Şimdi Ara

Gladiator 2'den beklenen fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak en heyecan verici filmlerden biri de Gladiator'ın yıllar sonra gelen devam filmi olacak. İlk filmin de yönetmeni olan Ridley Scott'ın yönettiği Gladiator 2'nin vizyon tarihinin yaklaşmasıyla birlikte filmden ilk görüntüler de gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde filmden ilk görselleri paylaşan Paramount Pictures, bugün de heyecanla beklenen filmden ilk fragmanı yayınladı.

Tüm zamanların en büyük bütçeli filmlerinden biri olacak Gladiator 2'nin 300-350 milyon dolar arası bir bütçeyle çekildiği söyleniyordu. Yayınlanan bu ilk fragman da son yılların en gösterişli filmlerinden biriyle karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Filmin bu ihtişamının altını doldurup dolduramadığını vizyona girdiğinde göreceğiz. Ancak ilk bakış itibarıyla oldukça dikkat çekici bir filmle karşı karşıya olduğumuz aşikâr.

Ayrıca Bkz.Büyük bütçeli F1 filminden ilk fragman yayınlandı

Gladiator 2, 15 Kasım'da Vizyona Girecek

Gladiator 2, ilk filmde Joaquin Phoenix'in canlandırdığı İmparator Commodus'un yeğeni olan Lucius'a odaklanıyor. Connie Nielsen, Lucius'un annesini canlandırmak için ilk filmdeki rolüyle geri dönüyor. Bunun ötesinde ise tamamen yeni bir oyuncu kadrosu ve karakter grubuyla karşı karşıyayız.

Filmde Lucius'a son dönemin yükselen yıldızı Paul Mescal (Normal People, Aftersun) hayat verirken, ona Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Connie Nielsen ve Peter Mensah gibi ismler eşlik ediyor.

• Böyle efsane filmlerin yıllar sonra devam filmi çekilince insan biraz tedirgin oluyor. Yaşlanıyoruz malum. Aynı keyfi verirmi? Bilemedim.😊🙄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk filmi aratmayacak bir intikam filmi geliyor bakalim guzel olucak gibi kadro saglam ve devam senaryolarin da usta bir yazar ile gelismeleri gorecegiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine sjw etkisinde kalmışlar belli ki. Rap müzik nedir ? Nerede Hans Zimmer besteleri ? Gladiator 2'den beklenen fragman geldi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenciler dizide kolelikten fazlasini usunde gostermisler. Tarihsel belgesel degil ... O zaman Japon filan da olsaydi ...

• sjw diyorsunuzda eğer konu çukulade ten ve üst makam ise, zaten istenen ve yapılan da bu, marvelda da paramounth da herhangi ortalama bir şirkette de, gerçekte de,

• Denzel: My Nero :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Super komik yahu.

Training day 2 olmuş.

Aktörün merdiven çıkışı lgbt gibi, hoplayarak çıkıyor.

Brad pitt in Achilles i gibi olmaya çalışmış ama adamda doğuştan ne tip ne karizma var.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Trailer müziğide filmin ruhunu hiç yansıtmamış.

• Fena değil gibi

• Nero aslında kendini yakmıştır Roma yerine. Bu yüzden de Nero zenci olmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1'in fragmanı beni daha çok merak ettirdi. Zaten bir beklentim yoktu fragmandan sonra pekiştirmiş oldu. Süper kahraman filmlerinden bıktığımız şu dönemlerde efendi gibi film çıksın istiyoruz onda da sjw saçmalığı yüzünden içinden geçiliyor filmlerin. Yanlış olmasın oyunculardan yana sıkıntı yok hepsi 10 numara oyuncu ama yeter yaaa bıhtıh yaaa bi deeeşeklek ossum...

• Merdiven basamakları kısa ve sen de iriysen veya ayakların da büyükse o şekilde çıkarsın :) . Bende de öyle . Bu beni şey etmez :)

Brad Pitt in Aşil i ile alakası yok.

• Antik Roma dönemi filmine de rap müzik koymazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 9 Temmuz 2024; 21:0:32 >
  • Çok geç kalınmış bir film russell crowe çok yaşlanmadan 2005 gibi çekilmeliydi , aradan geçmiş 25 yıl amq , nasıl geç gelen adalet değilse , 25 yıl sonra russell crowe suz gladyatör 2 tirişkadır..!

• Ilk filmi Abartısız 20 kez izlemişimdir Muazzam bir başyapıttı devam filminin 3 dakikalık fragmanına katlanamadım bile bitsin istedim o müzik nedir öyle 1. Filmin müzikleri arabanın flash ında vardır dinlerim ara ara neden hiçbirşey eski zevki vermez

• Trailer müziğine bak. Hans Zimmer'in Now We Are Free'den 3.sınıf rap müziğe Gladiator 2'den beklenen fragman geldi  Izlemeye gerek yok. Fikirsiz kalan ve yeni şeylerle uğraşmak istemeyen sinema sömürgecilerinin başka bir efsanenin içinden geçileceği yapım olacaktır. Connie Nielsen ve Pedro Pascal için bile katlanmam şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 10 Temmuz 2024; 18:1:19 >
  • Eski filme kıyasla, bu fragman onun yanından bile geçemez. Eskiyi aratacak hiç bişey yok insan bi yerlere dokunur be.Beklentiyi alamadık. İzleyelim görelim.

• Bu filmin çekilmesi bana ütopik geliyor, Titanik 2 gibi çekilmesini hiç beklemediğim bir filmdi.

• limitsizce kullanıcısına yanıt
    İyi de 1. Filmin sonunda russel abimiz ölmüştü zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.