Şimdi Ara

whey protein yanında bcaa kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,

    yaklaşık 4-5 aydır salona gidiyorum, çok sağlam çalışamasam da işim dolayısıyla(öğretmenim) hafta da en az 3 ya da 4 gün antrenman yapıyorum. Beslenmeye oldukça dikkat ediyorum. Kahvaltı ve akşam yemekleri kontrolümde olsa da öğle yemekleri işyerinde yemekhanenin insiyatifine kalıyor :) Yemek öğünlerimden günde ortalama 80-100 gr arası protein alıyorum. 85 kiloyum.

    2 aydır protein tozu kullanıyorum. Amacım günlük protein ihtiyacımı tamamlamak. gerçi min. 150 almam gerekse de 130-140 civarı oluyor whey ile.

    Asıl öğrenmek istediğim şu an multipower whey + bcaa kampanyası var. Bir çok protein tozunun içinde bcaa var. Mesela optimum goldda servis başına 5.5 gr bcaa var. Multipower whey içeriğinde ise 6.5 gr gibi bir bcaa içeriği mevcut.

    Bu protein tozları içerisindeki bcaa yeterli mi? Ekstradan bcaa almak gerekli mi? Yoksa gereksiz mi olur? Amacım profesyonel olarak vücut geliştirme değil, kas kütlemi biraz daha arttırıp onu korumak istiyorum.

    Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    şimdiden teşekkürler.







  • 4-5 ay için protein tozu bile önermiyorken (min. 6 ay) whey+bcaa nasıl önerebilirim ki? şuan vücudunuz spora alışıyor. gelişiminiz hızlı zaten. yavaşladığı an takviyelere yönelmeniz gerektiğini düşünüyorum. kolay gelsin :)
  • gunluk proteini karsilayamiyorsan whey protein+kreatin dene bence.Ben gunluk proteinimi aliyorum xtend+kreatin kullaniyorum memnunum.
  • Bcaa olmayan protein tozu yoktur herhalde.
    Bu seviyede ekstra bcaa ya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.