Şimdi Ara

GM oynayanlar toplanın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Garry's Modu hepiniz biliyosunuzdur. Birlikte TR serverlerinde falan takılalım yada pvp server acıp kendimiz oynayalım, Oynamak isteyenler steamlerini yazsin ekleyelim hatta steamde grup falanda kuralım gercekten oynanılması gereken bir oyun. Ayrıca hertürlü paylasımları yapalım bu konu altında..

• Bilmiyordum ilk defa duydum
  • İlk defa duydum bilmiyordum
  • bende bilmiyorum
  • Garry's Mod veya GMod, Half-Life 2 üzerine kurulan bir kum havuzu modudur. Bu mod ile kullanıcılar, oyunun içersindeki materyalleri kullanarak birçok şey yaratabilirler. Bunlar kullanıcının hayalgücüne kalmış şeylerdir. Makineler, robotlar, karikatürler vb..
    Garry's Mod, sadece kullanıcıya oyunun içersindeki materyalleri kullanabilmesi için kolaylık sağlar. Modun temeli yerçekimi kanunlarına dayanmaktadır...(Fizik 10 numara)

----Genel----

Garry's Mod, 2005 yılında Garry Newman tarafından yaratılmıştır. Mod ilk çıktığında, oldukça basitti. O zamandan bu zamana modun birçok versiyonu çıktı. Ve şu an kullanılan versiyonu, Garry's Mod 2007'dir.
    Mod, Steam aracılığıyla 9.99 dolara satın alınabilinmektedir. Ancak internette Garry's Mod'un ücretsiz 9. sürümleri de mevcuttur. Fakat 9. sürüm 10. sürüme göre kullanıcıya daha az olanaklar sağlamaktadır. Bu yüzden 10. sürüm tercih edilmektedir.

artık biliyosunuz birazda kendiniz kurcalayın cok seveceksiniz

• Ben biliyorum .Orjinali var elimde :D .Bİ Klüp mü ne açsak acaba
  • İlk duydum defa bilmiyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Ben biliyorum .Orjinali var elimde :D .Bİ Klüp mü ne açsak acaba

açalım ya bencede steamde grup falan açalım gercekten cok eglenceli herşeyi yapabiliyoruz. minecraftın biraz teknolojik olanını düşünün cok harika gercekten
  • Defa ilk bilmiyordum duydum.
  • Bende ilk defa duyduuum
  • nası ilk defa duyarsınız ya :D çok bilinen bi oyun aslında, duymadım diyenler internetten inceledikten sonra yorumlarını yazarsa diger arkadaslarda bilgilenir
  • yukarıı
  • Zorrentte var.Ama korsan kullanmayalım kullandırtmayalım (!)

Games/PC Rip Half-Life 2: Garry's Mod 11 (2011) Download 77 Rating: 4.0 / 5 2012-03-26
    13:39:13 3.75
    GB 1,428
    times 95 7
    Games/PC ISO Garry's Mod v11-mu6o Download 336 Rating: 4.5 / 5 2009-09-30
    19:57:40 1.64GB 11,912
    times 16 0
    Games/PC Rip Half-Life 2: Garry's Mod 10 (2007) Download 285 Rating: 4.7 / 5 2008-09-27
    15:56:32 1.73GB 16,096
    times 19 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosünüs mü o -- 13 Nisan 2012; 1:07:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.