Şimdi Ara

go-kart yapalım (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merve watches

quote:

Orijinalden alıntı: hasan1129

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ediyorum evet motorsiklet motoru hararet yapar dediniz motosiklet motorunu seceneklerden eledim saniyorum benim isimi schoter motoruda gormez ama bugun bir hurdacida 1 geri 4 ileri vitesli 200 cc atv motoru buldum ama fiyat veremediler patronlari gelince sorup fiyat vereceklermis birde kama motor demissiniz katana kama fark edermi Katana 420e motor 550 tl 16hp bumotorumu kastettiniz. Birde ben bu motoru olacagim da internette torq counverter bulamadim bu counverter hangi sitede satiliyor vallahi basinizi cok agirttim kusura bakyin

Kolay gelsin

o motorda bir anormallik var, 13hp. motora (390 cc.) 720 tl. fiyat vermişler, diğeri 420cc. bu fiyat ???ayrıca o motorun 16 hp. güç çıkarması tam bir fiyasko, yok böyle birşey! 390 cc. makine nominal 9-10 hp. güç, maximum 13 hp. güç çıkartır!...30 cc. artınca 3hp.mi fark ediyormuş?
    makineler aşağı yukarı aynı, fakat Kama'nın kalitesi en yüksek olanıdır. bu tip motorlarda 1. Honda 2. Kama'dır. Kamanın ithalatçısı Reis makine'dir.Türkiye'ye, optimum quantum, makita, knipex, kama vs. gibi dünya devlerini ithal ediyorlar!
    + mükemmel servisleri var!ileriye yönelik düşünce tarzı ile, hep mutlu oluruz! saygılar...

390 Kama ve buna benzer motorların motor gücü 9.5 HP dir, piyasada 13HP diye fiyatı yükseltilerek satılmaya çalışılıyor, aldanmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzer can

profezor kardesım mılletın kusurlarını tartısmayı bırak once bu bırıncısı,ınanmıyorsan atla gel deneneyelım bu ısten anladıgın faln yok yaptıgın tek sey mılletın kusurlarını bulmak,gel bn sana bndekı suzuki magicide gosterıcem 50cc 9 beygir 90 km hız yapıyor,ınanmazsan gel kendın bın dene,benım araca gelınce arac 2 zamanlı motorsıklet halındeyken son hızı 120km git bi honda kinetice bin oyle gel.kineticin pıston capı 52,5mm, senın twistren 73 mm??? senın motorunun 3 kerede gıdıp bır kez patlattıgını benım motorum her gıdıste patlatıyor,heee aklıma gelmısken hp ile hızın bır bagıntısı yoktur,ona bakarsan hondanın goldwing modeli 1800cc,118 beygir,yaptıgı son hız 200 km??? senın demene gore ozaman kac km hız yapcagını sen dusun??

