Şimdi Ara

GM discovery hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gm discoverynin parçaları zor bulunur diye bir şeyler duydum zor mu bulunur birde sony xperia u4 nasıl ? gm ile karşılastırılınca ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-991671A40 -- 9 Eylül 2013; 13:01:01 >

• Parçalar hakkında net bir bilgim yok ama yinede bence bulunucağını düşünüyorum.

kariılaştırma için de;Discovery daha iyi bence.
  • Araba mı bu kardeşim parçası zor bulunsun? Bir sorun oldu mu telpaya gönderiyorsun, kılıf mılıf lazım oldu mu dünya kadar telefoncu ve internet sitesinde mevcut.
  • İçim rahatladı yorumlar için çok teşekkürler :)
  • Arkadaşım parça bulmakta zorlanmassın ama biraz tuzlu Örnek :

Silikon kap 15 TL
    Sert kap 25 TL
    Ekran koruyucu 10 TL
    Flip Cover 30 TL
    Ekranın kırılırsa ekran 59 TL (eğer kendin takamassan 15 TLde işçilik alıyor)
    Şarj soketi 25 TL ( eğer kendin takamazsan 10 TL işçilik alıyolar)
    Pil kapağı kırılırsa çizilirse üzerinde ( GM , gionee ) falan yazmayan yani markasız pil kapağı 32 TL
    Yedek batarya (üzerinde gionee yazar) 20 TL
    Araç kiti 30 TL
    Anakartı 150 TL + 25 TL işçilik

yani şuan ürünün herşeyini bulursun ama çok pahalı ( tabiki 600 TLlik bir telefon için )
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

Arkadaşım parça bulmakta zorlanmassın ama biraz tuzlu Örnek :

Silikon kap 15 TL
    Sert kap 25 TL
    Ekran koruyucu 10 TL
    Flip Cover 30 TL
    Pil kapağı kırılırsa çizilirse üzerinde ( GM , gionee ) falan yazmayan yani markasız pil kapağı 32 TL
    Araç kiti 30 TL

yani şuan ürünün herşeyini bulursun ama çok pahalı ( tabiki 600 TLlik bir telefon için )

Ekran 59 lirayasa bedavaymis bende note 2 var 400-500 tl telefonun ekrani samsung s3 de bu fiyatlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşım parça bulmakta zorlanmassın ama biraz tuzlu Örnek :

Silikon kap 15 TL
    Sert kap 25 TL
    Ekran koruyucu 10 TL
    Flip Cover 30 TL
    Araç kiti 30 TL

telefonu parçalayacak değilim ya temiz kullanırım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    General Mobile Discovery Sorun!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman sıkıntı çıkarmaz ben kullanıyorum bi tek şarj soketi bozuldu telefonu orjinale döndüremedim şarj soketi için 35 TL aldılar :D bide orj samsung usb kablosu aldım :D toplamda 45 TL bide 65 liraya hafıza kartı aldım 32 gb toplam maliyeti 550 telefon + 110 TL ek : 660 TL bide hepsiburada 100 tl hediye etti 560a geldi telefon bana :D
  • quote:

O zaman sıkıntı çıkarmaz ben kullanıyorum bi tek şarj soketi bozuldu telefonu orjinale döndüremedim şarj soketi için 35 TL aldılar :D bide orj samsung usb kablosu aldım :D toplamda 45 TL bide 65 liraya hafıza kartı aldım 32 gb toplam maliyeti 550 telefon + 110 TL ek : 660 TL bide hepsiburada 100 tl hediye etti 560a geldi telefon bana :D

yine iyisin şuanda hepsiburada hediye çeki vermiyor :\
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.