Şimdi Ara

GNC CREATINE HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gnc'den bu urunu aldim ama merak ettigim bazi sorular var.ilk defa kreatin kullanicam yukleme yapmam gerekir mi ? bide sitesinde antrenmandan sonra icmem gerektigi soyleniyo ama kreatin zaten antrenman sirasinda guc vermesi icin kullanilmiyo mu ? antrenmandan once icmelimiyim sizce ? tesekkur ederim

• upppp
  • antrenmandan yarım saat önce meyve suyuna karıştır iç (tercihen üzümsuyu)
  • Antreman esnasında kasların kullanabileceği enerji miktarını arttırıyor, vücudun su tutmasını sağlıyor(kasların yapısında fazla miktarda su var) bu sayede performans artıyor, pump etkisini de biraz arttırıyor ,ben optiumum creatine powder kullanıyorum.

Antremandan sonra alınmasının sebebi seni bir sonraki idmana daha sağlam hazırlaması , çalışma mantığı bu yani. Ama tercih edersen antreman öncesi silme tatlı kaşığının yarısını üzüm suyuyla karıştır iç , antremandan sonra bi yarım ölçü daha karıştır suyla. Toplam 5-6 gr yapıyor silme tatlı kaşığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discursive -- 6 Mart 2013; 19:07:56 >
  • GNC nin etkisini gördün mü ? aradan 5 ay geçmiş etkisini çoktan denemiştir diye düşünerekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

GNC nin etkisini gördün mü ? aradan 5 ay geçmiş etkisini çoktan denemiştir diye düşünerekten :)

ben bu konuyu açan arkadaşla hesabı ortak kullanıyorum . şuan endonezyada kendisi bayada zayıfladı falan bana kalırsa etkisini gördü ama konuyu görünce bide kendi cevap versin pm at istersen
  • desenize çalışmaya gidenlerden, bizim bi arkadaşta gitmişti birkaç sene önce Türk firmalar oraya yatırım yaparken buradan tesisatçısını elektrikçisini alıp götürüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

desenize çalışmaya gidenlerden, bizim bi arkadaşta gitmişti birkaç sene önce Türk firmalar oraya yatırım yaparken buradan tesisatçısını elektrikçisini alıp götürüyor.

yok kardeşim bu arkadaşın babası endonezyalı , şuan tatilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.