Milletin kusurlarını hatalarını görüp tartışacağız ki doğruları bulalim değilmi? Sen atla gel deneyeyimi filan bırak, ben 50cc motorda kullandım 250cc motorda kullandım, 2 zamanlısınıda kullandım, 4 zamanlısınıda kullandım.Uzun yollardada, otobandada, yağmurdada motora bindim binlerce km yol yaptım.Neyin nekadar hız yaptığını iyi bilirim.Bu işlerin hesabını kitabınıda bilirim.8HP motora 120 yapıyor, yaptığım araçta 90km yapıyor dersen bende sana derimki palavra atıyorsun.Yokuş aşağı dik biryer bulursan o konu ayrı mesele, o zaman bisikletlede yüksek hızlar yaparsın.60km ye gelince korkuyorum dedin, demekki 60 ı zaten geçememişsin, 90 yapar demen zaten palavra kısmına girer.Aracı satacam diye verileri yüksek tutmanın anlamı yok.Dürüst ve gerçekçi ol.
    Olay piston çapı olayı değildir.Önemli olan silindirin hacmi, strok mesafesi ve sıkıştırma oranıdır, motorun gücünü ve verimini bunlar etkiler. 2 zamanlı motorları bana övmeye kalkma, sen daha 2 zamanlı motorun verimlerinin ve torklarının 4 zamanlıya göre daha düşük olduğunu bile bilmiyorsun.Aynı beygir gücündeki 2 zamanlı ve 4 zamanlı motorları bir yarıştır bakalım hangisi daha iyi performans sergiliyor.
    Senin dediğin doğru olsaydı 4 zamanlı motorlar kullanılmazdı günümüzde.Kullandığım teknemde 9.9HP 2 zamanlı motor var, 8-9HP lik tekneler, yanımdan basıp geçiyorlar neden? Çünkü torkları çok daha yüksek.Senin dediğin gibi 3 seferden sonra 1 patlama yaptığı halde. Sıkıştırma oranlarını, supapların olup olmaması,yanmanın iyi gerçekleşip gerçekleşmemesi bunların hepsi motorlarda bir kriterdir.Öğren bunları.HP ile hızın bazan bağıntısı vardır bazende yoktur.Bu iş istediğin amaca yöneliktir.Traktörün HP si yüksektir ama 30-40Km yapar mesela, burada lazım olan torktur.Burada HP ile hızın bağıntısı yoktur.Ama hız istenen durumlarda HP önem arzeder, nekadar HP varsa okadar hızın fazla olur.Mesela otomobiller,motorsikletler vs.
    Kullanış amaçlarına göre hız ve Hp oranları ayarlanmıştır.Ama şunu unutma yüksek hız istiyorsan fazlaca HP ye ihtiyacın vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: profezor

quote:

quote:

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ediyorum evet motorsiklet motoru hararet yapar dediniz motosiklet motorunu seceneklerden eledim saniyorum benim isimi schoter motoruda gormez ama bugun bir hurdacida 1 geri 4 ileri vitesli 200 cc atv motoru buldum ama fiyat veremediler patronlari gelince sorup fiyat vereceklermis birde kama motor demissiniz katana kama fark edermi Katana 420e motor 550 tl 16hp bumotorumu kastettiniz. Birde ben bu motoru olacagim da internette torq counverter bulamadim bu counverter hangi sitede satiliyor vallahi basinizi cok agirttim kusura bakyin

Kolay gelsin

o motorda bir anormallik var, 13hp. motora (390 cc.) 720 tl. fiyat vermişler, diğeri 420cc. bu fiyat ???ayrıca o motorun 16 hp. güç çıkarması tam bir fiyasko, yok böyle birşey! 390 cc. makine nominal 9-10 hp. güç, maximum 13 hp. güç çıkartır!...30 cc. artınca 3hp.mi fark ediyormuş?
    makineler aşağı yukarı aynı, fakat Kama'nın kalitesi en yüksek olanıdır. bu tip motorlarda 1. Honda 2. Kama'dır. Kamanın ithalatçısı Reis makine'dir.Türkiye'ye, optimum quantum, makita, knipex, kama vs. gibi dünya devlerini ithal ediyorlar!
    + mükemmel servisleri var!ileriye yönelik düşünce tarzı ile, hep mutlu oluruz! saygılar...

390 Kama ve buna benzer motorların motor gücü 9.5 HP dir, piyasada 13HP diye fiyatı yükseltilerek satılmaya çalışılıyor, aldanmayınız.

SAYIN PROFEZOR; SİZİN HESABINIZA GÖRE;
    390 CC. = 9.5 HP.
    270 CC. = 6.5 HP.
    200 CC. = 4.5 HP.
    160 CC. = 2.5 HP.
    100 CC. = 0.5 HP.
    TEBRİKLER SAYIN PROFÖSÖR !.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: profezor

quote:

quote:

Kolay gelsin

SAYIN PROFEZOR; SİZİN HESABINIZA GÖRE;
    390 CC. = 9.5 HP.
    270 CC. = 6.5 HP.
    200 CC. = 4.5 HP.
    160 CC. = 2.5 HP.
    100 CC. = 0.5 HP.
    TEBRİKLER SAYIN PROFÖSÖR !.....

