Şimdi Ara

Nissan Primera 2.0 SE Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 98 model primera 2.0 se almayı düşünüyorum. araç hakkında hiç bilgim yok. kullanan arkadaşlar biraz yardımcı olabilirmi?? klima motor performansı falan nasıldır acaba?? camlar otomatikmi?? şuanda 96 model opel vectra 2.0 gls a kasa araç kullanıyorum. kıyaslasak ne gibi farklar vardır??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan Primera 2.0 SE: Kapsamlı Bir Kılavuz

Nissan Primera, orta sınıf bir aile sedandır. 1990'lardan 2000'lerin ortalarına kadar üretilmiştir. Nissan Primera 2.0 SE, 2.0 litrelik bir motora sahip spor versiyonudur.

Nissan Primera 2.0 SE'nin Teknik Özellikleri

• Motor: 2.0 litre, 4 silindirli, 16 valfli SR20DE
    • Beygir Gücü: 147 hp
    • Tork: 187 Nm
    • Şanzıman: 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik
    • Çekiş: Önden Çekişli

Nissan Primera 2.0 SE'nin Performansı

Nissan Primera 2.0 SE, 0'dan 100 km/s hıza yaklaşık 8,5 saniyede ulaşabilir. Maksimum hızı ise 200 km/s'dir.

Nissan Primera 2.0 SE'nin Özellikleri

• 16 inç alaşım jantlar
    • Sportif ön ve arka tamponlar
    • Yan etekler
    • Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
    • Klima kontrolü
    • Elektrikli camlar ve aynalar
    • Müzik sistemi

Nissan Primera 2.0 SE'nin Fiyatları

İkinci el Nissan Primera 2.0 SE'lerin fiyatları, modele, kilometreye ve genel duruma göre değişmektedir. 2000 model bir Nissan Primera 2.0 SE'nin fiyatı yaklaşık 50.000 TL ile 100.000 TL arasında değişebilir.

Sonuç

Nissan Primera 2.0 SE, performansı, özellikleri ve uygun fiyatı ile orta sınıf bir aile sedanı arayanlar için ideal bir seçenektir. Geniş iç mekanı, güçlü motoru ve konforlu sürüşü ile dikkat çeker.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • merhaba benim 98 20se primeram var memnunum.se modellerinde 4 cam otomatik klima açıkken özellikle rampada performans düşüyor yakıt lpg ile şehir içi 1lt 10km uzun yol 1lt 8km gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutusta42

merhaba benim 98 20se primeram var memnunum.se modellerinde 4 cam otomatik klima açıkken özellikle rampada performans düşüyor yakıt lpg ile şehir içi 1lt 10km uzun yol 1lt 8km gidiyor.

yakıt baya yüksek o zaman hemen hemen km de 290 falan yakıyor şehir dışı son zamnlara bakarak.
  • şehir içi 2,60tl uzun yol 2,20tl yakıyor.
  • Merhaba kardeşim bilmiyorum aldın mı araç ama 2.0 se primeram vardı sattım. Araç senin opelinden sonra performans olarak emin ol seni uçuracaktır tabi motoru iyiyse. Konfor ve özellik bakımından da opelden iyidir. ama parçalarının bulunması ve fiyat olarak biraz sıkıntılı denebilir. ama opelden iyidir performans ve özellik olarak alınacak bi araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem_625

Merhaba kardeşim bilmiyorum aldın mı araç ama 2.0 se primeram vardı sattım. Araç senin opelinden sonra performans olarak emin ol seni uçuracaktır tabi motoru iyiyse. Konfor ve özellik bakımından da opelden iyidir. ama parçalarının bulunması ve fiyat olarak biraz sıkıntılı denebilir. ama opelden iyidir performans ve özellik olarak alınacak bi araç

teşekkür ederim kardeşim. henüz almadım şuan hala araştırmaktayım..
  • ama aracı şiddetle tavsiye edebilirim. aracı memnun olmadığımdan değil başka bi araca döndüğümden dolayı sattım yanlış anlama sakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2002 Model Honda CR-V Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu biraz hort olcak ama bir primera 2.0 SE kullanıcısı olarak mesajım bulunsun istedim. arkadaşlar aracım 98 model, her açıdan, yakıt, performans, donanım, konfor ve karizma açısından bence rakipsiz bir araç. döneminin en lüks modellerinde bulunan(cruise control, yükseklik ayarlı farlar, çocuk kilidi, sis farı, zincirli triger, vs..)özellikleri var aracın. insanlar 2.0 motor olduğu için çok yakar düşüncesiyle uzak duruyolar fakat normal kullanımda araç 1.6 araçlarla aynı, hatta daha az yakıyor, performansı da cabası.. kısacası, araç sınıfında bence rakipsiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscartybalt

konu biraz hort olcak ama bir primera 2.0 SE kullanıcısı olarak mesajım bulunsun istedim. arkadaşlar aracım 98 model, her açıdan, yakıt, performans, donanım, konfor ve karizma açısından bence rakipsiz bir araç. döneminin en lüks modellerinde bulunan(cruise control, yükseklik ayarlı farlar, çocuk kilidi, sis farı, zincirli triger, vs..)özellikleri var aracın. insanlar 2.0 motor olduğu için çok yakar düşüncesiyle uzak duruyolar fakat normal kullanımda araç 1.6 araçlarla aynı, hatta daha az yakıyor, performansı da cabası.. kısacası, araç sınıfında bence rakipsiz..

yakın zamanda benim de dikkatimi çekti primera. parça konusunda sıkıntı yaşadığınız oldu mu. yani serviste dahi bulamayacağınız parçalar var diyebilir miyiz bu araba için.
    diğer bir konu da kronik arızası var mı alırken şuna dikkat edin diyebileceğiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.