Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam amoled ve ips ekranlarin tek farki biri cok enerji yiyor digeri daha az ve renk degerleri daha farkli iki model sadece. Ikiside kaliteli kalitesiz degil. ikiside Gorilla glass 3 govde panel kullaniyor, bu konuda da aynilar.

Guncelleme konusunda takilacaksaniz bu baska bir husus. Kisa surelerde surekli guncelleme veren bir firma soyleyin ben de şişeden cin cikartayim

Ramleri ayni ama kullanilan marka nedir bilmiyorum.
    Islemcileri ayni hicbir fark yok kesinlikle. Downclock yapilmis orasi apayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 28 Mart 2014; 22:00:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 ile arti ve eksileri değerlendirdim. Batarya için g2 almaya karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Vay arkadaş bu forumda bir şey paylaşmaya gelmiyor.Misafir modu ile ilgili paylaştığım resmi çalmışlar. https://www.facebook.com/GMDiscoveryEliteTR

Telefonu satanlar bile yeni yeni ögreniyo

• Hocam bak sana bir test sunayım 1080p bir video aç senin telin yanına g2 yada ht one vs (gmd bile koyabilirsin:D) aynı anda videoyu başlat ve aradaki renk farklarına bakmanı öneririm özellikle beyaza hafif flu yeşilimsi bir renk verir hatta dikktli inceledikçe aradaki farkı sende göreceksin ,note 2 kullanırken gmd o kunuda benim telin eline vermişti.Gerçekçi olalım marka takıntısı yapmayalım ben kabul ettim sende et,ha note serisiin yaptıklarının bir kısmını yapamayabilir.Note çok farklı bir telefon onuda kabul ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazin44 -- 28 Mart 2014; 22:18:53 >
  • Ya arkadaşlar bu antutu olayı biraz abartılıyor mu yoksa ben mi birşeyleri yanlış biliyorum: ) fabrikasyon. Bu arada elite çok aklımı çeliyor . Canlı Canlı inceleme için gün sayıyorum.

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 28 Mart 2014; 22:47:01 >
  • otg denedinizmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given35 -- 28 Mart 2014; 22:37:15 >
  • hazin44 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben burada marka savunmuyorum farkindaysan? Ben sana donanimlari anlatiyorum, kaldi ki o ozellikleri sana ben acikliyorum zaten. Senin de tekrar soylemen gereksiz :)

Ben sadece malzeme acisindan soyluyorum. Siradan bir kullanici telefona sadece uygulama yukler ama ilgili kullanici yazilimindan sonuna dek faydalanmak ister. Renk ayarlarini yapmak her telefonda çok basit bunu unutmayin :)

Ben g2 kullaniyorum ama hosuma giderse de discovery elite alirim dusuncesindeyim. Tabi belli bir sure bekleyecegim 1-2 ay icinde kullanicilardan şikayetler olur mu olmaz mi ona gore sekillenir tercihim.

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Ortada bir yanlış anlaşılma var Biz radyo yok derken o ara note 3'ten bahsediyorduk hocam
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Ne diyossuuuunnn

Ee naptin müdür
  • yerleşelim takip
  • 4.4 kesin gelir mi beyler ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

otg denedinizmi

Henüz denmemedim.

Bu arada sahte arama olayını beğenmedim. sahte aramada telefonu cevaplayınca ses hoparlörden cikiyor.Ahizeden gelmiyor. Yani foyanız ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam diyelim ki telefon dondu. Resetlemek için bir metot var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pecobra

Hocam diyelim ki telefon dondu. Resetlemek için bir metot var mı.

İlla vardır da ben bilmiyorum.belki kullanma kılavuzunda yaziyordur.

• quote:

quote:

İlla vardır da ben bilmiyorum.belki kullanma kılavuzunda yaziyordur.

Teşekkürler.
  • şu mobil-mini- tablet surumlerin hepsinde olan 'simage' sorununu bir cozseler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya95i

şu mobil-mini- tablet surumlerin hepsinde olan 'simage' sorununu bir cozseler.

Hocam ilk mesajın en altında mobil için linkler var.

• @QRX

yok hocam defalarca yonetime belirtildi ama yok. illa masaustu surumdeb girecegiz simage leri gorebilmek icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

otg denedinizmi

Henüz denmemedim.

Bu arada sahte arama olayını beğenmedim. sahte aramada telefonu cevaplayınca ses hoparlörden cikiyor.Ahizeden gelmiyor. Yani foyanız ortaya çıkıyor.

Elite Fail :D
  • quote:

pil bitene kadar bekleyeceksin

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.