Şimdi Ara

HAIER / HOOVER servislerinin akım koruma prizi dayatması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, başlıktanda anlaşılacağı üzere haier'den son seri çamaşır ve kurutma makinesi aldım.Geçen hafta kuruluma geldi servis , çamaşır makinesinin üstüne kurutma makinesi koymak için ara aparat da istedik eşimin beli ağrıdığı için çekmece raflı olsun istedik lakin servisin elinde yokmuş.Bende araştırdım candy marka İtalyan yapımı ara aparatı bulup trendyoldan sipariş verdim.( Hoover /Haier) İçin bu ürün tavsiye ediliyor.Kendi grupları üretiyor muhtemelen.İlk şok servis kendilerinden almadığımız için aparata 1000 TL kurulum ücreti aldılar.Fatura falan da yok.İbana gönderdik parayı.

Varan 2 ürünlerin garanti kapsamına alınması için Akım koruyucu priz olmalımıymış bende tunçmatik vardı çıkardım o olmaz içi boş dediler...Neyse bende bunlara çok kulak asmadığım için priz marka modeli sormadım belki söyledi aklımda kalmadı.Şimdi bu durum yasal mı ? Şikayetvarda Hoover ile ilgili bu konuda şikayetler okudum.Ürünler garanti kapsamına girmiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    Bana bu soykırımları bizi şirkete ait mailden yazılı olarak atacaksınız de bak nasıl geri basiyorlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.