Ben öyle bir hesap hesap yapmadım nereden uydurdun? Yaptığın hesap sana aittir. cc ye göre motor gücü hesabı yapmadım.390 kama motorun vede benzeri tipte satılan motorların beygir güçleri 9.5HP dir.Motorların tüm özellikleri %100 aynı olmasına rağmen, bazı firmalar haksız rekabetle 13Hp diye satmaktadırlar.Hatta aynı markaların aynı motorları farklı firmalarda farklı güçler yazılıyor.
    Saçma sapan cc ve karşılarına güçlerini yazmak yerine biraz piyasada satılan motorları araştırsan ne demek istediğimi anlardın.

Verdiğim linklere bak
    http://www.malzememarket.com/detail/1158911594/1158911594/urun_kamabyreis_kg_390e_marsli_benzinli_motor_gasoline_motor.php
    http://www.peysajmarket.com/asp/product/9918/ATIMA-13HP-BENZINLI-TEK-MOTOR

www.onlinehirdavatci.com
    Online Hırdavat, Elektrikli ve Akülü El Aletleri Makine Satış Mağazası
    http://www.onlinehirdavatci.com/?urun-detay_1247_KAMA_KG390_BENZiNLi_MOTOR_9_5_HP.html

www.bizde.com
    Aradığınız sayfa sitemizde bulunamadı bizde.com
    http://www.bizde.com/kama-by-reis-kg-390-e-95-hp-benzinli-motor-ipli-ve-marsli-sistem--widq927069

Bu motorlar %100 tamamen aynıdır ama güçleri değişik yazılmıştır.Gerçek güçleri 9.5HP dir.Bu motoru bende kullanıyorum.
    Umarım bir daha konuyu iyice anlamadan saçma şeyler yazmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profezor -- 18 Mart 2011; 22:48:49 >

• KİM HANGİ MOTORUN BEYGİR GÜCÜNÜ YÜKSEK GÖSTEREREK, DAHA FAZLA FİYATA SATMAYA ÇALIŞIYOR? BUNU ANLIYAMADIM! İYİCE ARAŞTIRIRSANIZ, AYNI MOTOR İÇİN FARKLI SİTELER FARKLI TEKNİK BÜLTEN YAYINLIYORLAR! BUNUN, GENEL OLARAK ART NİYET TAŞIYARAK YAPILMADIĞINA EMİNİM!
    BEN ARAŞTIRMA YAPARKEN, BU VERİLERİ CİDDİYE BİLE ALMAM! DİREK ÜRETİCİNİN TEKNİK BÜLTENİ
    NE GİRERİM, KW. DEĞERİNİ ALIRIM, BUNU HP.'YE ÇEVİRİR, BUNA GÖRE DEĞERLENDİRİRİM. 390 CC. KAMA ÜNİVERSAL MOTOR CONT.OUTPUT 7.7 KW. vee, MAX.8.5 KW.DİR!....SİZİN KRİTERİNİZ NOMİNAL OUTPUT DEĞERİ İSE O DA ŞAHSINIZI İLGİLENDİRİR! BİR BAŞKASI DA ÇIKAR, O DA BENİM İÇİN MİN. OUTPUT, BAZ ALINMASI GEREKEN DEĞERDİR DER!bir başkasıda çıkar; benim için asıl olan bir motorun 200 d.d.' de çalışırken, çıkardığı hp. baz alınır der! bir başkası da çıkar aslında bu motorlar 2 hp. ama üzerine 16 hp. yazıyorlar der? der mi? der! BÖYLE MANTIK, BÖYLE MÜHENDİSLİK OLMAZ! SAYGILAR!......
    CANIM ÜLKEM, ÜZÜM YİYEN İLE DEĞİL, BAĞCIYI DÖVEN İLE DOLU!
    AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ!

