Şimdi Ara

GM DİSCOVERY FARKLI PİL KULLANAN OLDU MU?(ALTERNATİF LİNKLER İLE DESTEKLENDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
16.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maca4ss

quote:

evet benim piller geldi bitirip sarja taktım 3saat te dolum gerçekleşti ayrıca 2500mAH üstü piller almayın arka kapak vermiyorlarsa zira 1800-2500mAH kadar orjinal kapak oluyor pil 2500mAH daha kalın 1800 mAH dan test edicem bakalım.............

hocam sonuc nedır ?

3 defa şarj ettim şimdiye kadar kesinlikle tavsiye ederim zira akşam sarj edince artık günü cok rahat cıkarıyom şimdi...

hocam aldıgnız pillerle ilgili bilgi verirseniz iyi olur,buradan almak isteyen baska arkadaşlar da var ben de dahil. ( nereden , kimden , ne kadara satın aldınız?)

arkadaşlar ben bu pilden 2 adet aldım :)
    piller baştan chine posttan geri döndü akabinde satıcıya rest cekince sing postla gönderdi ama 2ay sürdü deli ediyor posta beklemek ama değdi pilleri
    burdan aldımhttp://www.aliexpress.com/item/High-capacity-battery-for-Gionee-E3-ELIFE-BL-C008A-2500-mah-3-7V-Original-Business-battery/1332539734.html

6.aya girdik
    -kullanmaya devam ediyormusnuz?
    -pilin performansı nasıl?
    -orjinal pilden +sı varmı?

almayı dusnuyorumda
    saygılar

• Arkadaşlar elinde fazladan getirdiği pil olan arkadaş varsa bilgi verirseniz sevinirim
  • http://www.aliexpress.com/item/Business-Mobile-Battery-For-Gionee-Elife-E3-Fly-IQ4410-Quad-Phoenix-2000-3200MAh-Li-ion-Battery/1755015908.html

şuan için fiyat olarak en uygun ve 3200mah olan en güçlü pil heralde.. bazı arkadaşlar konuda 3200mah pilin çok daha kalın olması gerekir yazmış bana inandırıcı gelmedi.
  • pil alan kullanan yokmu

pilim patates oldu
  • 1800 - 2500 aynı hacim aynı diyen arkadaşlarım teknoloji seneden seneye fark ediyor.Sonuçta telefon da geliştirende çinli... 1 - 2 senede gelişme olabilir. Ama telefon çinde yaygın değil o sebeple bataryayı geliştiren olur mu? zor gibi...

Not: Galaxy ace lerde 800 lük piller vardı ben çinlilerden 2100 yazan bir tane aldım (ne kadar doğru bilemem) ama 1,5 gün gidiyordu hala kardeşim kullanıyor 1 günü var...

Deneyip tavsiye veren yok sanırım ?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleinesk

1800 - 2500 aynı hacim aynı diyen arkadaşlarım teknoloji seneden seneye fark ediyor.Sonuçta telefon da geliştirende çinli... 1 - 2 senede gelişme olabilir. Ama telefon çinde yaygın değil o sebeple bataryayı geliştiren olur mu? zor gibi...

Not: Galaxy ace lerde 800 lük piller vardı ben çinlilerden 2100 yazan bir tane aldım (ne kadar doğru bilemem) ama 1,5 gün gidiyordu hala kardeşim kullanıyor 1 günü var...

Benim de yeni bir bataryaya ihtiyacim var ama telpa dan orjinalini alacağiz mecbur el mahkum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Orijinalden alıntı: eagleinesk

1800 - 2500 aynı hacim aynı diyen arkadaşlarım teknoloji seneden seneye fark ediyor.Sonuçta telefon da geliştirende çinli... 1 - 2 senede gelişme olabilir. Ama telefon çinde yaygın değil o sebeple bataryayı geliştiren olur mu? zor gibi...

Benim de yeni bir bataryaya ihtiyacim var ama telpa dan orjinalini alacağiz mecbur el mahkum.

telpa orjinalini satsa koşa koşa iki tane alacam da nerden baksan 1-1,5 yıldır telpa satmıyor ki pili

• Sa ben aliexpersten 1800 mah aldım tabii beraberinde harici şarj çihazı ile zaten satan 2 sini bir satıyor 4 ay oldu sorun çıkmayınca çevredeki arkadaşlara da sipariş verdirdim. Bataryalar birebir oluyor sorunsuz akşam eve geldim şarj bitti hemen diğerini taktım çıkan da şuan şarjda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telpa bayisinde orjinal batarya var mıdır? 25 liraya 1800lük gionee miydi bi batarya buldum iş görür mü?

• 10 tl yee aldım 1800 luk sorunsuz kullanıyorumm
  • hoppia H kullanıcısına yanıt
    ben aliexperss'ten Gionee elife e3 diye aldım sorunsuz 4 aydır kullanıyorum.
  • Ben de sanırım o bataryadan bahsediyorum nasıl şarj süresi ne kadar gidiyor 15 lira daha verip orjinal mi alayım

• Aynı dertten ben de müzdaripken gittim telefoncudan bir batarya aldım. Adam üzerindekinden her türlü daha fazla gider dedi. Aldım taktım ve eve gittim. %69 şarj gözümün önünde eridi gitti. Adama geri götürdüm.yeni pili 12 saat şarj edip öyle kullanmam gerektiğini söyledi. Geri gelip 12 saat şarj ettim. Yine aynı şekilde pilin tıkır tıkır düştüğünü görünce adama götürdüm. Bozuk pilin daha uzun gittiğini söyleyince paramı verip pilini aldı. Ben de sana göre pil yok dedi . Şimdi 2 aydır Gm Discovery uyumlu yüksek mAh bir batarya arıyorum. Bu forumu kaç keredir bekliyorum ama bir olumlu yazan kimse yok. Verilen site linkleri de artık kullanılmıyor. ekrem.kolu olumlu bir yorum atmış. Ancak verdiği link onun da eski. Yenilik yok mu. Bu konuda bir gelişme sağlayan var mı? HELP!

• quote:

Orijinalden alıntı: Efixdeix

Aynı dertten ben de müzdaripken gittim telefoncudan bir batarya aldım. Adam üzerindekinden her türlü daha fazla gider dedi. Aldım taktım ve eve gittim. %69 şarj gözümün önünde eridi gitti. Adama geri götürdüm.yeni pili 12 saat şarj edip öyle kullanmam gerektiğini söyledi. Geri gelip 12 saat şarj ettim. Yine aynı şekilde pilin tıkır tıkır düştüğünü görünce adama götürdüm. Bozuk pilin daha uzun gittiğini söyleyince paramı verip pilini aldı. Ben de sana göre pil yok dedi . Şimdi 2 aydır Gm Discovery uyumlu yüksek mAh bir batarya arıyorum. Bu forumu kaç keredir bekliyorum ama bir olumlu yazan kimse yok. Verilen site linkleri de artık kullanılmıyor. ekrem.kolu olumlu bir yorum atmış. Ancak verdiği link onun da eski. Yenilik yok mu. Bu konuda bir gelişme sağlayan var mı? HELP!

siz hala bu telimi kullanıyorsunuz yaw ben elden cıkardım pil olayına gelince aliexpress teki satıcı dükkanını kapatmış ne yazıkki..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.