Şimdi Ara

GM DİSCOVERY FARKLI PİL KULLANAN OLDU MU?(ALTERNATİF LİNKLER İLE DESTEKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
16.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun 1800mAH pili bana yetmiyor başka bir pil kullanan oldu mu 2500-3000 mAH piller var telefona uyacak falan diye forumda böyle söylentiler vardı ama?

Edit ; bu konuyu actıktan sonra bazı arkadaşlar alıp piller ile ilgili deneme yapmıslar ve yorumlarını atmıslardır ben de pilleri sipariş edip de deneyen ve sorun yasamayan ( +, - kutup ters olması sorunu gibi ) arkadaşların aldıklarını satıcıların linklerini konuya eklemekte yarar gördüm isteyen arkadaşlar buradan yararlanabilir.

http://www.aliexpress.com/item/High-capacity-battery-for-Gionee-E3-ELIFE-BL-C008A-2500-mah-3-7V-Original-Business-battery/1332539734.html

http://www.aliexpress.com/snapshot/266779203.html

http://www.aliexpress.com/item/Christmas-Gifts-Business-Mobile-Battery-Plate-3-7V-3200MAh-Li-ion-Battery-for-Gionee-elife-E3/1405108821.html

Şunu belirtmeliyim ki okudugum yorumlara göre piller her ne kadar 2500, 3200 veya 2000 mAH şeklinde anılsa da sipariş veren ve kullanan arkadaşlar çok abes bir fark görmediklerini belirtmişler fakat bizim kullandıgımız orjinal 1800 mAh'LIK pillere iyi bir alternatif olacagı kesindir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 27 Mart 2014; 16:14:13 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2800mah sipariş verdim. Geldiğinde test eder söylerim. Gerçi çin malı bataryadan pek umudumda yok ama, ya tutarsa deyip aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: learner

Ben 2800mah sipariş verdim. Geldiğinde test eder söylerim. Gerçi çin malı bataryadan pek umudumda yok ama, ya tutarsa deyip aldım

muhakkak yaz kardeş beklyorum yorumunu bu arada hangi siteden aldın?
  • learner kullanıcısına yanıt
    Link verir misin?

• GM Discovery yurtdışında Gionee E3 olarak biliniyor. Siparişi buradan verdim.
  • quote:

GM Discovery yurtdışında Gionee E3 olarak biliniyor. Siparişi buradan verdim.

Ben de almak istyrm bu bataryadan illaki farkeder diye dusunuyorum ben cin mali olsa da, sana gesn bir test et bakalım nasil bir seymis biz de bilgi sahibi olalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben 2800mah sipariş verdim. Geldiğinde test eder söylerim. Gerçi çin malı bataryadan pek umudumda yok ama, ya tutarsa deyip aldım

bu senin pil 2000mAh gözüküyor kardeş ayrıca 2500mAh burda http://www.aliexpress.com/item/High-capacity-battery-for-Gionee-E3-ELIFE-BL-C008A-2500-mah-3-7V-Original-Business-battery/1332539734.html

• Dikkatli bak. Başlıkta "3.7V 2000-2800MAh Li-ion Battery" yazıyor. Yani sipariş verirken satıcıya 2800mah istiyorum diye söyledim. İstersen 2000mah yada 2500mah seçenekleride var yani

Testin nasıl yapılması gerekir? Tavsiyeniz var mı? Ben daha orjinal bataryayı test etmedim
  • ben telefonun kendi pilinden memnunum öyle her bataryayıda takmayın. unutmayın kalitesiz pil, telefondan daha fazla radyasyon yayar.
  • quote:

Dikkatli bak. Başlıkta "3.7V 2000-2800MAh Li-ion Battery" yazıyor. Yani sipariş verirken satıcıya 2800mah istiyorum diye söyledim. İstersen 2000mah yada 2500mah seçenekleride var yani

Testin nasıl yapılması gerekir? Tavsiyeniz var mı? Ben daha orjinal bataryayı test etmedim

Business Mobile Battery For Gionee E3 or GN818T 3.7V 2000-2800MAh Li-ion Battery BL-C008 Free shipping.

