Şimdi Ara

gizli klasör sorunu devam ediyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
90.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı olay askerde başıma geldi. ve tamamen bir vürüs bütün dosyalarım kendiliğinden gizli dosya haline geliyordu ve gizli dosyaları göster dediğimde gözükmüyordu. Aslında gizli dosyaları göster dediğimde gizli dosyaları gösteriyor fakat bizim dosyalarımız gizli değil sistem ve arşiv dosyası haline geldiğinde gizli dosya içeriğini kaybediyor. bu yüzden göster dediğinizde göstermiyor.

biraz dos komutlarından anlayan arkadaşlar var ise attrib komutunu bu iş için kullanabilirsiniz. Bu komutu yaptıktan sonra bütün dosyalarınız görünür hale gerir sonra istesenizde kaybolmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı:

bende seninle aynı düşüncedeyim fakat format dan sonra yüklediğim tek program msn
    hatta plus ve discovery bile kurmadım...

Bu bir virüsten kaynaklanıyor.Bende de oldu çok defa format atıp tekrar kurdum virüs geldi.Sebebi D sürücüsündeki Live Messenger vb programların exe'sine kendini yama yapmış bir virüs.Çözüm için programlar internette mevcut.Yeniden kurduktan sonra eskiden kullanmakta olduğun tüm programlarını (messenger kurmuşsun örneğin.) kullanma.Başka yerden bul ve kur.Bir de MCafee Antivirüs programı çok iyi buluyor.
  • arkadaşlar kesin çözümhttp://www.gokhanuyanik.net/HTML/download.php bu siteye girin orada kill amvo virüs yazıyor ve onun altında indir yazıyor oraya tıklayın programı çalıştırın tamamdır sorun kalmadı he bu arada çıkan pencerelere tamam diyin
  • 4 yıl önce aldığım pcimi şu günlere kadar hep antivirüs programı yükleyerek kullandım hiç bi sorun yoktu lakin son 3-4 aydır pc yi antivirüssüz kullanıyorum ve bu gizli klasör sorunu bende de baş gösterdi. yüksek ihtimal bi virüsten veya spydan oluyor bu.
  • arkadaşlar gizli klasör sorunu bir virüs yüzünden kaynaklanıyor format boşuna ben bu program la sorunu çözdüm bu program o virüsü buluyor combofix programın adı kolay gelsin
  • arkadaslar bu sorun dün bende de vardı, bi forumda gördüm, burası mıydı hatırlamıyorum ama ComboFix adlı programı önermişlerdi, kullandım ve işe yaradı.. artık eskisi gibi görebiliyorum gizli klasörlerimi.. googleda aratarak bulabileceğiniz bi program, bunu deneyin derim ben
  • benimde basıma geldi format attım gene bulaştı daha bişe kurmamısken bu dosyaları bütün sürücülere kopyalıyo kendini ve saklamak için kendini gizli klasör seceneklerini pasif yapıyo bu yuzden de gözle görülemiyo karpesky buluyo ama silemiyo nod32 ruhu bile duymuyo virüs programınız varsa güncelleyin. Sonra DRACULA Dracula Virüs Temizleyici V 3.4 ‘ü İndirmek İçin TıklayınProgramı Çalıştırabilmeniz İçin Microsoft .Net Framework 2.0 İndirmek İçin Tıklayın Bu Programı Güvenli Modda Bütün Sürücülerinizi Taratın Sonra Arkanıza Yaslanın Unutmadan Söleyeyim Bu Virüs Flash Belleklerden Bulasıyo Kullandınız Flash Belleğide Biçimlendirin Bilgisayarına Güvenemediğiniz Flash Bellekleri Takarken Otomatik Açtırmayın Bilgisayarımdan Sağ tıkla Aç Diyerek Flash Belleğe Ulasın Bu Arada Virüs Programı türk programcı Arkadaslar destekleyebilecek arkadaslar varsa desteklesinler

• combofixi indiriyorum su anda insallah olucak uzun zamandir ugrasiyorum bir turlu cozemedim bu sorunu f dsk atsanda yine bulasiyor buyuk bi ihtimal bu microsoft tarafindan kaynaklaniyor.
  • combofix bu isin uzmani gercekten sorunun düzeltti
  • Scandal.avi adında, ya da ona benzer bir ad ile, flash belleğinde yer etmiş bir virüs nedeniyle benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. Format attım olmadı, Dracula temizleyiciyi kullandım yine olmadı. Bütün drive'ları temizleyip, biçimlendirdim ve yine dolayısıyla C'ye format attım. Diğer drive'lardaki belgeleri dracula ve norton'un imbiğinden geçirip yeniden yükledim. O gün, bu gündür bana mısın demedi. Ancak bana bu süreci yaşatan ilgili virüsün, ne bileyim bir internet cafeden flash belleğime dadandığını yeniden belirtmem gerekir. Zira aynı soruna neden olan farklı virüsler olabilir. Ve yine o dönemde internet bağlantımın olmadığını belirtmeliyim...
  • çaresi çok basit arkadas..öncelikle elindeki flash bellegi parcaliyosun rahatlamak icin daha sonra spyware docotor kuruyosun bir güzel taratiyosun allem ediyosun kallem ediyosun sorun ortadan kalkiyorr bende bu sekilde düzeldi ama kafayi kirmistim bi ara bu muhabbet yüzünden....
  • Çözüm kesinlikle Combofix arkadaşlar. O kadar çok şey denedim bit türlü çözüme ulaşamadım. Ama combofix ile sorunum haloldu.
    Reklam gibi oldu ama Kesin çözüm budur bence.
  • arkadaşlar bu sorunu netden araştırdım benim harici hdd de de wardı. netden bu bat dosyalarını kayıt girdilerini buldum denedim sorun çözüldü bilginize.
    NOT: Kesinlikle yanlış kayıt girdileri veya .bat virüsleri değildir. ben programcıyım .bat dosyalarındaki kodları çalıştırmadan okudum. daha sonra çalışıtrdım ve sorun düzeldi. içinizin rahat olması için sizde kayıt girdisine ve .bat dosyasına sağ tıklayıp düzenle diyerek not defterinde açıp içeriği okuyabilirsiniz. bu şekilde olmaz ise birlikte aç diyerek not defterini seçerekte görebilirsiniz...

http://r a pidshare.com/files/170271793/diddyob.rar
  • Combofix

Arkadaşlar kesin ve kesin çözüm budur.Yukarıda yazmış olduğum program ile gizli dosyalarım nihayet geri geldi.Yani eğer işe yaramaz ise fenerli olayım diyecek kadar kesin konuşuyorum.. Kolay gelsin.

(NOT:Kendi beceriksizliğinizden dolayı yapamadığınızda fenerli olamayı kabul etmiyorum)

Teşekkürler combofix...

google den bulabilirsiniz arkadaşlar downloadını.
  • yahu arkadaşlar bir süre sonra combofixde işe yaramıyor bende kurdum combofix i ama bir süre sonra sorun tekrarladı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.