Yüzbaşı
06 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 23 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaslar selamlar,

Nat Geo, Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet gibi belgesel kanallarini izlemek istiyorum. Samsung Smart TV 40ES7000 kullaniyorum. Hali hazirda kullandigim Digiturk Web Play aboneligim var fakat bu kanallar Digiturk Web'de yok.

Bu kanallari mumkunse TV'den izlemek istiyorum cunku zaten TV basinda cok az zaman geciriyorum bari guzel iceriklere sahip olmak istiyorum. DSmart BLU'nun Smart TV app'i yok sanirim. DFix'den baska bir secenek var midir?

Filbox'a baktim fakat yayin kalitesinden ve 2 yil sonra yayina devam edip etmeyeceginden emin olamadigim icin dusunmuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz.
Selam arkadaslar,

Ilk aracim olacak ve 25bin'e kadar butcem var. Mumkunse 2008-2009 ve ustu bir otomatik hatchback bakiyorum. Hangi marka ve modele bakmam lazim? Degerli fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaslar selam,

Sifir WD TV Live'imi satmak istiyorum. Ilan buradadir ->http://forum.donanimhaber.com/m_100308663/f_//tm.htm#100308663
Merhaba arkadaşlar

10 gün öncesinde Vatan Bilgisayardan aşağıdaki sistemi topladım. Fakat sorunlarım bitmek bilmiyor. Önce işletim sistemi kurabilmek için resmen kendimi parçaladım. Makine sürekli bir yerlerde takılıyor, donuyor, baştan başladığında ekrana görüntü gelmiyor falan. Daha sonra heh tam oldu dediğim anda hard diskimi değiştirmek zorunda kaldım bu harddisk e de işletim sistemi kurarken aynı terhane, saç başa yoldurdu. İşletim sistemi kurdum bu sefer makine en ufak bir yükün altına girince restart atıyor, donuyor ve en kötüsü mavi ekrandan geçilmiyor. İşletim sistemim Windows7 x64 Professional ve torrentden download. Belki işletim sisteminde bir sorun vardır diye düşünüyorum bugün arkadaşımdan orijinal Windows 7 x64 alarak tekrar deniycem. Bu seferde sorun yaşarsam gidip Vatan Bilgisayar Müşteri Hizmetleri masasına bırakıcam PC yi. Çıdlırmak üzereyim dostlar. Sistem aşağıdaki gibi bu kadar saçma sapan sorunu sizce bu sistemle neden yaşıyor olabilirim. Aklıma yeni gelen nedenlerden biri de RAM ler ile anakartın saat hızı uyumsuzluğu diyeceğim ama sanırım ikisi duruma göre kendilerini ayarlayabiliyorlar. Yani RAM ler 2000Mhz, anakart en fazla 1666 Mhz destekliyor olsa bile RAM ler 1666 da sorunsuz çalışır diye biliyorum. Yanlış mıyım yoksa?

• Gigabyte GA-870A-UD3 AM3 AMD 870/SB850 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 Anakart
  • AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci
  • XFX HD6850 Black Edition O.C. Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
  • Corsair 4GB (2*2GB) XMS3 DDR3 2000MHz CL9 Çift Kanallı Kit Ram
  • Western Digital 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
  • Thermaltake VL86021W2E V3 600W MidT ATX Kasa

Tavsiyeleri için şimdiden teşekkürler dostlar.
Selam arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde Benq E2420HD monitor aldım. PS3 e bapladığımda FullHD çözünürlükte sorun yaşamıyorum hiç bir alan kaybı yok fakat PC ye geçiş yağtığımda 1920x1080 çözünürlüğe geçince aşağıdaki resimdeki gibi üst ve alttan 1.5 cm sol ve sağdan 2.5 cm siyah boşluklar kalıyor. Sanki monitörün gösterebilceği alan o kadarmış gibi. Full ekranı ancak 1680x1050 olarak kullanabiliyorum. Ekran kartım ATI HD6850 ve en güncel driver ı yüklü sistemde, işletim sistemim Win7. Yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Selam arkadaşlar,

