Şimdi Ara

GND Bilişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. Yakında yeni bir konsol alacağım, fiyatları araştırdım ve GND Bilişim'den almaya karar verdim. Size sorum; Bu firma güvenilir midir? aranızda buradan alış-veriş yapan var mı? varsa bir sorun çıktığı zaman gerekli desteği alabildi mi? Teşekkürler.

• Firmamız 1966 kurulmuştur . İlk kurucularımızdan Hasan Tahsin İlet Bey , 1986 da oğlu Kemal İlet'e ilk mağazamızı devretmiştir , Kemal Bey 1986 dan beridir , GND iletişimde hizmet vermektedir . İstanbul'un bir çok yerinde mağaza zincirimizde bulunmaktadır . Müşreti hizmetleri numaramız 0900 900 90 90 dır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 30 Ağustos 2013; 23:38:06 >

@ody35

Hiç alışverişim olmadı ama forumda aynı isimde üyelikleri mevcut, incelersiniz;http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=933523

Orijinalden alıntı: Wayfaring

İyice çoluk çocuk doldu burası.

@ody35

Hiç alışverişim olmadı ama forumda aynı isimde üyelikleri mevcut, incelersiniz;http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=933523

ne diyorsun kardeşim ne çoluk çocuğu. bi konu açtık diye 'çoluk çocuk' sıfatına soktun hemen. Nesin sen bu forumun deneyimli emektar ağası mı? Bıktırdınız yemin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 31 Ağustos 2013; 0:49:13 >

@Ata-ozkan: dostum bırak iki kez düşünmeyi, defalarca okudum birşey anlamadım. o yüzden en sonunda cevabımı yazdım.

Keşke Wayfaring daha anlaşılır bir şekilde Kayrancioglu'na tepkisini gösterseydi, ben üzerime alındım Teşekkürler .
    elektrik dalgalanmaları...ve upc
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.