birtek aizonamechanic var ve baska bulamadim

LUTFEN YARDIM

internette mondial motordan sıfırını uygun fiyatla bulabilirsin.Ayrıca çevrende mondial bayisi varsa oradanda temin edebilirsin.

http://www.ugurmondialyp.com/
  • arkadaşlar muravey difransiyel zincir dişlisi lazım elinde olan yada yenisinin satıldığı yer de olabilir yardımcı olur sanız memnun olurum. Bayadır arıyorum
  • abi tornacıda yaptırıp kendin uyduramaz mısın??
  • abi birde sen hani resim koyacaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunymw

arkadaşlar muravey difransiyel zincir dişlisi lazım elinde olan yada yenisinin satıldığı yer de olabilir yardımcı olur sanız memnun olurum. Bayadır arıyorum

merve watches'de vardır kesin.
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.