Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gürol Abi telefon un biraz önce güneş altında fotoğrafını çektim direk güneşe çevirdim telefonu S4 ile çektim ona kalırsa telefonda hiç bir şey gözükmüyor :D :D yani telefon sim siyah duruyor sanki tuş kilidindeymiş gibi ama ben yazıları menüdeki simgenin ne olduğunu görebiliyorum.Abi ben güneş altında ekranı çok iyi en iyi ekran bu demiyorum hiç görünmüyor diyene benim o yazdığım.Ama benim işimi görür yani bu ekran. Konya ya vuran güneş farklı demekki :D :D abi bir gün gelirsen KONYA ya bi çay kahve söylerim hemde bakmış olursun :D :D bende yalan söylemiyorum s3 te hiç bir şey göremiyordum bunda görebiliyorum ama şunuda farkettim bir telefon un çekmesi ile kendi gördüğün arasında baya bir fark var hani neymiş diyenler gitsin baksın ne alacaksa.S4 ün kamerasıyla çektim sim siyah ekran :D
  • Arkadaşlar telefon un bir hatasımı diyim tam bilemedim birşeyler demek istiyorum.
    Telefon un bu altında bulunan dokunmatik tuşlar varya 3 tane bunlardan en sağdaki geri tuşunu çok kullandığım için diyorum.MEsela bi uygulamadayım geri gelicem tıklıyorum ama gelmiyor geceden beri kendi kendime test yaptım bi anlamda sanki o tuşlarda bi SAMSUNG hassaslığı yok gibi yani tuşa tam anlamı ile dokunursan tamam ama biraz üstüne veya bir kısmına dokunmayıp bir kısmına dokunursan ya algılamıyor yada bazen algılayabiliyor.Yani o tuşlar sanki pek hassas değil gibi tam bilemedim siz de de oluyormu yazarsınız birde bildirimler konusunda bi eksiği var galiba mesela Facebook tan Maçkolik ten bildirim bazen gelmiyor.Geçen gün waatsapa girdim direk mesaj geldi girmesem gelmiyecek yani birde waatsapa kimin ne zaman girdiğini bazı kişilerde göstermiyor ( çoğu kişide ) bu kişinin gizliliğinden değil sordum. 1 haftada telefon un eksiklerini gördükçe yazıyorum eğer düzgün bir güncelleme gelirse düzelir bence ama bu tuşlar gerçekten sıkıntılı gibi.?

• alttaki 3 tuş benimde dikkatimi çekti. ama samsung dan daha az hassas gibi değilde örneğin geri tuşunun bulunduğu yerde tam üzerine basmayınca algılamıyor. samsung da daha geniş bir alan vardı sanırım neresine bassak işlevini yapıyordu. bunda tam o noktaya basmayınca işlevini yerine getirmiyor.
  • grolof hocam ekran fotoğraflarını paylaşmış. görünce hayret ettim ve bugün gün ışığında dikkatlice inceledim ekranı görünmeme gibi bir sıkıntısı yok. ancak fotoğraf çekeyim dediğimde ekran grolof hocamın ekranı gibi karanlık çıkıyor.ekran çok parladığı için fotoğrafta öyle çıkıyor ancak görünmesi konusunda en ufak problem yok. hatta note3 ile yanyana koyup baktım gün ışığında note3 gibi olmasada aralarında dağlar kadar fark yok. note3 yüzde yüz görünüyor dersek elite ye yüzde 96 veririm ve dahada aşağı düşmem yani aralarında aman aman fark yok.

note3 le aralarında şu fark var note3 te veya s4 de nova oyununu, yanında asphalt 8 oyununu ve mc3 oyununu aynı anda açtığım zaman birinden çıkıp diğerine girdiğimde diğer oyun kapanıyor ve başa dönüyordu. elite de bu oyunların üçünü birden açtım ve birini kapatım diğerini açarak oynadım ve kapatıp diğerine geçerken pause basmış gibi oyun bekleyip o oyuna tekrar döndüğümde kaldığı yerden devam ediyor. ayrıca bukadar ağır oyunlar açıkken ısınma yok denecek kadar az ve takılma vs olmuyor. ben ilk note 3 ümü aldığımda bile 1 saat içinde 3 defa donduğunu ve pil çıkartmak zorunda kaldığımı hatırlıyorum.

sonuç olarak note3 den bu cihaza geçtiğime hiç pişman değilim ve on numara cihaz. güncellemelerle daha iyi olacaktır diye düşünüyorum fakat bu şekilde bile şikayetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^albatros^^ -- 12 Nisan 2014; 13:13:05 >

• ha birde note3 ve diğer cihazlarımda internet sayfasına girdiğimde ekranı görebileceğim bir şekilde büyütüp başka yerlere tıklayarak geçtiğimde ve geri tuşuna bastığımda ekran büyüklüğü en son bıraktığım büyüklükte kalmayıp hep sayfanın en küçük haline dönüyordu. bu cihazda ise her tıkladığım sayfaya geri döndüğümde daha önceki büyüttüğüm oranda kalıyor. süper bir ayrıntı.
  • kasa olayına gelince benim şahsi fikrim samsung serisinden yine güzel. tüm cihazlarımın kenarlarının soyulmasından ve o çerçeveyi samsungun kenarına monte eden mühendise küfretmekten bıkmıştım. gm elite de o sorunda yok. kasayı beğenmeyenlerin negibi bir beklentisi var onuda anlamış değilim. sadece köşeleri olmasaymış daha iyi olurmuş diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

kasa olayına gelince benim şahsi fikrim samsung serisinden yine güzel. tüm cihazlarımın kenarlarının soyulmasından ve o çerçeveyi samsungun kenarına monte eden mühendise küfretmekten bıkmıştım. gm elite de o sorunda yok. kasayı beğenmeyenlerin negibi bir beklentisi var onuda anlamış değilim. sadece köşeleri olmasaymış daha iyi olurmuş diyebilirim.