• DEĞERLİ KARDEŞİM PROFEZOR;
    1- USLUBUNA DİKKAT ET!
    2-USLUBUNA DİKKAT ET!
    3-USLUBUNA DİKKAT ET!
    BENİ YORMA!KAHVENİ İÇMEK ZORUNDA BIRAKMA!
    SENİN ÇOK BİLİRLİĞİN İLE, KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ!
    TEKNOLOJİYİ ÇOK İYİ BİLMEN, YADA BİLMEMENİN HİÇBİR ÖNEMİ YOK!
    ÜZÜCÜ OLAN, BİLDİĞİNİ SANIYOR OLMAN DA!...
    HERKESE, SIÇRIYORSUN!BU DA İYİ BİRŞEY DEĞİL!
    HER KUŞUN ETİ YENMEZ!BUNU ASLA UNUTMA!
    ÜSTE BELİRTTİĞİM DEĞERLER, BANA AİT DEĞİL, SANA AİT!
    DEMOGOJİ YAPMA!
    BİR BİLDİĞİN, VARSA, PAYLAŞ!
    AYNASI İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ!
  • quote:

quote:

Birseyi yazmati unutmusum rustem bey 2-8 hp lik torq konvertere 9hp llik motor takilabilir dedi ama 420 cc lik motor takilamazmis yani benim isimi KAMA 390cc 9.5 hp lik motor gorurmu

özel mesej attım okuyuver, sonra tekrar görüşelim...

Mesaji okudum mesaja cevap atiyorum telefon numarasi soruyo hata veriyor mailto:forumdestek@donanimhaber.com meil atimm bakalim duzelecekmi
  • CANIM KARDEŞİM, 0 535 811 69 17
    SAAT. 09.00 ---22.00 ARASI İSTEDİĞİN ZAMAN ARIYABİLİRSİN....SAYGILAR.....
    AYRICA mail: alevteker@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merve watches -- 19 Mart 2011; 0:26:55 >
  • arkadaşlar elinde muravey diferansiyel in zincir dişlisi olan varmı . Yada bula bileceğim bir yervarsa bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum . Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenenler
  • quote:

KİM HANGİ MOTORUN BEYGİR GÜCÜNÜ YÜKSEK GÖSTEREREK, DAHA FAZLA FİYATA SATMAYA ÇALIŞIYOR? BUNU ANLIYAMADIM! İYİCE ARAŞTIRIRSANIZ, AYNI MOTOR İÇİN FARKLI SİTELER FARKLI TEKNİK BÜLTEN YAYINLIYORLAR! BUNUN, GENEL OLARAK ART NİYET TAŞIYARAK YAPILMADIĞINA EMİNİM!
    BEN ARAŞTIRMA YAPARKEN, BU VERİLERİ CİDDİYE BİLE ALMAM! DİREK ÜRETİCİNİN TEKNİK BÜLTENİ
    NE GİRERİM, KW. DEĞERİNİ ALIRIM, BUNU HP.'YE ÇEVİRİR, BUNA GÖRE DEĞERLENDİRİRİM. 390 CC. KAMA ÜNİVERSAL MOTOR CONT.OUTPUT 7.7 KW. vee, MAX.8.5 KW.DİR!....SİZİN KRİTERİNİZ NOMİNAL OUTPUT DEĞERİ İSE O DA ŞAHSINIZI İLGİLENDİRİR! BİR BAŞKASI DA ÇIKAR, O DA BENİM İÇİN MİN. OUTPUT, BAZ ALINMASI GEREKEN DEĞERDİR DER!bir başkasıda çıkar; benim için asıl olan bir motorun 200 d.d.' de çalışırken, çıkardığı hp. baz alınır der! bir başkası da çıkar aslında bu motorlar 2 hp. ama üzerine 16 hp. yazıyorlar der? der mi? der! BÖYLE MANTIK, BÖYLE MÜHENDİSLİK OLMAZ! SAYGILAR!......
    CANIM ÜLKEM, ÜZÜM YİYEN İLE DEĞİL, BAĞCIYI DÖVEN İLE DOLU!
    AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ!

