Şimdi Ara

go-kart yapalım (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MCTBS kardeşim eksik olma ama on gün içinde 4 adet muravey difransiyel ve yedekleri tükendi;
    öğleden sonra istanbul'da vapurda idim, Trabzon'dan değerli kardeşim Ali beni aradı sağolsun,
    dişli konusunda görüştük, en kısa zamanda kendisine yardımcı olmaya çalışacağım!
    ayrıca gelecek muravey diff. var, bekliyorum!saygılar!.....
  • tornacıda yaptıracağım dişli orjinali gibi sağlıklı olmayacağındn orzinal olmasını istiyorum saol.resimleride koyacam ön takım bitmek üzere . günde 1 saat filan çalışa biliyorum oda herzaman olmuyor o yüzden ilerleme kaydedemiyorum
  • merve watches sana mail attim bana donersen sevinirim dunku konu hakkinda
  • Kardeşim Basri, muhterem babanız ile görüştüm, senin okulda olduğunu söyledi sağolsun.
    ben babanızın ceb.telofonuna dün gece banka bilgilerini mesaj attım.herzamanki gibi sözüm, söz!
    havaleyi çıkarıver,ürün hazır saygılar....
  • tamam diğer numaraya da attım.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve watches
    Kardeşim Basri, muhterem babanız ile görüştüm, senin okulda olduğunu söyledi sağolsun.
    ben babanızın ceb.telofonuna dün gece banka bilgilerini mesaj attım.herzamanki gibi sözüm, söz!
    havaleyi çıkarıver,ürün hazır saygılar....

Sağol Alev abi bugun yatiricam inslah kolay gelsin hayirli gunler
  • kardeş ne yapıyosunuz siz kişisel mesajlarınızla doldurmuşsunuz forumu kim verdi size bu hakkı?
  • slm öncelikle herkeze merhabalar genelde hepinizi takip ediyorum ellerinize sağlık hepinizi tebrik ederim ben bir gokart aracı yapayımmı yoksa satınmı alayım konusunda kararsız kaldım... elbetteki yapmak isterim ama şu an için kararsızım satın alacağım el yapımı gokart yada kullanılacak malzeme fiyat yer..?hurdacı kişi ne olursa yardımcı olacak tüm arkadaşlarımın paylaşımlarını bekliyorum yapmak istediğim araç aşağıdaki resimdeki gibi olacak izmir de oturuyorum görerek alma taraftarıyım ilgilenenlere duyrulur

• buda diğer aracımız aracı ikiledik amca oğlu yaptı bunuda...
    benim aracın ön takımını aynen bu şekil ile değiştiriyorum bittiği zaman resimler eklenecek...
    zaman yokluğundan çalışamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf1984 -- 27 Mart 2011; 0:33:24 >
  • araç bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

buda diğer aracımız aracı ikiledik amca oğlu yaptı bunuda...
    benim aracın ön takımını aynen bu şekil ile değiştiriyorum bittiği zaman resimler eklenecek...

arkadaşım aracınızın bittiğizamanki kilosu hakkında bilgi verebilirmisiniz tahmini olarak kolaygelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunymw -- 28 Mart 2011; 12:50:26 >

• arkadaşlar bu aracı bahçede kullanmak için 6-7 sene evvel yapmıştım,adı mercedes, üzerinden şu ana kadar en az 40 ton yük geçti. 500 kg. taşıyabiliyor.fakat çin malı lastikler, çabuk tükeniyor, onları değiştirip yerli malı lastik kullanıyorum.ön takımın yapılış şeklinden dolayı neredeyse olduğu yerde dönebiliyor.ve devrilme riski hiç yok.şu ana kadar bunu gören herkes bana da yaparmısın? dedi.ama maalesef benim hiç vaktim olmadı...paylaşmak istedim.saygılar....

