Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.facebook.com/GMDiscoveryEliteTR/photos/pb.238483063001105.-2207520000.1397595193./260879257428152/?type=3&theater
    Abi senin cihazın fotoyu almışlar yorumları pek beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

https://www.facebook.com/GMDiscoveryEliteTR/photos/pb.238483063001105.-2207520000.1397595193./260879257428152/?type=3&theater
    Abi senin cihazın fotoyu almışlar yorumları pek beğenmedim

Oraya yazdım ama yapabileceğim bir şey yok.İsterseniz konudaki fotoğrafları kaldırabilirim ama facedekine bir şey yapamam.İnce bir fırça attım zaten.

• grolof kullanıcısına yanıt
    İyi cevap vermişsin abi :D
  • Arkadaşlar Cihazın otomatik ekran parlaklığında sıkıntı mı var yoksa bana mı öyle geliyor...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

bu elite, Gionee Elife E7 nin kırpılmış versiyonu dimi arkadaşlar?

Hic bir fark yok modeller arasinda

800 işlemcili 3gb ramli 16-8mp telefonun daha neyi kırpılmış olabilir?
  • Arkadaşlar cihazı alalı hafta oluyor ve memnunum. Fakat hem wifi hem 3g de youtube vidyoları acılmıyor sebebi ne olabilir ? bu şekilde olan cihaz varmı kımsede , yoksa benım cıhazda mı sıkıntı var ? ''ağ ile ilgili bir sorun oluştu '' diyor vidyo acarken.
  • Psyagami P kullanıcısına yanıt
    youtube dan video dan netten kaynaklı olabiliyor düzelir o
    düzelmezse bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an elite ile youtube da sıkıntısız vidyo izleyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyagami

Arkadaşlar cihazı alalı hafta oluyor ve memnunum. Fakat hem wifi hem 3g de youtube vidyoları acılmıyor sebebi ne olabilir ? bu şekilde olan cihaz varmı kımsede , yoksa benım cıhazda mı sıkıntı var ? ''ağ ile ilgili bir sorun oluştu '' diyor vidyo acarken.

youtube yasak olduğu için girmiyor. DNS ayarını 8.8.8.8 yap girersin.
  • cekale C kullanıcısına yanıt
    tamam dns değiştirip bide öle deniyim yarın .teşekkürler
  • 1000 tl. ye buldum 1 haftalık... elden teslim edilecek. nedir son durum_? memnun muyuz_??? alıyım mı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

1000 tl. ye buldum 1 haftalık... elden teslim edilecek. nedir son durum_? memnun muyuz_??? alıyım mı_?

Boyle cihazi 1000 tl ye bulmussun kacirma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cekale

quote:

Orijinalden alıntı: Psyagami

Arkadaşlar cihazı alalı hafta oluyor ve memnunum. Fakat hem wifi hem 3g de youtube vidyoları acılmıyor sebebi ne olabilir ? bu şekilde olan cihaz varmı kımsede , yoksa benım cıhazda mı sıkıntı var ? ''ağ ile ilgili bir sorun oluştu '' diyor vidyo acarken.

youtube yasak olduğu için girmiyor. DNS ayarını 8.8.8.8 yap girersin.

arkadaşlar telefonun dns ayarı nerden değişiyor yazar mısınız ben bulamadım.
  • gelbial G kullanıcısına yanıt
    fiyatları çekmişler aşağı :D
  • Bugün bende gold dan aldım beyaz elite zor bir süreç oldu ama sonunda bende elite kullanıcısı oldum.

Telefonu kullananlar telefon elime ulaştığında ilk ne yapmalıyım ? Ne kadar süre şarjda kalmalı, hangi uygulamalar kurulmalı/kaldırılmalı ? Bilgi verebilir misiniz ?
  • 2gündür kullanıyorum bu telefonu fakat bu gün kullandığım wifiyi bulamıyorum. Evde tüm telefon tablet hepsi buluyor bir tek benim telefon iki gündür kullandığım wifiyi bulamıyor . napıcqm bi akıl verin....

• Gionee resmi facebook hesabından 4.4.2'nin mayısta geleceğini duyurmuş.

• istanbul civarında fiyatlardan haberi olan varmı özellikle eyüp tarafında piyasası ne kadar.Dayıma haber verdim uygun bir fiyata oradan bulursa oradan alacağım!
  • Beyaz Elite ile 3. günüm şuana kadar gözlemlediklerim.(1280 liraya bir numaram'dan Ankara bürosundan elden satın aldım)
    Artıları
    -Büyük ekranlı olması oyun oynarken film izlerken baya iyi
    -Kasma gibi bi problemim olmadı ekran geçişlerinde vs.
    -Aynı anda birden çok oyun açıp ana menuye dondukten sonra tekrar kaldıgım yerden devam edebiliyorum ve bu oyunların veya uygulamaların çok sayıda olup aynı işlemi tekrar yapabilmeme olanak vermesi yani ram miktarı bi hayli iyi
    Diğer ana sebebleri teker teker saymayım diyorum ama kamerası mükemmel(sol köşelerde flu luk yok bende özellikle deniyorum ama hiç göremedim)
    Eksileri
    -Sadece benim başımamı geliyor bilmiyorum ama telefon görüşmesi çok yapan biriyim 4-5 konuşmadan 2-3 tanesinde bu oluyor karşıdakinin sesi titriyor ve gitmiyor sanki çekmiyor gibi ama benim sesim net gidiyor mesela şöyle geliyor bana n a sıl s s n ii yy ii m si nn tarzı buda can sıkıyor kapatıp aynı noktadan birdaha arıyorum bu sefer düzeliyor.
    -Sarjı oyunlarda (özellikle işlemciyi ve ekran kartını fulle yakın kullanan oyunlarda)hızlı gidiyor ama her halükarda 3 saat ekran süresi altına düşmüyosunuz buda bişey sonuçta bilerek aldık günü kurtarır yani.
    -Bide ısı diyecem ama bilmiyorum bi problemini görmedim dungeon hunter 4 oynadım uzun bi süre baktım baya bi ısınmış arkası derece kontrolü yaptım hemen 49.6 derece idi android telefonlarda 60 dereceye kadar normal deniyor. ama ısınması halinde kasma fps düşme kare atlama gibi birşey yaşamadım buda benim için bi problem oluşturmadı.
    -Wifi yakınlarındaysanız sıkıntı yokta mesela 1-2 diş çeken yerde iseniz arada kopmalar olabiliyor(buda normal geliyor pc bile sınırdayken sık sık kopma yapbiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sate -- 23 Nisan 2014; 14:52:09 >

• elite lite ne zaman çıkacak acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 23 Nisan 2014; 16:44:04 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.