Anlamamışsın ,anlıyamazsında.Herkes senin gibi motorun teknik verisine değil, satan adamın yazdıklarına bakıyor.Bu motora 13.5 HP yazılmış gördün değilmi. senin max 8.5KW dediğin değer bile 11.56HP yapar.Bu aldatma yada kötü niyet değilde nedir.Bunumu anlayamadın sen?
    Benim kriterimle filanda alakası yok 8.5KW 13HP yapmıyor.Biliyorsan biraz hesap otur hesapla,sonrada yolladığım linklere bak.kimi 9.5Hp kimi 13HP yazmış, senin dediğin nominal yada maksimumlarla alakası yok.
    Senin mantığın olmadı aslında gördünmü bak. 13HP değerini bulamadık.Bağcıyı döveni korumaya kalktın eline yüzüne bulaştı.

• profezor kardesım 8 hp bır motor nasıl 120 km hız yapmaz yha sen motora bınmemıssın sanırım,bana ınanmıyor olabılrısın senı ınandırmak zorundada dedılım ayrıca yazdıgım fıyata ısı bılmeyen adama sadece teker mılını satıyorlar satılsın dıe bı amacım yok yer sıkıntım var bn bakmam parasına nelerı hurdaya verdım sen bılemezsın.
    125cc bır scootera bın,çin malı olsun motorun durumu ıyıyse 120km hız yapar...
    marka model verım sana 2005 model yamaha ybr 125cc 12,5 hp motorum vardı,yaptıgım hız 130km ınanmazsın sen sımdı gıt bı kuryere sor kac km yaptıgını...
    senın twıstır 250cc 24 beygır ama max yapcagın hız 130-140 km ??? aradakı farkı soylıyım benım ybr 2 valve senınkı 4 valve,sanzıman aktarma oranları ıse ybr ıle aynı sayılır,,,senın makınenın torku fazla...
    kımseye kndımı malımı ustun gosterıpte satmaya nıyetım yok,
    motoru almaya kalksan 250 ytl
    4 tane yataklı rulman kendım tornada yaptım almaya kalksan tanesını 15 ytlden hazırını alırsın..
    mıl 30 ytl , mıldekı dıslı ve poryası tornacıya yaptırsan 50 lıranı alırlar,
    motordakı dıslı ve ıcındekı frezesı gıt bı sor bakım ne kadar yaparlar en az 40 ytl
    sıfır aku var ustunde 40 ytl.
    arka amosroler tanesı 30 ytl cıtı 60 ytl.
    mıldekı fren dıskı ve poryas 50 ytl
    komple fren merkezı 50 ytl
    yaklasık 600 ytl bır para yapıyor bn 350 ytl yazmısım bumudur kendı malını satmak acaba ???

• ARKADAŞLAR NE OLDU BU FORUMA BÖYLE HERKES BİRBİRNE GİRMİŞ , FORUMUN AMACI UNUTULMUŞ,HERKES BİRBİRİNE YARDIMCI OLACAĞI YERDE BİRBİRİNİN AÇIĞINI ARAR OMUŞ , BIRAKIN BUNLARI YAPTIKLARINIZI SERGİLEYİN , Kİ GERÇEKTEN YENİ ARKADAŞLARA BU ŞEKİLDE YARDIMCI OLURSUNUZ.
    BU FORUMDA HEPİMİZ BİRŞEYLERİ PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIZ.PROJELERİMİZİ YAPMAK İÇİN BURADAYIZ
    TAKILDIĞIMIZ YERLERDE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN BURDAYIZ.BAKIYORUMDA BURASI BİR ARENAYA DÖNMÜŞ , BOŞVERİN BİRBİRİNİZLE UĞRAŞMAYI, DALAŞMAYI ............

