Şimdi Ara

Glisemik İndeksi yada Kalorisi Düşük Tatlı Atıştırmalık Önerileriniz Var Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle glisemik indeksi yada kalorisi düşük meyveler hariç tatlı atıştırmalık öneriniz falan var mı, yani yerken insülünü fırlatmasın ama ağzımız da tatlansın(çok şey istiyorum biliyorum) kalori o kadar önemli değil ona yer açılır tüm mesele insülin( ben cutta nutellaya bile yer açabilen adamım kalori çok umrumda değil )

ama tabi düşük kalorili tatlı önerileriniz varsa yazar mısınız

ben düşük kalorili güzel bi tatlıyla başlyayım;

eti gong var lisede çok yerdim bugün aldım 100 gramı 412 kalori kağıt üstünde çok yüksek gözüküyor ancak;

pakette 10 tane falan var 1 tanesi 8 gram yuvarlak şeklinde uzun 2 tane yeseniz tatlı krizini bitirir 2 tanesi 16 gram ediyor alacağınız kalori 70 kalori falan tadı süper, tadı patlamış mısır ve mısır gevreği karışımı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 20 Ağustos 2017; 18:39:38 >

• o tuzlu ya tatlı isteğimi köreltmiyor benim. ben genelde nestle nesfit kahvaltılık gevrek falan yiyorum

Orijinalden alıntı: sessizliğim

o tuzlu ya tatlı isteğimi köreltmiyor benim. ben genelde nestle nesfit kahvaltılık gevrek falan yiyorum

güzel ama tadı ben seviyorum
  • eti gong diyabet için iyi değil malesef, glisemik indeksi çok yüksek prinç patlağının. küçük miktarlar belki yenebilir, ama az bir miktar mısır patlağı, leblebi, badem daha iyi seçenekler porsiyon kontrolü çok önemli ama başka bir kare bitter bile yiyebilirsiniz diyorlar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.