Şimdi Ara

GNC %100 Whey Protein Tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün şehir dışına çıkmıştım. Ve bir mağzaya girdim. Hardline %100 whey PT almak için. Ama dükkanda ondan yokmuş onun yerine önerebileceğiniz ne var dedim ve bana bunuhttp://www.saglikkapinizda.com/gnc-pp-amp-wheybolic-60--vanilla---1-lbs.aspx?pageID=18&PID=3473 önerdiler. Sizce nasıl kullanan var mı?

• GNC ye bulaşma derim. Parana yazık. Optimum Nutrition protein tozu al. Şu an da kullanıyorum. İnanaılmaz memnunum.

www.protein7.com bu siteden güvenle alabilirsin. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatör

GNC ye bulaşma derim. Parana yazık. Optimum Nutrition protein tozu al. Şu an da kullanıyorum. İnanaılmaz memnunum.

çoktan aldım. Bulaşma demenin sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnanc7777 -- 2 Şubat 2013; 1:40:24 >
  • Çoktan aldıysan neden soruyorsun ki ?
  • sadece iyi mi değil mi bunu bilmek istedim arkadaşım. soru da soramayacaksak gidelim bu forumdan.
  • 500 gramı 60 lira evet kalitesiz protein ve pahallı.. onların pazarlama hilesine kapılmışsın kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

500 gramı 60 lira evet kalitesiz protein ve pahallı.. onların pazarlama hilesine kapılmışsın kısaca

750 gramını aldım o fiyata?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • salt kalitede optimum var 2.3 kg su 150 lira.. gncden daha iyi ve içeriği belli.. hesapla gramaj/fiyatını
  • okadar bütçem yok.
  • içini açmamışsan faturası duruyorsa iade et 1 lbs seni 10-20 gün götürür anca.
  • antreman günlerinde kullanıyorum ?
  • muhabbetinizi böldüm
    şu da iyidir
    http://urun.gittigidiyor.com/spor/olimp-whey-protein-complex-700-g-hediye-59663532

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

muhabbetinizi böldüm
    şu da iyidir
    http://urun.gittigidiyor.com/spor/olimp-whey-protein-complex-700-g-hediye-59663532

Teşekkürler.
  • aynı ürünün vanilyalı ve kakaolu(çikolata da olabilir :D) kullandım ve gözle görülür etkisi oldu.

Ama sanki optimum nitrution nutrition gold whey standard daha iyiydi. Birde ikisinin arasındaki 2 diğer önemli fark GNC cidden çok iştah açıyor (benim bünyemden kaynaklanmış da olabilir) ama ON whey de öyle değil pek =). diğer farkta gnc nin tadı optimumdan (çikalata süt) daha güzel.

ama tavsiyem bir dahaki sefere optimum gold standard al =) double rich chocolate
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoJoPaPi

aynı ürünün vanilyalı ve kakaolu(çikolata da olabilir :D) kullandım ve gözle görülür etkisi oldu.

Ama sanki optimum nitrution nutrition gold whey standard daha iyiydi. Birde ikisinin arasındaki 2 diğer önemli fark GNC cidden çok iştah açıyor (benim bünyemden kaynaklanmış da olabilir) ama ON whey de öyle değil pek =). diğer farkta gnc nin tadı optimumdan (çikalata süt) daha güzel.

ama tavsiyem bir dahaki sefere optimum gold standard al =) double rich chocolate

teşekkür ederim dostum. :)
  • quote:

GNC ye bulaşma derim. Parana yazık. Optimum Nutrition protein tozu al. Şu an da kullanıyorum. İnanaılmaz memnunum.

hangi markayı önerirsin fati
  • gnc den ürün almayın benden söylemesi

bayvitamin
    supplementler
    neosante

vs sitelere bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

hangi markayı önerirsin fati

kanka ben optimum kullanıyorum. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.