Vatan Bilgisayardan geçen haftaki 18% lik indirimden yararlanarak aşağıdaki sistemi topladım. Fakat aptal herifler anakartımı bana haber vermeden iptal etmişler parasını da faturadan düşmüşler. Müşteri hizmetleri mesai saati dışında olduğu için arayıp durumu söyleyemedim fakat sabah 10 da arayıp, güzelce bir fırçalamayı düşünüyorum. Böyle saçma bir iş olamaz. Tamam madem elinde yok anakart, madem çıkartıyorsun sipariş listemden bana da haber ver yerine başka bişey sipariş edelim. Bu kabul edilir bişey değildir. Sabah arayıp güzelce bir tartıştıktan sonra gidip Topkapı Vatan PC den bir anakart almam lazım acilen, çünkü sistem evde yatıyor resmen. Sistemin detayları aşağıdaki gibidir arkadaşlar, şimdi bana bir anakart tavsiye etmenizi rica ediyorum fakat Topkapı Vatan'da yer alma şartını da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Tavsiyede bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not: Yukarıdaki sistemde yer alan anakartı sipariş etmiştim fakat gelmedi, onun dışındaki bütün parçalara şuanda sahibim. Anakartımında güzel birşey olmasını istiyorum fiyatda 250 civarı olabilir.
Ayrıca bu sistem için bir de Zalman tarzı işlemci soğutucu tercih etmelimiyim. Aslında bu sistem ile oyun oynamıyacağım oyun işini PS3 de hallediyorum. Grafiker de değilim ağır araçlarda çalıştırmayacağım, açıkcası PC ye de pek fazla yükleniyor olmayacağım, bu doğrultuda bir işlemci fanına ihtiyacım var mıdır sizce ?

Teşekkürler.
Fatih..
Herkese merhaba,

PS3 kullandığım için, topladığım sisteme göre fiyat/performans oranı yüksek ve 200-250 lira arasında bir ekran kartı arıyorum. PC den oyun oynamıyacağım ama ara sıra bir kaç oyun kurduğum zaman hatrımı kırmayıp oynatabilmesi gibi bir beklentim var.

Bu arada sistem hakkında yorumlarınızı da esigemeyiniz :-)

AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz İşlemci
GIGABYTE GA-870A-UD3 AM3 AMD 870/SB850 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 Anakart
Corsair 2x2GB DDR3 1333MHz Ram
WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
BENQ 24" E2420HD LCD Monitor
THERMALTAKE VL86021W2E V3 600W MidT ATX KASA

Teşekkürler.
Selam Arkadaşlar,

PC de kullanmak için kulaklık arıyorum fakat kulaklıkta ses açma kısma gibi kontrol düğmeleri olmasını istiyorum. Tavsiyesi olan var mı ?

Şimdiden teşekkürler.
AMD nin 6 Core işlemcileri ile ilgilenen arkadaşların epey bir işine yarayacaktır. 1055T, 1075T ve 1090T overclock yapılmadan stock halde, 1075T Overclock ise 4.0 Ghz da test edilmiş.

3D MARK VANTAGE

CINEBENCH

EVEREST

PC MARK VANTAGE

SANDRA

WORLD BENCH

OYUNLAR

Merhaba arkadaşlar
Maksimum 1200 liraya kadar bir kamera almak istiyorum. Marka tercihim Sony olabilir ama illa Sony olcak diye de birşey yok. Aslında HDD li modeller den düşünüyorum. Avantajları yada dezajantajları nelerdir. Tavsiye edeceğiniz bir modeller nelerdir.

Daha önce hiç video kameralarla ilgilenmedim ve daha önce kamera kullandım ama kendim kamera almadım. Bu ilk deneyimim olcak. Almışken fiyat / performansı iyi güzel sağlam bir model istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

İlgilenen dostlara çok teşekkür ederim...
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Acer 5520G
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 516
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 29.830 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.