Gionee E3 icin 2000mAh Gione diger teli olan GN818T 2800MAh anladım Ben aynı telefon diyil piller her iki tele olursa yok problem,...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Dikkatli bak. Başlıkta "3.7V 2000-2800MAh Li-ion Battery" yazıyor. Yani sipariş verirken satıcıya 2800mah istiyorum diye söyledim. İstersen 2000mah yada 2500mah seçenekleride var yani

Business Mobile Battery For Gionee E3 or GN818T 3.7V 2000-2800MAh Li-ion Battery BL-C008 Free shipping.

Gionee E3 icin 2000mAh Gione diger teli olan GN818T 2800MAh anladım Ben aynı telefon diyil piller her iki tele olursa yok problem,...

• Pil her iki telefona da uyumlu olduğundan aynı başlıkta yer alıyor.

Bu arada satıcıya kargo neden gecikti diye sordum. "Yeni kanuna göre piller her ülkenin gümrüğünde test edilmek zorundadır. Bu yüzden diğer kargolara göre daha geç ulaşır." dedi. Ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.
  • quote:

Pil her iki telefona da uyumlu olduğundan aynı başlıkta yer alıyor.

Bu arada satıcıya kargo neden gecikti diye sordum. "Yeni kanuna göre piller her ülkenin gümrüğünde test edilmek zorundadır. Bu yüzden diğer kargolara göre daha geç ulaşır." dedi. Ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.

Ben de senin almani beklyrm kardes sen pil iyi cikti dersen ben de siparis verecgm

• quote:

Pil her iki telefona da uyumlu olduğundan aynı başlıkta yer alıyor.

Bir gelişme var mı, ürününüz geldi mi?

Saygılar.
  • Biraz daha sabretsen gelmiş olacaktı Bugün dağıtıma çıkarıldı yazıyor. Akşam eve gittiğimde teste başlarım heralde
  • Dostum haberdar etmeyi unutma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 3 Ekim 2013; 17:19:10 >
  • Bir arıza çıkmasın sonra kullanıcı yorumlarını inceleyin böyle bir işlem yapan varsa nasıl yapmış diye sonra deneyin derim
  • Evet pil dün geldi. Kutusuyla etiketiyle kalite havası var.

Fakat bataryayı telefona takmaya çalıştığımda hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü kutuplar tam ters tarafta. Yani benim telefonla %100 uyumsuz.

Bu nasıl olur türkiyede bazı sitelerde discoveryle uyumlu batarya olarak sunulan batarya ile aynı. Benim telefon mu farklı anlamadım.
    Bu benim batarya. Artı kutup kenarda yer alıyor.

Buda türkiyede bir sitedeki uyumlu batarya. Artı kutup ortada.

Buda benim çinden gelen batarya. Artı kutup ortada.

Neyse sağlık olsun. Bu batarya ile uyumlu telefonu olan var mı? Yoksa ben bu bataryayı modifiye edip kullanmaya çalışacam. (Merak etmeyin mesleğim elektronik, elimde patlatmam)

• quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

Arkadaşlar telefonun 1800mAH pili bana yetmiyor başka bir pil kullanan oldu mu 2500-3000 mAH piller var telefona uyacak falan diye forumda böyle söylentiler vardı ama?

Arkadaşım sana yetmiyor değil çok kurcalamasan bile telefona yetmiyor bence :)
    3g açıkken akşama anca yetiyor. Bugün 3g yi kapattım, ekran ışığıda kısık, güç koruma açıktı. Kontrol ettim cpu 988MHZ yi geçmiyor. Şimdi saat 14:25 ve %68 kalmış. İş çıkışı eve gitmiyorum dışarda işim var ve yarı yolda bırakma ihtimali yüksek.
    Cihazın tüketiminin çok yüksek olduğunu zannetmiyorum. Zannedersem pil fazla uyduruk.
    Pil konusunda bir çözüm varsa bende merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.