Şimdi Ara

Gnar adc gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

quote:

Orijinalden alıntı: alborjon

quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

quote:

Orijinalden alıntı: alborjon

Bir adc icin koridor da range ini kaybetmek buyuk sorunlara sebep olabilir.Top-mid icin daha uygun bence.

quinn

Quinn de bu durum kontrol edilebiliyor ve valor cok farkli amaclar icin de kullanilabiliyor.Valor quinn i ozel kilan parca.Ancak gnar daha farkli bu durumu kontrol edemiyor olusumuz oyunun her safhasinda sıkıntılar yaratabilir.Ama pasif i aktif olunca da cok guclu oluyor

mini gnarin pasifine bakarsan bir adc'nin isteyebileceği herşeye sahip tflerde mega gnara dönüşerekte takımda ekstra tank brusier olur. Ritonun düşündüğü gibi sadece solo top oynanmayacağı bi gerçek hatta ilerde metada bol bol bot lane'de görürüz diye düşünüyorum edit: aslında support olarakta çok iyi iş görebilir :) adc olmasına tek engel range'i olur galiba

Bence pek bir şey olmaz. Eğer yaparlarsa da nerfler rito. Abartmayın bence Gnar'ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adc gibi oynayabilirsin, bence altından kalkar sadece mega modunda farm sıkınsı olabilir bot için ama range skillseti süper

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

keşke büyümese harika bir seti ve pasifi var küçük halinin. büyümesi handikap bence, cok güzel adc olurdu

Skilleri türkçe açıklandı mı? Göremedim ben.

pbe de hazır durumda twitch'te yayıncılar oynuyor.

• Tank çıkmadığın vaziyette büyümüş halini kontrol etmek cidden zor
    | Intel i7 10700K | Msi Z590 MPG Gaming Carbon Wifi | Corsair 16GB 3600Mhz Vengeance RGB Pro | Corsair HX1200W PSU | Corsair MP600 M2 SSD | Msi 2070 Super Gaming X Trio | Corsair H100i Elite Capellix | Corsair 465X Kasa |
  • Öfkesi Shyvana'daki gibi olduğundan büyük bir ihtimalle Öfkeye nerf (tryn)gelir. Q skill ve küçük halinde range dahil olsa pasifi yüzünden büyümesi bot lanede olma ihtimalini düşürüyor. Tercih olarak Mid ve Top oynanır onun dışında adc oynanılacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi bana burdan ya da pmden Gnar'ın skillsetini yollarsa çok memnun olurum,evde değilim ve internet cok yavaş :)

"Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal
  • Ne adcsi dalgamı geçion top olur belkide Jungle

400 range ile başlıyor 502 oluyor en fazla. Çok zor çooook. Bide pasifi işi bozuyor ama attack speed build i felan denenebilir zevkli olur. En azından ben denicem
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.