Şimdi Ara

gnarken karşına riven gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bu bir ağlama konusudur.Lane yi kaybetmekten bıraktım nasıl tokatlıyor.Kesiyor beni geri geliyorum yine kesiyor.İyice mala bağlıyorum.Artık riven alırlarsa direk çıkacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• armor + 5 pot ile başla senin avantajına olur. oradan randiun gidersin. ofansif item olarak bc alır yine rakibi tokatlarsın.
  • gnarla rıvene ezilmek ? herseyden once menzıllısın ondan daha hızlısın mega halınde duvara yatırsan afk kalır
  • tmm
  • Gnarla rivene eziliyorsan solo top oynama birdaha.
  • arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    yok abi menzille alakası yok.Zaten range azcık bişey minyona vurucam diye geliyorum qqqew yapıyor bende e ile kaçıyorum.E cd bitmeden bu riven aynı komboyu yapıyor.Youtube da araştırdım gnar vs riven o da yok öğreniyim.Hala çözüm yolum çıkmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam senin düz vuruş range'ine girince patlat, (edit: düz vur yani, rangeini kullan) baktın E Q yapıyor hemen geri fites. (Edit: E yani)

E'n dolmadan sakın yanaşma vallaaahi öper mazallah. Unutma ki düz vurduğunda tüm minyonlara sana dönecektir, 50 vurup 80 minyondan yeme. Hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 8 Mart 2015; 19:13:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gnarla rivene eziliyosan oyunu sil

• Gnar ile ezilmek büyük başarı tebrik ettim
  • Riven gnarın counter ı arkadaşlar.
  • rivenin mantigini cozersen her sampiyonla karsisinda durabilirsin gnar mis renektonmus farketmez. Ayni sekilde de riven in mantigini cozunce de herkesi eziyorsun o biraz da sans meselesi. bir oyun karsimdaki riveni afk biraktiracak kadar geri dusuruyorum mesela sonraki oyun baska bir riven geliyor butun oyun 1v2 oynatiyoruz adami adam yine de tasiyor oyunu 15-2 oynayarak.
  • gnar ilk çıktığında çok güçsüzdü riven aşırı tokatlıyordu. Sonra bir buff verdiler (metaya girdiği zaman) riven bildiğin karşısında yok oluyordu. Ardından gnarı biraz aşağı çektiler yine riven tokatlamaya başladı. Aralarındaki denge iğne ipliğine bağlı bence. Fakat asıl önemli olan biraz daha şampiyona hakim olma. iyi bilen bir riven gnarı tokatlar veya tam tersi.
  • İlk defans itemini çıkana kadar işin biraz zor farm yapmaya çalış sonra çok rahat bir şekilde alırsın kendisini karşında ki az buçuk biliyorsa 6 olmadan takasa girme derim 6 olunca defans itemini çıktıysan sonrası yeteneklere bağlı mesela adam sana ilk qqqe tarzı bir şey yaptı diyelim e ile kaçtın sende o geri dönerken q ile damage çıkartmaya çalış sonra geri dön filan kısacası en başta dikkat et 6-7 gibi yardırabilirsin ama bir defans itemini çıkmak şartıyla.
  • Riven'ın mekaniklerini kavrayan birisi hiç bir şampiyona ezilmez. Gnar , Renekton , Garen vs

• Afedersin ama gnar bot olsa bile agzina sicar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Z

Riven'ın mekaniklerini kavrayan birisi hiç bir şampiyona ezilmez. Gnar , Renekton , Garen vs

Yok öyle bir dünya dünyanın en iyi rivenlerinden the shy 2 lv de renektona ilk kanı verip eziliyor bu örnekler box box vb ile çoğaltılabilir.%70 hp si olan riven 2 lv renektona w-q-ignite ile ölüyor arkası snowball.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Riven'ın mekaniklerini kavrayan birisi hiç bir şampiyona ezilmez. Gnar , Renekton , Garen vs

Yok öyle bir dünya dünyanın en iyi rivenlerinden the shy 2 lv de renektona ilk kanı verip eziliyor bu örnekler box box vb ile çoğaltılabilir.%70 hp si olan riven 2 lv renektona w-q-ignite ile ölüyor arkası snowball.

Level 3ten veya 6dan sonra noluyor kardeş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

quote:

Adam zaten ilk kanı aldıktan sonra farm ile birlikte ortalama 500-600 gold fark açıyor aynı zamanda senden önce 6 level oluyor.Anlıycağın jungle babysit yapmazsa toparlaman imkansız :)

• quote:

quote:

Arada olur öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

quote:

Adam zaten ilk kanı aldıktan sonra farm ile birlikte ortalama 500-600 gold fark açıyor aynı zamanda senden önce 6 level oluyor.Anlıycağın jungle babysit yapmazsa toparlaman imkansız :)

İlk kanı verdim. Karşımda renekton var bayada hasarı var üstüne tank. Direk e fullerim. Brutalizer lw hydra kasarım. Trade girmem base atmasını bekler pushlar base atar bota tp atarım. 2 asist alır bi base daha atar e q spamlayarak lane giderim. Gayette toparlanmış olurum ;)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.