Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

sanırım bağlantı ayarınızdan bildirim gelmiyor.
    wifiyi kapatıyor bazı telefonlar bir süre sonra (ben de htc de rastladım buna)

yok wifi kapatmıyor açık gözüküyor da bildirim yok.
  • Ya arkadaşlar ne zaman gelecek bu telefon adam akıllı. Hiç bir alışveriş mağazasında yok. Ne media markt ne bimeks ne de kliksa bulamıyoruz :)) Telefoncularda var aslında ama onlar da taksit yapmıyor. 3 gün önce Bakırköyde telefonculara sordum taksit yapmadıklarını belirttiler hatta bir telefoncu telefonun fiyatını 1350 dedi hayırlı işler istanbulda her malın alıcısı vardır dedim ve dükkandan çıktım:))
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Hocam ben görebiliyorum siz haklisiniz telin parlakligi değil de cami ayna gibi ondan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candar77

Hocam ben görebiliyorum siz haklisiniz telin parlakligi değil de cami ayna gibi ondan olabilir.

Ekran koruyucudanda şüphelenmeye başladım,çokda güzel yapıştırmıştım sökmeyi göze alamıyorum.
    Ondan da kaynaklanabilir diye düşünmeye başladım.Toksa telefonun günahınımı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djlwcafi

Ya arkadaşlar ne zaman gelecek bu telefon adam akıllı. Hiç bir alışveriş mağazasında yok. Ne media markt ne bimeks ne de kliksa bulamıyoruz :)) Telefoncularda var aslında ama onlar da taksit yapmıyor. 3 gün önce Bakırköyde telefonculara sordum taksit yapmadıklarını belirttiler hatta bir telefoncu telefonun fiyatını 1350 dedi hayırlı işler istanbulda her malın alıcısı vardır dedim ve dükkandan çıktım:))

16 günlük sıfırdan farksız telefonumu satıyorum istersen adına fotoğraf makinası diye ilan açarım 9 taksit ile 1222 liraya satarım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-27.03.2014-faturali-sifirdan-farksiz-siyah-elite-160532500/detay/
    Burda 1170 liraya ilan açtım sanalpazara koyarsam zaten 60 lira keserler .Beğenmezsen iade edebilirsin.

• grolof kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda ekran koruyucu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Ya arkadaşlar ne zaman gelecek bu telefon adam akıllı. Hiç bir alışveriş mağazasında yok. Ne media markt ne bimeks ne de kliksa bulamıyoruz :)) Telefoncularda var aslında ama onlar da taksit yapmıyor. 3 gün önce Bakırköyde telefonculara sordum taksit yapmadıklarını belirttiler hatta bir telefoncu telefonun fiyatını 1350 dedi hayırlı işler istanbulda her malın alıcısı vardır dedim ve dükkandan çıktım:))

16 günlük sıfırdan farksız telefonumu satıyorum istersen adına fotoğraf makinası diye ilan açarım 9 taksit ile 1222 liraya satarım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-27.03.2014-faturali-sifirdan-farksiz-siyah-elite-160532500/detay/
    Burda 1170 liraya ilan açtım sanalpazara koyarsam zaten 60 lira keserler .Beğenmezsen iade edebilirsin.

abi çok sağol ama sıfır kutuyu açmak istiyorum. Bu zevki tatmak daha iyi gelecek. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

Benim cihazda ekran koruyucu yok

Bende şüphelenmeye başladım ama satma niyetim olduğu için söküp denemeyeceğim.Ama o kadar etkileyeceğini sanmıyorum.Mat olsa hadi neyse.
  • quote:

quote:

quote:

abi çok sağol ama sıfır kutuyu açmak istiyorum. Bu zevki tatmak daha iyi gelecek. :)

Tabiki sen bilirsin.Taksitle almak isteyince öyle bir şey önereyim dedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki sen bilirsin.Taksitle almak isteyince öyle bir şey önereyim dedim.

Güral Abi satınca ne alacaksın çok merak ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparen11 -- 13 Nisan 2014; 21:58:12 >

• alparen11 kullanıcısına yanıt
    Bu akşam sattım nihayet.
    Kısa bir beraberliğimiz oldu ve aranızdan ayrılıyorum.
    Herkese problemsiz kullanımlar diliyorum.İnşallah istediğiniz gibi güncelleme gelirde bende sattığıma pişman olurum.

Xperia z1 veya note 3 N9005 yani yurtdışı olanından alacağım daha evvelde kullanmıştım 4K video çekebilen modeli.
    Şimdilik aramadayım,hangisi hesaplı olursa ona yöneleceğim.
  • Arkadaşlar telefonu şarza tanıyorum yüzde yüz olduktan sonra demiyorum. Kullanmaya 1 2 dakika kullanma direk yüzde 93 e düşüyor. Bu durumu yaşayan başka arkadaş varmı?
    İki farklı cihazla demedim durum aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

Arkadaşlar telefonu şarza tanıyorum yüzde yüz olduktan sonra demiyorum. Kullanmaya 1 2 dakika kullanma direk yüzde 93 e düşüyor. Bu durumu yaşayan başka arkadaş varmı?
    İki farklı cihazla demedim durum aynı.

Kardeşim sanki bir kere oldu o banada tam bilemiyorum ama sanki olmuştu.
  • beyaz modelini sipariş ettim yarın elimde olacak inşallah :D siyah istiyordum ama beyaz vardı tek mecbur onu aldım :D kliksadan 9 taksitle +100lira world puan verio 1200e geldi ne güzel :D
  • Hayırlı olsun :)
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) 2 aydır bu telefonu araştırıyorum sonunda almak nasip oldu :)
  • bu elite, Gionee Elife E7 nin kırpılmış versiyonu dimi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

bu elite, Gionee Elife E7 nin kırpılmış versiyonu dimi arkadaşlar?

Hic bir fark yok modeller arasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

işlencisi e7 nin 800 ac deilmi alite de sadece 800 ac si yok yani frekansı düşük e7 2.5ghz elite 2.2ghz okadar da önemli deil gerçi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

işlencisi e7 nin 800 ac deilmi alite de sadece 800 ac si yok yani frekansı düşük e7 2.5ghz elite 2.2ghz okadar da önemli deil gerçi :)

O elife e7 lte elite 4g olarak gelcek. Bu normal elife e7 elite olarak gelen

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.