Şimdi Ara

ban yemiş bilgisayar!! ACCİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Pc bir oyundan dolayı bir siteden ban yedi ve her ne yaparsam yapayım olmuyor. Yani bir deyişle laptopum fişlendi,etiketlendi.
    Bundan nasıl kurtulabilirim? Bir bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Mac adresi mi değiştirecem ip adresini mi yoksa başka birşeyi mi?
    Çok acil ihtiyacım var..
    Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: furado

Arkadaşlar herkese merhabalar;
    Benim Pc bir oyundan dolayı bir siteden ban yedi ve her ne yaparsam yapayım olmuyor. Yani bir deyişle laptopum fişlendi,etiketlendi.
    Bundan nasıl kurtulabilirim? Bir bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Mac adresi mi değiştirecem ip adresini mi yoksa başka birşeyi mi?
    Çok acil ihtiyacım var..
    Teşekkürler..

modemine reset attın mı ?
  • quote:

Çok acil ihtiyacım var..
    Teşekkürler..

Modem kapatıp açın MAC adresi değiştirin son olarakta bilgisayar adı değiştirin..
  • quote:

Çok acil ihtiyacım var..
    Teşekkürler..

Ne yaparsam yapayim olmuyo derken ne olmuyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok acil ihtiyacım var..
    Teşekkürler..

Ne yaparsam yapayim olmuyo derken ne olmuyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemi kapatıp acıyorum olmuyor
    mac adresini değiştiriyorum olmuyor
    bilgisayarın adını nasıl değiştirebileceğimi bilmiyorum ve bu işe yarar mı tam olarak? laptopa format atmak bir çözüm olur mu ? cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
    hani bilgisayarın kimlik numarası gibi (ID number) birşey var mı? ya da bunu değiştirebileceğim bir yol var mı?
  • quote:

modemi kapatıp acıyorum olmuyor
    mac adresini değiştiriyorum olmuyor
    bilgisayarın adını nasıl değiştirebileceğimi bilmiyorum ve bu işe yarar mı tam olarak? laptopa format atmak bir çözüm olur mu ? cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
    hani bilgisayarın kimlik numarası gibi (ID number) birşey var mı? ya da bunu değiştirebileceğim bir yol var mı?

ban yemiş bilgisayar!! ACCİLL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 Ban Yedim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normlde yukardaki gibi bilgisayar ismi değiştiğinde çalışması lazım mantıken modem resetinden sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.