YAPTIKLARINIZI PAYLAŞIN , YAPAMADIKLARINIZI SORUN,ÖĞRENİN, AMA LÜTFEN BİRBİRİNİZLE DALAŞMAYI BIRAKIN

EEEEEEEEEEE DAHA NE BEKLİYORSUNUZ YENİ PROJELER NERDE GÖREMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptangezgin -- 19 Mart 2011; 12:00:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer can

profezor kardesım 8 hp bır motor nasıl 120 km hız yapmaz yha sen motora bınmemıssın sanırım,bana ınanmıyor olabılrısın senı ınandırmak zorundada dedılım ayrıca yazdıgım fıyata ısı bılmeyen adama sadece teker mılını satıyorlar satılsın dıe bı amacım yok yer sıkıntım var bn bakmam parasına nelerı hurdaya verdım sen bılemezsın.
    125cc bır scootera bın,çin malı olsun motorun durumu ıyıyse 120km hız yapar...
    marka model verım sana 2005 model yamaha ybr 125cc 12,5 hp motorum vardı,yaptıgım hız 130km ınanmazsın sen sımdı gıt bı kuryere sor kac km yaptıgını...
    senın twıstır 250cc 24 beygır ama max yapcagın hız 130-140 km ??? aradakı farkı soylıyım benım ybr 2 valve senınkı 4 valve,sanzıman aktarma oranları ıse ybr ıle aynı sayılır,,,senın makınenın torku fazla...
    kımseye kndımı malımı ustun gosterıpte satmaya nıyetım yok,
    motoru almaya kalksan 250 ytl
    4 tane yataklı rulman kendım tornada yaptım almaya kalksan tanesını 15 ytlden hazırını alırsın..
    mıl 30 ytl , mıldekı dıslı ve poryası tornacıya yaptırsan 50 lıranı alırlar,
    motordakı dıslı ve ıcındekı frezesı gıt bı sor bakım ne kadar yaparlar en az 40 ytl
    sıfır aku var ustunde 40 ytl.
    arka amosroler tanesı 30 ytl cıtı 60 ytl.
    mıldekı fren dıskı ve poryas 50 ytl
    komple fren merkezı 50 ytl
    yaklasık 600 ytl bır para yapıyor bn 350 ytl yazmısım bumudur kendı malını satmak acaba ???

Abuzer konu anlatmak istediklerimin dışına çıktı, ayrıca sattığın malları pahalı satıyorsun demedim.Sadece yazılan teknik rakamlar yüksek geldi, ona itiraz ettim.Konuşmak istediğim şeylerde normal şartlar ve düz yol koşullarıdır ve Fabrikanın verdiği teknik verilerdir.Örnekler veriyorum

MOTOR TİPİ Tek Silindirli, 4 Zamanlı
    SİLİNDİR HACMİ 124 cc
    ATEŞLEME Elektronik CDI
    ÇALIŞTIRMA Elektronik / Ayaktan Marşlı
    SOĞUTMA Hava Soğutmalı
    MAX. GÜÇ 8500 d/d 7,3 kW / 9,8 HP
    MAX. HIZ 90 Km /H
    VİTES 5 Vites Manuel
    BOYUTLAR (exbxy) mm. 1940x770x1050
    AĞIRLIK 102 Kg.
    YAKIT DEPOSU 12 Lt.
    FRENLER Ön Kampana / Arka Kampana
    LASTİK ÖLÇÜLERİ Ön: 2,75-18 / Arka: 3,00-18
    AKÜ 12 V 6,5 Ah

MOTOR TİPİ Tek Silindirli, 4 Zamanlı SİLİNDİR HACMİ 124,6 cc ATEŞLEME Elektronik CDI ÇALIŞTIRMA Elektronik / Ayaktan Marşlı SOĞUTMA Hava soğutmalı MAX. GÜÇ 7500 dd 5,8 kW / 8 HP MAX. HIZ 91 Km /H VİTES Otomatik C.V.T. BOYUTLAR (exbxy) mm. 1870x695x1150 AĞIRLIK 107 Kg. YAKIT DEPOSU 5,2 Lt. ± 0,3 Lt. FRENLER Ön: Disk Ø190 mm Arka: Kampana LASTİK ÖLÇÜLERİ Ön: 110 / 70 - 12 Arka: 120 / 70 - 12 AKÜ 12 V 7 Ah

