Şimdi Ara

GM DİSCOVERY FARKLI PİL KULLANAN OLDU MU?(ALTERNATİF LİNKLER İLE DESTEKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
16.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: learner

Evet pil dün geldi. Kutusuyla etiketiyle kalite havası var.

GM DİSCOVERY FARKLI PİL KULLANAN OLDU MU?(ALTERNATİF LİNKLER İLE DESTEKLENDİ)

Fakat bataryayı telefona takmaya çalıştığımda hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü kutuplar tam ters tarafta. Yani benim telefonla %100 uyumsuz.

Bu nasıl olur türkiyede bazı sitelerde discoveryle uyumlu batarya olarak sunulan batarya ile aynı. Benim telefon mu farklı anlamadım.
    Bu benim batarya. Artı kutup kenarda yer alıyor.

Buda türkiyede bir sitedeki uyumlu batarya. Artı kutup ortada.

Buda benim çinden gelen batarya. Artı kutup ortada.

Neyse sağlık olsun. Bu batarya ile uyumlu telefonu olan var mı? Yoksa ben bu bataryayı modifiye edip kullanmaya çalışacam. (Merak etmeyin mesleğim elektronik, elimde patlatmam)

Ee biz simdi batatyadan umudumuzu keselm mi yani nasil bulcaz hem uyumlu hem de 1800mah dan farkli bir bayarya :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O iş biraz zor kardeş. Bu telefon çinde çok satılanlar arasına girmeden pil yedekparça felan üretmelerini beklemiyelim. Eğer şu gionee E3 modeli birebir aynısı olsaydı iyi olacaktı. (Dış görünüşü birebir aynı ama içi farklı demekki)
  • quote:

Fakat bataryayı telefona takmaya çalıştığımda hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü kutuplar tam ters tarafta. Yani benim telefonla %100 uyumsuz.

Bu nasıl olur türkiyede bazı sitelerde discoveryle uyumlu batarya olarak sunulan batarya ile aynı. Benim telefon mu farklı anlamadım.

Neyse sağlık olsun. Bu batarya ile uyumlu telefonu olan var mı? Yoksa ben bu bataryayı modifiye edip kullanmaya çalışacam. (Merak etmeyin mesleğim elektronik, elimde patlatmam)

learner sağlık olsun ben iki adet 2500mAh pil sipariş verdim yolda şu an istersen sana birini gönderebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

learner sağlık olsun ben iki adet 2500mAh pil sipariş verdim yolda şu an istersen sana birini gönderebilirim..

Kardes sennki de mi gionee bataryalarndan?

• Senin verdiğin linkdeki 2500mAh olanın resimleri discovery dekine benziyor. Artı kutup kenarda çünkü.

Geldiğinde bir dene, memnun kalırsan bizde oradan sipariş veririz.

Birde aklıma takıldı. Gionee E3 ile Gionee E3 ELIFE farklı telefonlar mı?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi learner -- 5 Ekim 2013; 9:41:30 >
  • Birde arkadaşlar, Formun okunaklığı açısından sürekli fotoğraflı alıntı yapmayın. Gerekirse yanlızca ilgili foto ve metinleri alıntı yapmanız yeterli olur.
  • learner kullanıcısına yanıt
    dostum ne yaptın pilleri ben de gittim iki tane aldım bugün geldi aynısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

dostum ne yaptın pilleri ben de gittim iki tane aldım bugün geldi aynısından

Satıcıya pillerinin E3 ile uyumsuz olduğunu söyledim. 6$ iade etti. Elimdeki pilede müdahale edip kullanacam ama vakit bulamıyorum. İlk fırsatta deneyip sonucu burda yazacam.
  • learner kullanıcısına yanıt
    Heyecanla bekliyoruz elimizde kaldi vallahi guzelim piller

• Çinden alınan telefonlarda bir karmaşa var. Dikkat edin; bizim telefonun pili (BL-C008A), +kutup dışarıda. Bizimkine benzer diğer pil ise (BL-C008), + kutup içeri tarafta. Ben 1800 mAH BL-C008A aldım, memnunum. Orijinali işe aynı kapasitede gözüküyor.
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Senin piller doğru pillere benziyor. Daha gelmediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abi

Bekleyemedim, ben de biraz daha ucuza şuradan sipariş verdim:
    http://www.aliexpress.com/item/Commercial-golden-bl-c008a-e3-electroplax-mobile-phone-battery/1149414891.html

benim piller daha gelmedi gionee E3 için 2500mAh üstü pil yok birkere 2000-2500mAh arası var ancak bazı satıcılar uyanıklık yapıp pil üstüne 2500mAh etiket vuruyor en üsttede küçük yazıyla battery capacity: 2001mah-2500mah arası yazı yazıp milleti kandırıyorlar keşke sipariş vermeseydin zira senin pil 2000mAh gelcek iptal et bence ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 12 Ekim 2013; 9:25:40 >

• beyler alıpda deneyen varmı. şimdi piyasasında 3200 mha lık piller var ne kadar doğru bilmiyorum fakat aliexpress de var. alıpda deneyen olursa lütfen mesaj atsın bana. duruma göre bende sipariş verecem de
  • konu güzel. takip etmekte fayda var. zira pil dışında benimde sıkıntım yok.
  • Alan oldumu hic bilgisi olan varmi ?

• kullanan arkadaşlar özellik performans açısından bu telefon nasıl fikir verebilirmisiniz? pili problemli sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

kullanan arkadaşlar özellik performans açısından bu telefon nasıl fikir verebilirmisiniz? pili problemli sanırım.

Arkadasim diger gm bolumune gec orada cevabini alacaksin eminim. Bende kullaniyorum ve memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: fearmusa

quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

kullanan arkadaşlar özellik performans açısından bu telefon nasıl fikir verebilirmisiniz? pili problemli sanırım.

Arkadasim diger gm bolumune gec orada cevabini alacaksin eminim. Bende kullaniyorum ve memnunum

• Bende bugün aliexpress ten almayi düşünüyorum ama kafam karıştı şimdi. Rica etsem link verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.