Şimdi Ara

gizli klasör sorunu devam ediyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
90.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf denemek için makinaya yeniden format attım hiç bir şey yüklemeden denedim verdiğim komutu algılıyor yani ''gizli dosyaları göster'' dediğimde gösteriyor.''gizli dosyaları gösterme'' dediğim zaman göstermiyor...normal çalışan gizli klasör özelliği sonradan çalışmamaya başladı.zaten sırf bu yüzden format attım bu makinaya ama ilginçtir ki sonradan çalışmamaya başladı yani yaklaşık bir saat içinde yine sorun çıktı bu süre içerisinde yaptığım tel şiey ise msn yüklemek oldu onuda bizim forumdan indirdim zaten .bu makinanın ram lerini hdd sini anakartını power supply ını ide kablolarını değiştirdim.nasıl oluyorda gizli klasörü göster dememe rağmen bu komutu algılmaz
    gizli dosyaları göster,dememe rağmen ve uygula tamam dememe rağmen gizli dosyalar geri gelmiyor ve aynı pencereyi tekrar açtığımda ''zli dosyaları gösterme''seçeneğinin seçilmiş olduğunu görüyorum...

• Bu sorun ben de dahil olmak üzere pek çok kullanıcıda var.
    11 yıldır teknik servis elemanıyım. Ben bile çözebilmiş değilim sorunu.
    O kadar topic açtım, yazdım, aradım, arattırdım ama çaresi yok!
    Bilen birileri de yok. Biri çıksa da çözümü yazsa valla elinden öpeceğim yaa!..

Dip not: Avatarın güzelmiş...
  • nero smart (CD yazma) programin varsa.. veri diski oluştur de sonrada ekle de ve gizlediğin yere bak neroda görünmesi gerek ama windows'ta gizli dosyaları göster seçeneği aktif olsun
    umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyasys

nero smart (CD yazma) programin varsa.. veri diski oluştur de sonrada ekle de ve gizlediğin yere bak neroda görünmesi gerek ama windows'ta gizli dosyaları göster seçeneği aktif olsun
    umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu dediğin yöntemle görünüyor.
    Dosya aratırken "Gizli Dosya ve Klasörlerde Ara" seçeneğini seçince yine görünüyor.
    Ama bir türlü normal yollardan göremiyoruz...
  • ilginçtir ki hp nin klasörlerinde çıkmış
    bunuda bana müşterim kendisi söyledi
    şu an kendi pc min haricinde masamın üstüne bu pc yi de kurdum ikisi birden karşımda size yazıp durumu bildiriyorum
    şimdi yazdıklarınızı uygulayıp deneyeceğim...

bu arada avatarım güzeldir...
  • Başlat - Çalıştır - Regedit

Şu Dizine Git;

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced

Anahtarına gel ve sağ tarafta ;

"Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap.

Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de. Adlarını Hangisi yoksa o yaz. Ve sonra değerlerini 1 yapıp oturumu yeniden başlat. Olacaktır.

///alıntıdır belki diycem denemekte fayda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

Başlat - Çalıştır - Regedit

Şu Dizine Git;

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced

Anahtarına gel ve sağ tarafta ;

"Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap.

Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de. Adlarını Hangisi yoksa o yaz. Ve sonra değerlerini 1 yapıp oturumu yeniden başlat. Olacaktır.

///alıntıdır belki diycem denemekte fayda var

Pazartesi sabahı teknik serviste ilk işim bunu denemek olacak.
    Elele verip şu sorunu çözelim artık yaa!..
    Bıkkınlık geldi valla!..

yahyasys...
    Dosyaları ya da klasörleri gizlemek için herhangi bir program kullanmıyorum.
    XP'nin kendisinde böyle bir sorun var!..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet hemen uygulamalı olarak sonuç vereyim
    bahsettiğiniz değerleri girdim
    gizli olan dosyalar geldi
    klasör seçeneklerini açtım
    gizli dosyaları göster
    gizli dosyaları gösterme
    seçeneklerinin ikiside seçili değildi
    göster olanı seçtim ve uygula dedim hemen klasörler kayboldu ve sorun eski haline döndü
    şimdi kontrol edeceğim bakalım az önce verdiğimiz değerler aynı duruyormu diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ado

evet hemen uygulamalı olarak sonuç vereyim
    gizli dosyaları göster
    gizli dosyaları gösterme
    göster olanı seçtim ve uygula dedim hemen klasörler kayboldu ve sorun eski haline döndü
    şimdi kontrol edeceğim bakalım az önce verdiğimiz değerler aynı duruyormu diye...

Merak, heyecan ve sabırsızlıkla beklemekteyim!..
  • evet hidden değeri sürekli olarak kendiliğinden 0 oluyor...diğerleri sabit
    ve şimdi ayarları hepsini 1 olacak şekilde yapsamda dosyalar gelmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yuri Alek Verto

quote:

Orjinalden alıntı: Ado

evet hemen uygulamalı olarak sonuç vereyim
    gizli dosyaları göster
    gizli dosyaları gösterme

Merak, heyecan ve sabırsızlıkla beklemekteyim!..

ben de merak ettim şimdi

• hidden şekli diğerlerinden farklı yalnız
    bekleyin ss koyayım...
  • Merakla beklemekteyim!..
  • aslında uygulamayı ilk defa yaptığımda hidden yazan yerin şekli diğerleri ile aynıydı ve hepsinin değerini1 yaptığımda klasörler gelmişti fakat sonradan sorun tekrar edince girip değerleri kontrol etmek için baktığımda hidden yazan yer bu şekli almıştı...

• olmadımı hocam dur bizdeki durumu nedir bakalım belkı faydası olur taban onaltılık
  • Ado hocam...
    Şimdi gerekli değerleri ilk defa girdikten sonra gizli dosyalar göründü ama "Gizli Dosyaları ve Klasörleri Göster" seçeneğini seçince yine eski haline mi döndü?
    Eğer öyle ise değerleri girince bir daha hiç dokunmayalım!..

Edit: Değeri 0x00000001 (0) şeklinde yazmayı denesene!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyGuns -- 25 Şubat 2007; 1:38:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

olmadımı hocam dur bizdeki durumu nedir bakalım belkı faydası olur taban onaltılık

ama bak sendekişekilde aynı
    sende varsayılandaki şekil bende hidden da var
    şimdi ben şu diğer olayı deneyeyim...
  • yine aynı oldu
    değeri tek sıfıra geri döndü...
  • Evdeki bilgisayarımda bu sorun yok. Kurcalayıp iyice batırmak da istemiyorum...
    Sorun yokken çıkarmayalım şimdi...
    Servisteki bilgisayarımda deneyeceğim. Mutlaka bir yolu vardır ama nasıl?
  • arkadaşlar ben ilk defa böyle bir sorunu sizden duydum ama bu reg dosyasına yazan bir virüs vs olamaz mı? yani belki yedeklerin içinde falan aklıma başka birşey gelmiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.