Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız birisi soruma cevap verse kendince görüşlerini bizimle paylaşsa fena olmaz
  • Neyi ustun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 28 Mart 2014; 20:01:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram ustun mu
    Note 3 de gorilla glass 3 kullaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 28 Mart 2014; 20:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Neyi ustun ?

Hocam ucu ucuna farklılıklar olmasına rağmen fiyattaki aralığı hiçemi sayıyorsunuz neye göre karşılaştırma yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

quote:

Neyi ustun ?

Hocam ucu ucuna farklılıklar olmasına rağmen fiyattaki aralığı hiçemi sayıyorsunuz neye göre karşılaştırma yaptınız

Hocam arkadaşın acısı büyük. Note3u var. Bir de siz varmayın üstüne.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir fiyatta kesinlikle bariz fark var ama ben gm firmasindan sogudum
    801le gelecek dedi olmadi,ram 4 gb dedi oyle bir sey yok
    bu fiyata g2ye gore kesinlikle tercih edilir ama
    Ama benim biraz marka takintim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 28 Mart 2014; 20:05:45 >
  • quote:

Ram ustun mu
    Note 3 de gorilla glass 3 kullaniyor

Buyurun antutuya bakın kanıtlar ortada
     GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ

• QRX kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah, insanlarımız fanboylukta gerçekten sınır tanımıyorlar,çoğu telefonu videoların dışında görmediler bile,kazıklanmaktan bahsediyorlar, alan alır kime ne? ayrıca bu özellikleri 1300tl Ye veren başka bir firma varda bizim mi haberimiz yok? en yakın rakibi G2 ama onunda 16Gb lik versiyonu bile 1500 civarında paralel ithalat hariç, kaldı kı onunla discovery elite arasında 16gb hafıza ve 1 gb ekstra ram farkı var? Herşeyin hakkını vermek gerekiyor tabiki 1200den cıksa daha iyiydi ama bu fiyata daha iyisini alabilme ihtimalimiz yok, yalandan yere konuya girip çöp yazanları da anlayamıyorum neyin kafasındalar acaba
    kısacası bu fiyata bu telefon gerçekten harika

hocam size de tekrardan hayırlı olsun
  • Burda beyaz renk var. bende beyaz arıyorum ama kararsızım sipariş konusunda. sipariş eden olursa paylaşırsa sevinirim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/general-mobile-discovery-elite-white-32gb.html
  • Niye acim olacak
    memnunum note 3den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 28 Mart 2014; 20:09:24 >
  • Hocam bu tablonun ramle ne alakasi var?
    Ayrica note 3 kitkatla bu puani almaya basladi zaten
    ben elite e kotu demiyorum sadece markadan dolayi sicak bakmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 28 Mart 2014; 20:11:18 >
  • Bu arada benim sorum kaynadı gitti.Konuyla alakalı ve bilgisi olanlara s800 ile s801 arasında ciddi manada bi performans farklılığı olacakmı bugün yarın sipariş veeceğim ama s801 gerçektende cok daha iyi gelecek derseniz beklemeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa 09 -- 28 Mart 2014; 20:14:28 >
  • Neredeyse hicbir fark olmaz
    s805le s800 farki bariz olur ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 28 Mart 2014; 20:17:01 >
  • 2.2 ile 2.4 ghz arasında fark var tabii ki.
  • Almaya karar verdim gibi birşey en uygun nasıl alabiliriz

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Ah bide radyosu olsaydı
  • Hocam kusura bakmayın. O kadar saçma mesajlar atılmaya başlandı ki sizin mesajınızı da onlardan biri sandım. @srknpower

Bu telefon (s800'lü model) uzun süre kullanılır. Şu an google play'de çalıştıramayacağı uygulama yoktur. (uyumluluk sorunları olabilir.onları saymıyorum.) Zamanınız varsa s801'li modeli bekleyin tabi. Ama ben arada büyük performans farkları olacağını sanmıyorum. (http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/Qualcomm-mevcut-mimarisinin-en-hizli-islemcisini-duyurdu-Snapdragon-801.htm ) @mustafa 09

Teşekkür ederim hocam. @orhank52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 28 Mart 2014; 20:23:22 >

• quote:

Neredeyse hicbir fark olmaz
    s805le s800 farki bariz olur ama

Saol cevabın için.Sınıftan bir arkadaşım şu haftaya kadar elitei güzel görüp benimle beraber savunurken cephe değiştirdi bana sürekli LG G2 almamı söylüyor sebep olarakta gmin çin malı olmasını gösteriyor ama şimdiye kadar alanlarda hiç olumsuz yorum yapanını görmedim :Dİyi cihaz
  • Elektronik marketlerde varmıdır bende almayı düşünşyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.