Motor Tipi: Tek Silindir - 4 Zamanli, Hava Soğutmali
    Hacim: 147cc
    Max Hiz -Guc: 80km/h - 8.4Hp
    Atesleme: Elektirkli Mars / Kick-start
    Aku / Tank: 12V - 7 Ah / 6lt.
    Ağirlik: 117 kg
    Max Yuk: 150 kg
    Uzunluk: 1875 mm
    Genislik: 710 mm
    Yukseklik: 1130 mm
    Teker Tabani: 1375 mm
    Frenler: on: Disk ABS Arka: Drum
    on Lastik Tipi Basinc: 130/60-13 200 kPa
    Arka Lastik Tipi Basinc: 130/60-13 225 kPa

Hacim: 147.5 cc
    Max Hiz -Guc: 95km/h - 11Hp
    Atesleme: CDi / Elektirkli Mars / Kick-start
    Aku / Tank: 12V - 7 Ah / 6.5lt.
    Ağirlik: 127 kg
    Uzunluk: 2010 mm
    Genislik: 810 mm
    Yukseklik: 1347 mm
    Teker Tabani: 1220 mm
    on Arka Lastik 130/60-13, 130/60-13
    (Basinc 220kpa)
    Aksesuarlar: Performans egzoz , Port bagaj

Hacim: 125cc
    Max Hiz / Guc: 80km / 8 Hp
    Aku / Tank: 12V - 7 Ah / 6,5Lt.
    Ağirlik: 106 kg
    Max Yuk: 156 kg
    Uzunluk: 1855mm
    Genislik: 655mm
    Yukseklik: 1105mm
    Teker Tabani: 1230mm
    Frenler: on: Disk ABS Arka: Disk ABS
    on Lastik Tipi Basinc: 120 / 70 -12
    Arka Lastik Tipi Basinc: 120 / 70

Hacim: 150cc
    Max Hiz -Guc - sanziman: 95km/h - 10.8Hp Sikistirma
    Atesleme: Elektirkli Mars / Kick-start
    Aku / Tank: 12V - 7 Ah / --
    Ağirlik: 126 kg
    Uzunluk: 1940 mm
    Genislik: 689 mm
    Yukseklik: 1099 mm
    Teker Tabani: 1318 mm
    Frenler: on: Disk ABS Arka: Drum ABS
    on Lastik Tipi Basinc: ----
    Arka Lastik Tipi Basinc: ----

Hacim: 149.9cc
    Max Hiz -Guc - sanziman: 90km/h - 11Hp - 5 Vites
    Aku / Tank: 12V - 7 Ah / 8.5lt.
    Ağirlik: 123 kg
    Uzunluk: 2245 mm
    Genislik: 830 mm
    Yukseklik: 1240 mm
    Teker Tabani: 1320 mm
    on Lastik Tipi Basinc: ----
    Arka Lastik Tipi Basinc:

Bunlar fabrikanın teknik verileridir.Üzerine binersin yokuş aşağı gazı köklersin 120 lere çıkarsın ona birşey demem.Anlatmak istediğimi anladın sanırım. Konuyuda uzatmayalım istersen bundan sonrası gereksiz olacak.
    Sana iyi satışlar dilerim.

