Şimdi Ara

Gm banlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu günlerde GM olanlar herkesi banlamaya başladılar.bugün bir şoka uğradım 2 senedir şu oyunu oynuyorum bir kere 30 lv çarım olmadı ulaşamadım kısmet olmadı .belki gülebilrisiniz ama gerçek dün 27 lv oldum bugün banlandim ne bot kullanıyorum ne de loader yada başka bişey şans ım hiç yok böle giderse hiç olmicak acınıcak haldeyim zaten iyide kasamıyom 2 ayda zaten 27 lv olmuşum burnumdan geldi en fazla 27 lv oldum zaten niye bu kadar kötü şansım var benim ben neyaptım ya ah gm ah

Gm banlaması

Neden ıd ni gizledin ki ? Zate char ban yemiş
    Hadi ıd yi gizledin pw neden ?

Orijinalden alıntı: Brandweer

Hadi sana GEÇMİŞ olsun

Neden ıd ni gizledin ki ? Zate char ban yemiş
    Hadi ıd yi gizledin pw neden ?
    geçmiş olsun arkadaşım walla bende 2-2.5 senedir oynarım ama banlanan charım yoktur...walla net cafeden fln girdi isen ve orda laoder fln belki warsa bir ihtimal olabilir..
    |Canon EOS 350D |+| Canon 18-55mm EF-S Lens |+| Vivitar 70-210mm Series 1 Lens | + | Canon100-300mm USM |+ | Tamron AF28-75mm F/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) |+| FD/EF dönüştürücü |+ | Panasonic Lumix DMC-FX 100 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampiel

geçmiş olsun arkadaşım walla bende 2-2.5 senedir oynarım ama banlanan charım yoktur...walla net cafeden fln girdi isen ve orda laoder fln belki warsa bir ihtimal olabilir..

Alıntıları Göster
    - 30 lvl temizliği diyebiliriz..gold botlarda dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 30 Temmuz 2008; 0:40:53 >

Orijinalden alıntı: murderuo

Alıntıları Göster
    Bende banlandım galiba. Bakımdan sonra girdim ama oyuna bir sorun yoktu. Ban listte adımda yok. Chara üzülmedimde içindeki paralara ve 5 lvl guild masterıydı guild gitti ona üzüldüm.
    Bu guildin masterlığını başka chara aktarabilimiyiz bi yolu varmıdır acaba?

Alıntıları Göster
    Bide id'i gizlemişsin Nese yinede geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: DarkKiller

Alıntıları Göster
    geçmiş oLsun yeniden kasarsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ban yemiş bilgisayar!! ACCİLL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkKiller

Alıntıları Göster
    pw gizli yıldızlardan anlıcaktık halbuki x-ray gözlükle

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

pw gizli yıldızlardan anlıcaktık halbuki x-ray gözlükle

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 30 Temmuz 2008; 0:56:59 >

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

- 30 lvl temizliği diyebiliriz..****otlarda dahil

-30 lvl olduğunu sanmıyorum.Benim yeğenin yeni charı banlandı 44 lvl warrior-bard...(Yeni derken 2-3 hafta oluyo açalı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandweer

quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

- 30 lvl temizliği diyebiliriz..****otlarda dahil

-30 lvl olduğunu sanmıyorum.Benim yeğenin yeni charı banlandı 44 lvl warrior-bard...(Yeni derken 2-3 hafta oluyo açalı)

Alıntıları Göster
    Şimdi bu şahıs benim zavallı kuzenim

2 ayda 26 level olan çocuğu 2 saate 27 yaptım ama Banlandı halen gülüyorum

GEÇMİŞ olsun ne diyim bi 3 ayda daha otur 30 olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: FireBraker

Şimdi bu şahıs benim zavallı kuzenim

2 ayda 26 level olan çocuğu 2 saate 27 yaptım ama Banlandı halen gülüyorum

GEÇMİŞ olsun ne diyim bi 3 ayda daha otur 30 olursun

Alıntıları Göster
    silk almadıysan banlanmışındır bunlar bole para yedırırsen banlanmassın işte Jm nin gerçek yuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

silk almadıysan banlanmışındır bunlar bole para yedırırsen banlanmassın işte Jm nin gerçek yuzu

Alıntıları Göster
    masteryligi aktarirsin uyelerden birisi gider npc ye vote transfer leardship e tiklar tabi master minmuım 15gün pasfi olcak oyle oluoyr

Orijinalden alıntı: Lobb

masteryligi aktarirsin uyelerden birisi gider npc ye vote transfer leardship e tiklar tabi master minmuım 15gün pasfi olcak oyle oluoyr

Alıntıları Göster
    " agalar ciyem*beni de bot kullanmadığım ve her gün silk aldığım için banladı , 10 ayda lv 40 olmuştum . En yüksek lv çarım*dı , çok gıraldı* .

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

--------- Pc Düşünürü ---------    

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyrexia

" agalar ciyem*beni de bot kullanmadığım ve her gün silk aldığım için banladı , 10 ayda lv 40 olmuştum . En yüksek lv çarım*dı , çok gıraldı* .

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

Alıntıları Göster
    1 günde 32+ oluyorum. Sen nasıl 2 ayda 27 oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyrexia

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pyrexia

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

sorunların var

• quote:

Orijinalden alıntı: _CodemasteR_

quote:

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

sorunların var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

sorunların var

Kesinlikle sorunları var .

Konuyu açan yalan sölemiyor gerçektende 2 ayda 27 level olabilir kapasite meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: FireBraker

quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

sorunların var

Kesinlikle sorunları var .

Konuyu açan yalan sölemiyor gerçektende 2 ayda 27 level olabilir kapasite meselesi

Alıntıları Göster
    2 ayda 27 lvl, hakikaten gecmişolsun kardeş... büyük kayıp doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

2 ayda 27 lvl, hakikaten gecmişolsun kardeş... büyük kayıp doğrusu

Alıntıları Göster
    napiim işte bende o kadar kasıom herkes annasını karnından sro cu doğmuyor . gülebilirsiniz öle hatadan dolayı özür bu arada kullanmadığım ikinci accaount da banlandı

Orijinalden alıntı: cruefatal93

napiim işte bende o kadar kasıom herkes annasını karnından sro cu doğmuyor . gülebilirsiniz öle hatadan dolayı özür bu arada kullanmadığım ikinci accaount da banlandı

Alıntıları Göster
    hiç merak etme kardeşim. ben ocak 2007 de başladım oyuna. 1 leveldan tek başıma farmlı 15 level char kastım 1 haftada. 500-600 sp geldi. adam gibi hiç skill açmadım farm olsun diye. 3 aya yakın oynadım elimdekiler 1,4k sp ve 23 level ve yanında kurdu olan bir char. bu charı kasmadan önceki 3 ayı da 22 level glavier yaparak geçirdim. beni bowcu yendi pacheon açtım. intci yendi inte verdim. tavsiyem akademi bul, gir beleş plvl yapanlar var. 40 levela kadar kasıyorlar. olmadı onglara git pls free taxi de. o da olmadı forumdaki kişilerle arkadaşlıklar kur, akademisine adam arayan çoktur
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.