Şimdi Ara

GM Discovery HepsiBurada mağdurları!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru: Kardeşim ben bu ürünü sipariş ederken 10 temmuzda stokta denildi ve o gün kargolanacağı söylendi. Şimdi ise elinizde kesin bi bilgi yok tahminen kargolanacak diyorsunuz. Bu nasıl iş!
    Hala bir hareketlilik yok

Cevap: Değerli Müşterimiz;

Belirtilen ürün markasından edinilen bilgiye göre sevkiyat ve gümrük işlemlerinde gecikme yaşandığı, bu nedenle ürünün tahminen ay sonuna doğru temin edilmiş olacağı bilgisi alınmıştır.

Dilerseniz ürün sipariş tutarını geçmeyecek şekilde farklı bir ürünle değişim talebinde bulunabilir veya temin edilme süresini bekleyebilirsiniz.

*Tedarik sürecini beklemeniz ve siparişinizde herhangi bir değişim/iptal yapmamanız halinde, tarafınıza ayrıca 8 GB hafıza kartı hediye olarak gönderilecektir.

Saygılarımızla.

-Arkadaşlar iptal edip Telpa Marketten almayı düşünüyorum. 29 hazirandan beri bekliyoruz yazık!

• ben 23 hazirandan beri bekliyorum. bana da aynı cevabı yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

ben 23 hazirandan beri bekliyorum. bana da aynı cevabı yazmışlar.

acaba bütün siteler içinmi geçerli bu şimdi iptal etsem telpa marketten almaya kalksam sonra ordada ay sonu deseler pişman olurum çünkü 100 tl hediye çeki var hb de birde sigorta var çok kararsızım telpada güvence vermiyoki bi stokta oluyo bi olmuyo kesin bişey yok
  • 26 haziranda sipariş edip parayı eft ile peşin yatırdım. Hala tedarik sürecinde.
  • Hepsiburada'dan gelen mail:

31.07.2013 tarihinde stoklarımızda olacak ve adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Siparişiniz kargoya verildiğinde size yine e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kanser olursak,sebebi hepsiburada ve Telpa'dır.

Kayıtta bulunsun istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

Hepsiburada'dan gelen mail:

31.07.2013 tarihinde stoklarımızda olacak ve adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Siparişiniz kargoya verildiğinde size yine e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

Neden iptal etmiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22sinde aldım cihazı halen yok.... dün bir mail geldi, bugün tekrar mail geldi, bu aptal şey yüzünden başka bir kaynaktan da alamadım telefonu ve stoklar da bitti

bana gelen email :

Yunus K. <noreply@hepsiburada.com>

9:13 AM (10 hours ago)

to me

Merhaba,

7 iş günlük temin süresi geçmiş olan ürününüzün bize ulaşması ile ilgili mağaza departmanımız gerekli işlemleri yapmaktadır. Aciliyetiniz ilgili mağaza departmanına bildirilmiş olup önceliğiniz göz önünde bulundurulacak ve mümkün olan en kısa sürede ürün gönderiminizin yapılması yönünde çalışılacaktır.

Siparişinizdeki ürünün kısa süre içerisinde tedarik edilmesini beklemekteyiz.

Yaşanan bu gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden bir kez daha özür dileriz.

Saygılarımızla.

Hepsiburada.com
    Müşteri Hizmetleri Ekibi

Hepsiburada.com

numaralı siparişinizde bulunan

" General Mobile Discovery-Siyah " ürünü,

Dilerseniz "http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?sid=1" linkinden bize ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada.com

http://www.hepsiburada.com

• ben hepsiburada siparişini iptal ettim. Bir daha da değil hepsiburada hiçbiryerden önsipariş vermem ders oldu bu,3 hafta bekledik utanmadan bir de bir 3haftadaha bekleyin deniyor, resmen enayi yerine koydular herkesi, terbiyesizlik başka birşey değil..
  • ben ayın27sinde sipariş verdim, 10temmuzda gelcek dendi, smdide ay sonu diyorlar
  • Onlarda ürünlerini satma derdinler. Telefon protokole takılmışsa satıcılar ne yapsın ön görülemeyen bir sorun oluşmuş. Bence maduriyetinizin öfkesini yanlış yere yöneltmişsiniz. Öfkeniz ya gümrüğe veya ithalatçıya olmalı.
    Hepinize geçmiş olsun diyelim. Ramazan ayı sabır ayıdır
  • nese 8gb hafıza kartı almaya gerek kalmadı :)beklicez mecburen
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

Onlarda ürünlerini satma derdinler. Telefon protokole takılmışsa satıcılar ne yapsın ön görülemeyen bir sorun oluşmuş. Bence maduriyetinizin öfkesini yanlış yere yöneltmişsiniz. Öfkeniz ya gümrüğe veya ithalatçıya olmalı.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

Onlarda ürünlerini satma derdinler. Telefon protokole takılmışsa satıcılar ne yapsın ön görülemeyen bir sorun oluşmuş. Bence maduriyetinizin öfkesini yanlış yere yöneltmişsiniz. Öfkeniz ya gümrüğe veya ithalatçıya olmalı.

evet bende beklemedeyim inşallah bir sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

nese 8gb hafıza kartı almaya gerek kalmadı :)beklicez mecburen

bunu bana yazmadılar. acaba herkeze göndermeyecekler mi?
  • Ben 2 defa sipariş verdim hepsiburadan. 1. Si ön siparişti çok gecikti daha sonra stoğa giren oldu onu da aldım 1 hafta geçti yine kargolamadılar .daha sonra kliksa paraf kampanyası çıktı bu seferde oradan aldım güya oda aynı gün gönderiydi 1 hafta kliksayla boğuştum en sonunda kliksa genel müdürüne tweet attım da sağolsun muhattap aldı beni ve sonunda telefona 1 ay gibi bir sürede kavuşabildim. Sizleri görünce iyiki iptal etmişim H.burada siparişimi diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.