• arkadaşlar, bu tür araçlar yapacak olursanız, veya bu cantlardan kullanmayı düşünürseniz, bu cantlar kama marka çok sağlam, fakat dış lastik eskir ve değiştirmek isterseniz hiçbir lastikçi bu canta lastik takamıyor, görünüşü çok güzel ama lastik değiştiremeyince hiçbir kıymeti yok.bu sorundan dolayı ben aynı kama cantın tam ortadan ikiye ayrılabilen 4 adet cıvata ile birleştirilen metal, cantlarından aldım.aklınızda olsun.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merve watches -- 28 Mart 2011; 23:37:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunymw

quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

buda diğer aracımız aracı ikiledik amca oğlu yaptı bunuda...

arkadaşım aracınızın bittiğizamanki kilosu hakkında bilgi verebilirmisiniz tahmini olarak kolaygelsin

aracın kilosu hakkında bi bilgim yok aslında bi tahminimde yok ama en fazla 100 yada 150 kg arasıdır çünkü 2 kişi kaldırabiliyoruz zorlansakta...

bu aracımızda 125 cc mondial motoru var ve şaşılacak bi güç veriyor ama maksimum hızı saatte 60 km en fazla... yalnız 2 kişi üzerinde iken inanılmaz güçlü ve yokuşlarda çok iyi durumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf1984 -- 29 Mart 2011; 0:57:36 >

• merve watches urun bugün elime ulasti sagol birde sana soracaklarim var listeleyim
    1-) bu aletin bi klavuzu varmi ya bunun icinden baya bi vidalar filan cikti
    2-) ben bu aracima teker alacagimda tekerlegin uzerindeki lastik bittigi zaman temin edilecegi yer bulamadim yani tekrar yenisini almak lazim heralde ben tekzen de bir teker gordum jantiyla lastiginle 107 tl ve istersen lastigini bile ayri satiyorlar lastik bittigi zaman yenisi ordan alina bilir ama bu teker bugyy e uyarmi buyuklugu nasil sence 4 adet aliyimmi
    http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-810279001-gokart_ve_tarim_makinesi_lastigi_16,5x650-8_6ply_(jantli).aspx

http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-810280001-gokart_ve_tarim_makinasi_lastigi_16,5x650-8_6ply_(jantsiz).aspx

3-)motor icin sen marsli motor al dedin (kama 390e) ama bu buarac icin butcemi biraz asiyor masli olan 630 tl masrsiz olan da 470 tl bide marsli olana 40 liralik aku alacagim ve fiyati 670 tl olacak sence haftada belki 1 kere binecegim bi arac icin deyermi 200 tl fark odemeye
    Serka Makina Hırdavat San. Tic.
    Online Hırdavat, Elektrikli ve Akülü El Aletleri Makine Satış Mağazası
    http://www.onlinehirdavatci.com/?urun-1247-KAMA-KG390-BENZiNLi-MOTOR-9-5-HP.html

Yardimlarini bekliyorum

• aizonamechanic te 80 liraya tarım lastiği var
  • kardeşim Basri;
    o jant ve lastikler güzel fakat önlere düşünemeyiz, çünkü öne uygulayınca 4 adet rulman, 2 adet porya, 2 adet özel yapım konik akson, ve masraf çok artıyor.bu konuda sana mail atacağım.önlerde , arkalar da bende hazır vaziyette var.ön hazır millerde (imalat çeliğinden) mamul var.
  • kendi arabamın ön takımını deiştirdim bazı resimleri....

• merve kardesım sana bısı soracagım sende mondıal motor vardı duruyormu acaba sende en son olur fıyatı ne olur eger sana uyarsa 350 tl verebılırım bıde bana uygun fıyata muravey dıferansıyelı lazım olabılır ılerıde daha baslamadım yawas yawas parcaları toplamak ıstıyorum o yuzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedakar_87

merve kardesım sana bısı soracagım sende mondıal motor vardı duruyormu acaba sende en son olur fıyatı ne olur eger sana uyarsa 350 tl verebılırım bıde bana uygun fıyata muravey dıferansıyelı lazım olabılır ılerıde daha baslamadım yawas yawas parcaları toplamak ıstıyorum o yuzden

mondial makine Bursa'dan kıymetli bir kardeşimize(sizden iyi olmasın) gitti.iyi günlerde kullansın inşallah!
    o motorun kardeşi var fakat şuan trafik'ten men işlemlerini bekliyorum.muravey ise şu an kalmadı, gelecek var.saygılar.

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.