Şimdi Ara

Gm discovery ölü pixel. SERVİSE GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün paylaştığım gm discovery ölü pixel sorununda bazı arkadaşlardada aynı problemin olduğunu gördüm bugün aldığım yere götürdüm telpayı aradılar telefonda teknik servise gönderilmesini gerektiğini sölediler neyse telefonu bıraktım.. garanti ewraklarına cihaz 3 günlük cihazın mümkünse değişmesini iztiyoruz yazdık.. büyük ihtimalle değiştirmeleri gerekiyor ole umuyorum tamir görmesini istemiyorum.. birde ölü piksel göremedik diye yollarlarsa olayın sonuna kadar arkasındayım ucuzda olsa 600 liralık cihaz hem gönderiyoruz 20 gün bekliyoruz hemde değişmeden gelirse sinirlenirim..araya bayram girdi bayramdan sonra olanlarla ilgili bir konu daha açarım..birde bu sorunla karşılaşanlar ve cihazını değiştirenler cihazı servise alıp oyle mi değiştiriyolar(10-15 gün bekleniyormu) yoksa gider gitmez değiştirolarmı.. cewaplarsanız sewinirim..Saygılarımla

• merak ettiğim bişey var.ölü pikselden dolayı cihazı gönderdik diyelim.cihaz sağlam olarak geldi.daha sonra bu cihazda kendiliğinden ölü piksel sorunu çıkar mı?ona göre nokia lumia 520 yada bu telefonu alacağım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çivilisopa

merak ettiğim bişey var.ölü pikselden dolayı cihazı gönderdik diyelim.cihaz sağlam olarak geldi.daha sonra bu cihazda kendiliğinden ölü piksel sorunu çıkar mı?ona göre nokia lumia 520 yada bu telefonu alacağım da.

bilemiycem onu ama lumia 520 bu telefonun yanında fiyatını haketmiyor 2 gündür sewerek kullanıyodum bende gm discowery i taki bu piksel sorunu çıkana kadar.. saten çok belli olmuyor telefoncu bile zor gördü ekran hd olunca pikseller çok ufak çook zor görünüyor ama ben bu konularda biraz hassasım o yüzden werdim garantiye.. karar sana kalmış sorun yaşamama rağmen gm discowery diyorum..
  • BerkayKaradamak B kullanıcısına yanıt
    açıkçası bende seninle aynı fikirdeyim ama artık resmen bir android telefon çöplüğü var yanlış anlaşılmasın ama.600tl bütçem var elimdeki en iyi seçenek discovery.bu fiyata bu donanımda bir telefon bulamasaydım kesinlikle lumia serisinden bir telefon alırdım hiç düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çivilisopa

açıkçası bende seninle aynı fikirdeyim ama artık resmen bir android telefon çöplüğü var yanlış anlaşılmasın ama.600tl bütçem var elimdeki en iyi seçenek discovery.bu fiyata bu donanımda bir telefon bulamasaydım kesinlikle lumia serisinden bir telefon alırdım hiç düşünmeden.

bende 520 yi düşünmedim deil saten discowery çıkalı 2 ay falan oluyo yanlış hatırlamıyosam.. gittim bi telciye ikisini yanyana gördüm anında karar werdim discowery :D
  • Lumialarin hepsi çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertgonul kullanıcısına yanıt
    bombayı buraya bırakma ,birsürü konu var sonuçta orda konuş.arkadaş kendi sorunu için açmış bu başlığı sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar 5 ay önce aldıgım 16gb discovery ölü pixel hatası ve ekrana bastırınca dalgalanma yüzünden telpaya yolladım telefon ön panel degişti 1 hafta sonra tekrar ölü pixel aynı sorunlar yüzünden tekrar yolladım bakalım ne olacak telefon başıma bela oldu pişmanım almak isteyenlere önerim başka markaya yönelin bu telefonlarda ölü pixel sıkıntısını çok duydum.
  • ya sesvise telefonu gnderip gelen oldumu kaç gundegelır bende 4 gunluk telde bska bir sorundan yolladim 1,5 hafta oldu hala ses seda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş telpanın sitesinde imei numarasından takip edebilirsn
    para iadesi alamazmıyız acaba bu telefon ekran degişsede aynı sorun tekrarlıyo benım 2. oldu 3 de para iadesi talep edıcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferadc -- 11 Mart 2014; 11:44:39 >
  • basarıya gönderdim 6.günde bataryası değişip kargoya verildi 7.gün elimde olacak örnek verdim bende batarya sorunu vardı
  • telpaya gönderdigim pixel hatalı cihaz garanti dışı diyo bu ne anlama geliyor acaba bu telpa ne dandik bi şirketmiş müşteri hizmetleri bile yok ne yapabilirim ben şimdi cihazı tamir etmeese garantiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferadc -- 13 Mart 2014; 19:23:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.