Şimdi Ara

GMB v EG Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Froggen mid oyuncusu değil miydi herif support bltiz oynuyor ?

• Adamlar öyle böyle dalga geçmiyorlar Gambit'le :) 1 kere tek kaçırdı şu pull olayını onda Yorick'in ghoulunu çekti helal olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Froggen mid oyuncusu değil miydi herif support bltiz oynuyor ?

İki kez swap yaptılar yanlışlık oldu galiba şu an kimse bilmiyor oyun sonrası röportajında söylerler.

@Gakgoss
    Biraz abartı olmuş yazdığın.
  • İyi dalga geçtiler ya ahaha :D
  • quote:

Kreppo, ben senden daha iyi anivia oynarım demiş toplantı salonunda iken. Bunlarda Bltiz almak için Thresh banlamamış. Planlanarak yapılmış bir oyun olduğunu söyledi Froggen.

Spiker: Darien ile bi problemin mi var sürekli onu çekip durdun?
    Froggen: Bence Darien'in benim hook skilimle bir problemi var sürekli yakalanıp durdu.

Gecenin bombası bu oldu :) eğlenceli bir maç izlettiler başından beri.
  • Dalga geçerek oynamaları biraz seviyesizceydi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gakgoss

quote:

Kreppo, ben senden daha iyi anivia oynarım demiş toplantı salonunda iken. Bunlarda Bltiz almak için Thresh banlamamış. Planlanarak yapılmış bir oyun olduğunu söyledi Froggen.

Spiker: Darien ile bi problemin mi var sürekli onu çekip durdun?
    Froggen: Bence Darien'in benim hook skilimle bir problemi var sürekli yakalanıp durdu.

Gecenin bombası bu oldu :) eğlenceli bir maç izlettiler başından beri.

Krepo anivia mı pickledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2002 Model Honda CR-V Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Honda HR-V mi ? Yoksa..?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Krepo anivia mı pickledi

Kreppo, Anivia oynadı hemde gayet başarılı oynadı :)
  • quote:

quote:

Krepo anivia mı pickledi

O maçı izlemeliydim her pickte anivia bekliyorum yetişemedim Bi turlu maçlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla*-*

Dalga geçerek oynamaları biraz seviyesizceydi bence.

Dalga filan geçmediler? Karşılarındaki takım geçen haftayı 4-0 la kapattı ve öyle bi hatayı affetmeyecek bir takım. Oyunu daha doğru izleyebilmeye çalışın.

Ropörtajda söylediler. Daha önceden planı yapılmış bir şeydi , Froggen'ın Aniviayla LCS'te wini olmadığı için Krepo'nun oynamasının daha mantıklı olduğunu düşünmüşler. Zaten sezon 1de 1.5k Anivia oyunu varmış kreponun.

EG ilk kurulduğunda zaten froggen ve krepo değişmeli olarak mid oynuyolardı. Hatta sürekli Krepo mid oynamak istediği için , supporta geçtiğinde de kill çaldığı için adı scumbag krepo olarak kaldı

Araştıralım ondan sonra yorumlayalım. Cahilliğin bahanesi olmayan bi çağda yaşıyoruz

• Krepo'nun Sezon 1 ve 2 de oynadıgı Anivia Frogginin hayatında oynadıgından daha fazla
  • quote:

Sanırım bahsettiğin adamları Naru ile karıştırıyorsun. Onlar öyle "bize rakip farketmez, koyar geçeriz" mantalitesinde adamlar değiller, zaten EU'da rekabet öyle büyük ki hiçbir takımın öyle düşünme lüksü yok. Zaten o sebeple bu akşam 5 tane fazladan maç yapıldı, birbirine denk ve güçlü takımlar oldukları için skorlar eşitti. Bu arada arkadaşlar söylemiş fakat Krepo'nun Leaguepedia'daki biyografisi:

- Occasionally refers to himself as "Scumbag Krepo" when stealing kills from his AD carry.

- Played the AP carry role and mained Anivia before switching to a support player. He has confirmed that he played about 1.5k games with Anivia in Season 1.

• Dalga geçmiş olabilirler (maçı izlemedim) fakat Gambit zaten garantiledi. C9'da geçenlerde çok komik oynamıştı kaybetmişlerdi. Kendileri bile gülüyodu hallerine.
  • ee kim yendi maçı ?
  • quote:

LCS maçındamı oldu bu?
  • quote:

quote:

quote:

Krepo anivia mı pickledi

O maçı izlemeliydim her pickte anivia bekliyorum yetişemedim Bi turlu maçlara

http://www.twitch.tv/riotgames/b/447063382

12:06:00'a bakabilirsin bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

quote:

Dalga filan geçmediler? Karşılarındaki takım geçen haftayı 4-0 la kapattı ve öyle bi hatayı affetmeyecek bir takım. Oyunu daha doğru izleyebilmeye çalışın.

Ropörtajda söylediler. Daha önceden planı yapılmış bir şeydi , Froggen'ın Aniviayla LCS'te wini olmadığı için Krepo'nun oynamasının daha mantıklı olduğunu düşünmüşler. Zaten sezon 1de 1.5k Anivia oyunu varmış kreponun.

EG ilk kurulduğunda zaten froggen ve krepo değişmeli olarak mid oynuyolardı. Hatta sürekli Krepo mid oynamak istediği için , supporta geçtiğinde de kill çaldığı için adı scumbag krepo olarak kaldı

Araştıralım ondan sonra yorumlayalım. Cahilliğin bahanesi olmayan bi çağda yaşıyoruz

Gambit froggen ı nasıl durduracağını çözmüş artık froggen da krepo ya bıraktı oyunu picklerde büyük olasılık anivia görünce herkes (fanatik eg li olarak ben de dahil) froggen bekliyordu ama bu pickler gambit i de şaşırttı diyebilirim yani sağ gösterip sol vurdular

bu arada dediklerine de aynen katılıyorum

• Bi takım daha böyle yapmıştı yenmişti. Çok iyi ezdi ama EG Froggen iyi blitz oynadı ama valla
  • Şimdi izleyebildim maçı froggen beklediğimden çok daha iyi blizt oynamış resmen taşımış oyunu.. Krepodan çok daha fazlasını beklerdim ama ortalama bir seviyede sırıtmadan oynamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

quote:

Herkes senin gibi işsiz ya da asosyal mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.