Aynen kardeşim bende senin gibi düşünüyorum. Tuş konusunda dediğim gibi tam dokunmayınca bazen algılamıyor.Ekranını bende çok seviyorum güneş altında ki görünürlüğü de makul bir seviyede daha iyi olabilirdi elbet ama görünüyor sonuçta.Kasası zaten Samsung telefonlarından daha sağlam hissi veriyor kişiye Yıllardır Samsung kullandığım için.Bende hiç bir oyunda lag takılma yaşamadım.İnşallah Güncellemeleri düzgün ve yerinde yaparlar.Aslında böyle yazılımsal sıkıntıları da telefon yeni çıktığı için görmezden gelebiliriz. S4 ü ilk aldığım gün telefon resetlerle uğraşıyordu.Lg g2 komşuda var kamerasının focus sıkıntısı olsun çekim kalitesi çok değişikdi ilk aldığı zaman telefonun menüsünde gezerken ısınıyordu ya şimdi ne durumda bilmiyorum okuduğu ile gitti.O yüzden bu telefon u birde adamlar biran önce çıkarttıkları için 4.2 ile geldiğini söylediler zaten he daha erken çıkartacaklardı geç geldi diyen olabilir onu GENERAL MOBİLE bilecek artık. Size telefon un bir kaç fotoğrafını paylaşıyım kabı ile bir görün sizce nasıl. ?

• Arkadaşlar az önce ufak çaplı bir araştırma sonucu reeal marketlerinde GM elite teşhir ürününü inceledim onun dışında bir yerde göremedim zaten. İlgili arkadaşlar Reeal alışveriş marketlerinde ürünü inceleyebilir!

Not: Ben İstanbul Anadolu yakasında real de rastladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twonumber -- 12 Nisan 2014; 14:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu urun gold bimeks vatan dan birine gelsin hemen alicam yeter millet yaziyor canim cekt. i

• +

• +

• Resimler neden ters çıktı anlamadım ama.S4 active le çektim fotoğrafları.
  • Bazı gerçekler vardır inansanızda inanmasanızda doğru birdir ve değişmez.Eğer telefon güneş ışığı altında ister gözle ister fotoğraf makinasıyla fotoğraf çektiğinizde parlıyor ve görünmüyorsa arka planda yanan ışık yetersiz demektir.
    Arkadaki ışık güneş ışığını bastırırsa ekran ayna vazifesi görmez.
    Buyrun oda içinde çektiğim fotoğrafta aynı gözümle görebildiğim gibi görünüyor,kamera ile parlasa burdada parlar.
    Telefonu alan kişi sayısı çoğalınca daha doğru teşhis konacağı kanaatindeyim.
    Önemli olan benim beğenmem değil zaten,ben beğenmediğim için satacağım.Kullanan arkadaşlar memnun kalsın,önemli olan odur.
    Benim derdim doğruyu paylaşmak.Donanımhaberdeki arkadaşların incelemesine kanıp acele ederek aldım ve aldığıma pişmanım.Çünkü
    anlatılan bazı özellikleri yanlış anlatıyorlar yada taraflı anlatıyorlar.
    Benim general mobile ile veya herhangi bir kişi ile hiç bir derdim yok.Büyümeyi kafasına koymuş bir
    firma üretim hatası olan usb girişi için para talep etmez yada telpa gibi türkiyenin en berbat teknik servisini yanına almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 12 Nisan 2014; 15:36:21 >

• Bunuda bulutlu bir havada odanın penceresinden çektim.Gözümle nasıl görüyorsam makinada aynısını çekiyor.Tabi genç insanın görmesi ile benim yaşımda gözlükle bakmak arasında fark olur ama dediğiniz gibi değil.Ben xperia z
    s4 note3 ve lg g2 kullandım bana göre xperia z den bile az görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 12 Nisan 2014; 15:44:14 >
  • Fiyatı dışında çok iyi telefon.
  • Aslinda fiyati gayet kabul edilebilir emsalleeine bakildiginda note 3 2000 tl z2 de o civarda bir tek G2 16 gb var ayni fiyata ama onuda elite lite ile mukayese etmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPan13 -- 12 Nisan 2014; 18:29:32 >
  • Ana ekrandaki sayfa sayısını 1 e düşürmenin yolu yokmu arkadaşlar.

• quote:

Ana ekrandaki sayfa sayısını 1 e düşürmenin yolu yokmu arkadaşlar.

Hocam bende kullanitorum disco launcher bir ekrandaki tum widgetleri kaldirsaniz o sayfa yk okur eger bir widgeti saga yada ola suruklerseniz orda yebi bir sayfa olusur

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Ana ekrandaki sayfa sayısını 1 e düşürmenin yolu yokmu arkadaşlar.

Hocam bende kullanitorum disco launcher bir ekrandaki tum widgetleri kaldirsaniz o sayfa yk okur eger bir widgeti saga yada ola suruklerseniz orda yebi bir sayfa olusur

Teşekkür ederim kardeş.

• sanırım bağlantı ayarınızdan bildirim gelmiyor.
    wifiyi kapatıyor bazı telefonlar bir süre sonra (ben de htc de rastladım buna)

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.