• BENİM BUGÜNE KADAR YAZDIKLARIM ORTADA; SENİNKİLERDE! ARKADAŞLAR OKUR VE KARAR VERİRLER!BENİM YAŞIM 46, BUGÜNE KADAR HİÇBİR ŞEYİ ELİME YÜZÜME BULAŞTIRMADIM ÇOK ŞÜKÜR!
    SENİ ÜSLÜBUNA DİKKAT ETMEN KONUSUNDA UYARIYORUM!SEN HALA...................DEVAM EDİYORSUN!SEN SEVİYELİ BİR İNSAN OLSAYDIN, BUGÜNE KADAR FORUMDAKİ HERKESLE ANLAMSIZ TARTIŞMALARA GİRMEZDİN!SANA BU SAATTEN SONRA ANCAK DOKTORLAR YARDIMCI OLABİLİR!BEN BUGÜNE KADAR HİÇKİMSEYLE, SENİN HİTAP ŞEKLİNDE KONUŞMADIM!KONUŞMAYACAĞIM!KENDİ HAYAL DÜNYANDA DEBELENİP DURUYORSUN!SİLKELEN KENDİNE GEL!FORUMDAKİ İNSANLAR SENİN, ÖĞRENCİN DEĞİL!SENİN COCUĞUN DEĞİL!SENİN ZATEN İNSANLARA HERHANGİ BİRŞEYİ DE ÖĞRETEMEZSİN!
    SEN MOTORU, HP. Yİ HERŞEYİ UNUT!ÖNCE, HİTAP ŞEKLİNİ ÖĞREN!BENİMLE MUHATAP OLMA!FORUMA SENİN İÇİN YAZMIYORUM!SENİ, ÖNCELİKLE SAYGIYA DAVET EDİYORUM!
    NOT: BUGÜNE KADAR ISRARLA ARAYIPTA BULAMADIĞIN ŞEY BENDE MEVCUT!TELEFONUM FORUMDA YAZIYOR! 0 535 811 69 17 FORUMDAKİ BİRÇOK ARKADAŞ BENİ ARIYOR, SAĞOLSUNLAR!ONLARLA TEKNİK KONULARDA YARDIMLAŞIYORUZ!SEN DE ARA SANA DA DİKSİYON VE HİTAP ŞEKLİNİ ÖĞRETEYİM!
    İNSANLAR YALNIZCA SAHİP OLDUKLARI DEĞERLERİ PAYLAŞABİLİRLER!

• AKINCO HOCAM,
    GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ KONU OLUMLU, ÖZELDEN MESAJ ATTIM,MESAJI OKUYUVER,
    SONRA TEKRAR CEPTEN GÖRÜŞELİM...
    SAYGILAR....
  • AKINCO üstad suzuki hayabusa motoru ile bişey yapabilirmiyiz?

eğer yapa bilirsek seni konyaya davet ediyorum maddi hiç bir sorunun olmaz her şeyi ben karşılıcam sen gelicen beraber yapıcaz ve paranı fazlısıyla alırsın ama yeterki yapalım

1349 cc 4 zamanlı su soğutmalı motor 197 hp

max.dev.10100
    7600 devirde 138 nm tork üretiliyo istediğim araç 180 felan yapsın ama dağ taş banamısın demesin yani tabiri caizse hayvan gibi bişey olsun.
  • abi maddi hiçbir sorunun olmaz diyorsun yapacağın araca ruhsat almaıycan nasıl olsa güzel bir jip baksan daha ii olmaz mı ???
  • kendi yaptığımız araç kadar zevk verirmi sence?önemli olan bizlerin doğaçlama birşeyler üretmesi.....
  • o konuda kesinlikle katılıyorum fakat kendi yapacağın araçla rahat bir şekilde gezemezsinki ya aracın bağlanırsa . ruhsat çıkarılabilseydi
  • İZMİR'Lİ bir işadamı var, DİARDİ marka ( kendi tescilli markası) mükemmel spor otomobiller üretiyor, almanya'ya tanesi 20.bin euro'ya satıyor.bu araç ab ülkelerinde ruhsat alıp, trafiğe çıkabiliyor!
    canım ülkemde yalnızca arazide gitmek zorunda kalıyor!bu bizi engellememeli!bu gayretimiz er veya geç meyvesini verir inşallah!saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.